Wka

Hur man gör en kille ångrar att förlora dig

Han har nog dumpat dig för sina olika anledningar. Kanske är det en ny tjej, eller han behöver tid, det kan vara vad som helst. Vad det än är, kommer du att vilja ha honom att ångra att förlora dig.

Steg

Hur man gör en kille ångrar att förlora dig. Vara social.
Hur man gör en kille ångrar att förlora dig. Vara social.
 1. 1
  Vara social. Stick med ett gäng vänner, åka på utflykter, gå med i klubbar, träffa nya människor, prova nya saker! Visa honom att ditt liv inte kretsar kring honom, och andra människor behöver dig också.
 2. 2
  Vara vacker. Kanske är det dags för en ny frisyr, eller prova den nya toppen, eller ha en annan nyans av glans. Promenera självsäkert eller le mer varmt. Låt honom se att du är vacker, och han har bara låta något underbara glida ur hans händer.
 3. 3
  Var snäll. Vem skulle inte vill ha en tjej som är känd för att vara söt och snäll mot alla? Varannan kille skulle vara svartsjuk också. Gör en insats för att hjälpa människor, eller tala med den nya personen, eller le mot någon som ser ner. Prata med folk, men också lyssna till någon som kanske vill prata. Ingenting som gör honom önskar att han hade en tjej som genuint trevlig som du, rätt?
 4. 4
  Var rolig. Inte i "Ha-ha, gjorde jag den personen ser ut som en idiot." sätt, men verkligen trevlig och rolig. Alla vill vara runt någon som gör dem lyckliga, så varför inte få dem att skratta? Om sprickbildning skämt eller göra stämningen lättare är inte din starka sida, skratta åt deras skämt istället. Det behöver inte vara en stor blomstrande skratt, ett fniss skulle fungera också. Skratta för dem gör andra känner sig uppskattad. Få honom att ångra att förlora ljuset i hans liv.
 5. 5
  Ha tålamod. Tyvärr kan han ta sin tid att göra upp hans sinne om han beklagar att han förlorat dig. Det kan ta lite tid, så det är viktigt att ha tålamod. Det kan vara bra för er två att ha lite ledigt, innan han återvänder till dig. Det är bra att ha tålamod, att försöka tvinga honom tillbaka till dig förmodligen inte kommer att fungera. Och vem vet? Kanske du ska sluta gilla honom, och då kommer han verkligen ångrar att förlora dig.

Tips

 • Det är hans eller hennes förlust att förlora någon så unik och speciell som du är! Så tycker inte synd om dig själv... Det finns andra fiskar i havet.
 • Om han verkligen vill ha dig, kommer han att göra allt för att vinna dig tillbaka. Han måste arbeta för din kärlek så att han kan förstå värdet av att ha dig i sitt liv.
 • Bär hans favoritfärg! Pojkar älskar när en tjej vet hur man rockar deras favorit band, färg, eller något av deras smak.
 • Bara le, alltid visa att du är nöjd. Detta kan vara en av anledningarna till att han vill ha dig tillbaka.
 • För att verkligen såra honom, hitta en ny man och visa honom att du har gått vidare.
 • Var vänlig med honom, inte ignorera honom med flit, eftersom det är oförskämt.

Varningar

 • Gå inte runt dejta varenda manlig ni ser, det kommer inte vara något bra för ditt rykte.
 • Flirta lite är okej, men flirta skandalöst är ett no-no. Det gör att du ser lös och illojalt.
 • Ibland känner han att han har ingenting att ångra. Hårda som det är, ibland en kille inte kommer att ångra att lämna dig eftersom han har sina egna orsaker till att du kanske inte förstår.