Wka

Hur lätta upp din bikini områden

Iklädd en snål micro bikini utsätter huden för extremt solljus som kan förmörka områden av huden som redan har en mörkare nyans till dem. Området mellan låren och området runt botten av skinkorna är delar av kroppen som kan verka mörkare än andra delar av kroppen. Här är några tips om hur man på ett säkert och naturligt ljusare dessa områden så att din hudton ser även när du väljer att visa upp dig på din lilla baddräkt.

Steg

Hur lätta upp din bikini områden. Använd papaya tvål.
Hur lätta upp din bikini områden. Använd papaya tvål.
 1. 1
  Undvik solljus! Utsätt inte huden för direkt solljus. Solen är attraherad av mörka färger och det kommer att ytterligare förmörka de områden av huden som du försöker att lätta och jämna ut.
 2. 2
  Använd solskydd. När du går ut i solen, använd en solskyddsfaktor för att hålla solen från att tränga in de områden av huden som du inte vill bli mörkare. Välj en solkräm med hög solskyddsfaktor nummer (Sun Protection Factor).
 3. 3
  Dricka vatten. Drick mycket vatten för att hålla huden hydrerad när du går igenom processen att lätta upp det.
 4. 4
  Använd papaya tvål. Papaya tvål är naturligt och använder det regelbundet kommer att hjälpa till att lätta din hud. Använd den minst två gånger om dagen, en gång på morgonen och en gång på natten. Håll huden återfuktad eftersom det kan torka ut huden ut.
 5. 5
  Använd en citronsaft, yoghurt mix. Ta lite citronsaft med lite yoghurt och blanda upp det tillsammans och tillämpa den på din hud. Det fungerar som en mild blekningslösning som säkert kommer att lätta din hud. Var uppmärksam på eventuell irritation och sluta använda om din hud är väldigt känslig. Använd aloe vera gel efteråt för att hålla huden fuktig och återfuktad.
 6. 6
  Använd mjölk för att lätta och återfuktar huden. Häll lite mjölk i en skål, ta en trasa eller handduk och doppa den i mjölk, sedan appliceras på huden. Mjölk är en naturlig hud blekning och torkar inte ut huden. Det kommer inte att ske över en natt men med regelbunden användning, kommer du att se några små resultat.
 7. 7
  Ta vitamintillskott för att hålla huden hydrerad och återfuktad. Torr hud orsakar missfärgningar som gör huden mörkare på vissa områden.
 8. 8
  Använd dessa tekniker endast om du har ljus hy och vill ha en jämn hudton för dessa bikini områden över hela din kropp när du vågar ut på stranden. Om du har naturligt mörk hud, och sedan luta sig tillbaka och njuta av fördelarna.