Wka

Hur man klär att träffa en kille för första gången


Alla killar blir nervös och så gör alla tjejer för datum. Här är några tips och idéer som hjälper dig att vara beredd.

Steg

Hur man klär att träffa en kille för första gången. Kom ihåg om han har kommit över innan.
Hur man klär att träffa en kille för första gången. Kom ihåg om han har kommit över innan.
 1. 1
  Kom ihåg om han har kommit över innan. Om han kommer över för första gången, han gillar dig redan. Om han besöka igen, han gillar dig ännu mer! Det är en sak mindre att oroa sig för!
 2. 2
  Tänk på vad du gör. Ska du ut eller bara titta på en film hemma? Ett steg upp från casual är alltid den bästa insatsen. Det är bäst att inte bära rippade jeans och en Råttis T-shirt-ett trevligt par byxor och en söt skjorta som du känner dig säker på är bra alternativ. Om du går ut, inte får alltför upphetsad att glömma dressing för vädret!
 3. 3
  Fundera över var du träffade. Om du träffade honom i skolan, klä sig som du skulle för skolan men ett snäpp upp. Det bör vara kausala och ändå flott på samma gång. Detta sätt den sanna du lyser igenom.
 4. 4
  Lägg till en extra speciell känsla till din outfit. Tillbehör är ett bra sätt att gå: med bara ett par ringar eller ett halsband kan vara en rolig, personlig touch.

Tips

 • Gå till så många baser som du är bekväm med alla hans vänner och dina vänner höra om, och endast om du vill göra det, kom ihåg, du är ansvarig. Var inte rädd för att säga nej. Du har resten av ditt liv att leva med konsekvenserna av ditt val.
 • Den största sak att komma ihåg är att killen är nervös också.
 • Kom bara ihåg att vara dig själv och framför allt ha kul. På så sätt kommer han att lära känna den verkliga. Skratt kan övervinna alla odds.
 • Titta in kvinnors självförsvar klasser om du vill vara extra säker, eftersom du aldrig vet vad som kan hända. De kan också hjälpa dig att känna dig mer självsäker.

Varningar

 • Kom ihåg, flickor-kameratelefoner är överallt nu! Så du måste vara vaksam titta där hans händer är och att du är aldrig exponeras samtidigt som cellen cam, eller inte bara omklädningsrummet kommer att få höra om din dag. Hela världen kunde se en snutt av tid och det kommer att bli allt de någonsin kommer att minnas dig. Så var försiktig, kärlek, och du kommer att bli mer klokt med varje dag.
 • Varje sexuell handling att du är obekväm med kan anses vara sexuellt ofredande eller våldtäkt. Om du säger "nej" och att de inte lyssnar, det är inte okej, även om du är berusad. Kolla din lokala resurser för mer specifik information om var du bor.
 • Om han säger "Jag älskar dig" för första gången i ditt dating liv medan han är engagerad i någon sexuell handling, inklusive en men exklusive kyssar, kan han försöka tvinga dig till ytterligare sexuella handlingar som du inte kan vara bekväm med.
 • En första dejt, eller en femtonde dag betyder inte nödvändigtvis att han älskar dig. Var inte förolämpad om han inte kommer att säga något.
 • Om du någonsin skulle känna äventyras på något sätt av en människa, är även den som du kom med, att skrika på toppen av dina lungor, "HJÄLP!" Om inga servitörer, barbacks, dörrvakter, eller busboys komma till din hjälp då skriker, "HJÄLP! Eld, eld, eld." Garanterad att det inte bara kommer chefskock komma springande från köket, men du kommer att få uppmärksamhet i hela platsen. Det är bättre att ta itu med den dödliga pinsamt att ha folk tittar på dig för en minut, än att hantera skammen att låta den här killen eller någon kille handlag dig på ett oönskat sätt. Denna skam kan pågå resten av ditt liv. Plus om du viskar situationen i örat som den som kommer över, är du sannolikt att stöta på en riktig riddare för att hålla dig säker under din kväll och ur den mardröm antastas.

Saker du behöver

 • Smycken, om du vill, men håll det ljus.
 • En mobiltelefon skull.
 • Mints, så att din andedräkt luktar fräsch om han går in för kyssen!