Wka

Hur man handskas med någon som verkligen irriterar dig

Vet du någon som alltid är irriterande dig? Har du någonsin känna att skrika på dem? Detta är bara en liten guide för att hjälpa dig nästa gång det irriterande personen kommer runt.

Steg

Hur man handskas med någon som verkligen irriterar dig. Öva att prata med dem i spegeln.
Hur man handskas med någon som verkligen irriterar dig. Öva att prata med dem i spegeln.
 1. 1
  Öva att prata med dem i spegeln. Prova olika sätt att säga att de irritera dig utan att låta alltför hårda. Arbete på dina ansiktsuttryck så att du inte ser alltför menar.
 2. 2
  Prata med en nära vän om det, de kunde lugna ner dig om du får alltför ångas.
 3. 3
  Berätta för dem fint när de börjar irritera dig, som du övat. Skrik inte på dem eller säga något du kan ångra, bara förklara att deras beteende är ibland ganska irriterande och du hoppas att de inte förolämpad. När du först berätta för dem, vara trevligt om det och förhoppningsvis kommer de att förstå och sluta vara irriterande.
 4. 4
  Om de fortfarande inte stoppa irriterande dig, säga något. Det kan vara något i stil med, "hur du agerar runt omkring mig är irriterande mig eller kan ni stoppa det?" Fortfarande säga det snyggt, men bestämt.
 5. 5
  Säkerhetskopiera upp dig med en vän som vet om din situation. Om personen börjar irriterande du, berätta för din vän eller ge dem ett tecken såsom rullande ögonen, och sedan din vän skulle kunna skapa en ursäkt för er båda att gå bort från den personen. Gör inte det riktigt uppenbart att du försöker komma bort från den person, eller de kommer att tycka att du är menar, särskilt om de inte menar att irritera dig.
 6. 6
  Om alla ovanstående misslyckas, försök att undvika den personen runt skolan eller varhelst du ser dem. Försök att undvika att prata med dem och då kanske de kommer att inse att du inte vill prata med dem längre och de kommer att stoppa det.
 7. 7
  Försök att inte tappa humöret med dem. Visualisera någonstans lugn och försöka andas långsamt så att du inte börjar skrika på dem, särskilt i skolan. Gå bort från en situation där du blir arg och om de följer dig, berätta för dem bestämt att du inte vill prata med dem.
 8. 8
  Kom ihåg att de kanske inte avsiktligt irriterar dig, kan det vara bara en av deras egenskaper. Folk kunde hitta några saker som du gör irriterande, så bli inte alltför hård till den person eller du kan förolämpa dem och störa dem. Om du känner att situationen börjar förlora kontrollen, om de får arga exempelvis promenad eller en kamp kan bryta ut.
 9. 9
  Om de inte får meddelandet, och ändå irritera dig och dina vänner, berätta för dem att du behöver lite "oss tid". Berätta för dem att för en liten stund, du vill spendera lite tid med dina andra vänner, och föreslå de letar efter andra vänner också. Föreslå det fint ändå. Du vill inte låta oförskämd.

Tips

 • Du säger en del saker som i min skola skulle anses verkligen menar. Lägg sätt att berätta dem att sluta istället för att bara ignorera dem eftersom de inte vet vad de gjorde fel och kommer att börja inte gillar dig.
 • Kom ihåg att, ibland, två människor bara inte tillsammans.
 • När instängd i en konversation med en irriterande person, bara säga, "Åh, påminner det mig om något jag måste göra" och gå bort i en kapplöpning.
 • Inte starta en kamp, ​​kommer det att få straff och det är onödigt. Det finns aldrig någon anledning att slåss, om de börjar attackera dig och du måste slå tillbaka i självförsvar.
 • Undvik ögonkontakt.
 • Försök att inte ha ett dåligt humör.
 • Hitta andra människor att prata med när den irriterande personen börjar komma mot dig. Var inte oförskämd, men inte erkänna dem för mycket och de kan gå vidare till någon annan.
 • Om irriterande personen försöker prata med dig när du går förbi hennes skrivbord, börja gå snabbare så hon tror att du har ett viktigt arbete att göra.
 • Om de är irriterande på alla sätt, bara ignorera dem och gå vidare.
 • Säg till dig själv att du är precis lika viktigt som dem.
 • Om du känner att du börjar bli arg, sedan försöka att tänka på något som slappnar av dig, som en lugnande sjö av något slag.
 • Be en lärare att flytta klass eller flytta sätena att sluta sitta bredvid dig!
 • Försök att tänka på deras känslor också. Om du verkligen inte kan stå dem, ordna för dem att träffa nya människor, så att du inte behöver ta itu med dem, och de har fortfarande en vän.
 • Säkerhetskopiera den till dem om de inte slutar.
 • Håll en dagbok och anteckna vad de gjorde för att irritera dig, detta sätt kan du börja se ett mönster och att kunna undvika det i framtiden, t.ex. om de irritera dig genom att kommentera hur du äter runt dem, äter sedan inte runt dem.

Varningar

 • Kämpa inte med personen.
 • Se till att de vet att du vill ha något att göra med dem. Om de tror irriterande att du är rolig, så de har något allvarligt fel med dem och du måste berätta för någon.
 • Var inte alltför trevligt om det. Lägg ner lagen men inte alltför hårt regler vid första eller det kan skada dig.
 • (För killar) Se till att du inte sött be dem sluta i en skygg, liten röst. Du kommer definitivt att bli utskrattad och kallas en mes eller bög eller nåt sånt. Om du ska be dem att sluta fint, ser till dess den typ av person som faktiskt kommer att ta dig på allvar. Den lilla trevligt sätt har en chans att döda ditt rykte.
 • Detta kan tyckas innebära, men det faktiskt finns människor som är bara naturligt irriterande. Alla föraktar dem och de är ofta helt enkelt förstår sig på det. Om detta är fallet, bara ignorera dem. Visst, de ska försöka prata lite, men försök att avsluta samtalet omedelbart. Försök att berätta för dem att du måste gå och bara borgen, eller kanske säger att du måste prata med någon annan för något viktigt och gå till den personen.
 • Var försiktig på vem du delar din känsla av irritation med. Se till att du berättar för dem på en lugn plats där ingen kommer att råka få höra. Se också till att om du gör berätta någon, att de inte är en nära vän till den andra personen, eller du kan hamna i en argumentation med dem istället.
 • För killar - Vara slö. Tipsa någon när de är irriterande. Och för guds skull, gör inte suffix din åsikt med "... inte!" eller "... bara skojar." Denna person är irriterande dig. Det finns inget känsligt känsla "trevligt sätt" att berätta för någon att de är irriterande, bara en ärlig en icke-ignorable sätt. Om de protesterar, berätta exakt varför de är irriterande.
 • Undvik klaga detta irriterande person till en vän som du både aktie (t.ex. "Heather var att vara så irriterande idag hon alltid söker uppmärksamhet!"). Eftersom de kunde berätta allt du har sagt mot den personen.
 • Försök att inte såra dem eller folk kommer bara tro att du är grym.