Wka

Hur man handskas med irriterande människor

Har du någon som frågar dig en miljon frågor? Eller någon som pratar på och om något du verkligen inte är intresserad av?

Steg

Hur man handskas med irriterande människor. Gör ditt bästa för att vara artig och ha tålamod.
Hur man handskas med irriterande människor. Gör ditt bästa för att vara artig och ha tålamod.
 1. 1
  Kom ihåg: Vi kan inte förändra andra människors handlingar, kan vi bara ändra hur vi reagerar på dem.
 2. 2
  Gör ditt bästa för att vara artig och ha tålamod. Det är lätt att blåsa upp någon irriterande och berätta för dem, men en lösning som kommer från toleransen är bättre.
 3. 3
  Ignorera dem. Om någon frågar fråga efter fråga och du hittar ditt svar är "Jag vet inte", så är detta förmodligen det bästa att göra. Detta kanske inte fungerar för alla eftersom det finns olika skäl en person som vill prata med dig. Vissa behöver bara prata. Vissa behöver bara veta svaret på allt, vilket innebär att de respekterar din åsikt nog att komma till dig hela tiden. Vissa människor kan beundra dig och inte vet hur man ska engagera sig i konversationen annat än att ställa en massa frågor. Det är därför det är viktigt att bara ha tålamod och inte bli fientligt, kan du vara precis den person som de ser upp till.

Tips

 • Zone Out: "? Verkligen" Om du kan klämta i då och då med en, eller en "Right... rätt..." Det spelar egentligen ingen roll om du lyssnar. Minns irriterande folk kommer fortsätta prata, men du kan låta det gå in genom ena örat och ut genom det andra.
 • Använd din omgivning: Om rummet är tyst och någon är irriterande dig, viskar "Vi är alltför högt, låt oss prata senare." Om du är någonstans upptagen, "Det är för många människor runt om, vi är i allas sätt."
 • Hitta Humor: Detta kan vara ytlig, men om du kan hitta någon humor i någon irriterande då de inte ska irritera dig så mycket. Om någon frågar alltid dumma frågor, skriva ner dem. Skratta åt dem senare med dina vänner. Samma med irriterande kommentarer, kan de göra för rolig konversation senare. Prata bakom folks ryggar är småaktiga men om hantera detta irriterande personen är oundviklig då du har att hitta någon glädje i det. Du hittar själv ser fram emot det irriterande person bara för att de ska komma med något att skratta åt senare.
 • Berätta för dem att de är irriterande. Mest irriterande människor kan inte hjälpa att vara irriterande, och de aldrig sluta eftersom ingen någonsin talar om för dem. De är oftast försöker vara rolig, inte irriterande du med flit för att vara elak.
 • Räkna till tio, andas in och ut. Sedan axelryckning.

Varningar

 • Konfrontationer med irriterande människor bör vara extremt försiktiga. Chansen finns någon retar dig på grund av den tid du spenderar med dem, så att inte skapa fientlighet och göra för obekväma interaktioner därefter.