Wka

Hur komplimang en kille

Ta emot en komplimang kan leda till en stor vänskap eller hjälpa en dag vara bättre. Alla älskar en bra komplimang! Speciellt killar. Kom bara ihåg att inte vara falsk.

Steg

Hur komplimang en kille. Var uppriktig, inte falska.
Hur komplimang en kille. Var uppriktig, inte falska.

Komplimanger en kille

 1. 1
  Var uppriktig, inte falska. Komplimang honom på det sätt du vill att han ska berömma dig. Titta på honom och hitta något som du verkligen gillar, inte bara säga något. Om du inte kan hitta något att gratulera honom till, du förmodligen inte kommer att bli goda vänner eller fler med honom ändå.
 2. 2
  Le mot honom. Bara att se ett leende kommer att vara en komplimang i sig. Det kommer att göra honom att må bra om sig själv. Se till att det inte är ett falskt leende, tänka på något som gör dig glad eller bara slappna av ditt ansikte och gör en naturlig, varmt leende.
 3. 3
  Nämna att han har en bra funktion om sig själv, till exempel, har han ett fint leende, ögon, hår, osv. Titta på det du talar om och le för att backa upp vad du säger.
 4. 4
  Notera en artikel på sin outfit som fångar ögat, såsom solglasögon eller skor osv. Nämn något originellt som inte många andra människor kommer gratulera honom till, till exempel hans coola skor eller vad är annorlunda med honom. Inte gawk inte eller stirra på honom, det kan få honom att tro att du är konstig. Och i stället för allmänna kommentarer som "det är en fin skjorta," säger "du ser bra ut i denna skjorta" - det är mer personlig, och kommer att beröra djupare.
 5. 5
  Håll din uppskattning av hans kropp till dig själv, dock, och inte över-honom en komplimang. Håll det att säga en trevlig sak i taget och tacka honom om han återvänder komplimangen.
 6. 6
  Inte ströva inte på om hur fin han är eller hur stor hans hår är, eller något annat. Håll komplimanger kort och exakt, men trevligt. Tala i en vänlig röst, inte låter tråkigt och känslolös när du säger det, så om du läser från ett manus. Han kommer bara bli uttråkad och gå därifrån.
 7. 7
  Om du försöker få mini-komplimanger i konversationen, bör du leder upp till den stora komplimang. Han ska tro att du är riktigt nice.
 8. 8
  Försök komplimang honom indirekt genom att komma överens med hans smak. Till exempel, om han beställer en milkshake och det är en av dina favorit smaker, säger det med ett leende. Det kommer att göra honom känna sig trygga i hans smak utan att genera honom genom direkt berömma honom. Detta fungerar även för, säg, om han ser skor i ett skyltfönster som han säger är cool, instämmer. Säg inte rakt ut "Du har bra smak", antyder det.

Tips

 • Enkla och rättfram komplimanger, överdriv inte eller vilseleda honom.
 • Du kan inte gå fel med hans lukt, eller ögon, eller något annat inte alltför intim, men unika. Det måste vara något som han inte kommer att känna konstigt om, till exempel, får massor av killar beröm på saker som luktar, det är en bra en.
 • Använd olika ordföljd eller meningsbyggnad. Till exempel, istället för att säga "Du ser bra ut i denna skjorta", omformulera det och säga "Det tröja ser bra ut på dig"
 • Gratulera honom till något han är bra på.
 • Gratulera honom till något han har på sig. Ingenting annat, speciellt saker som är alltför personliga. Det skulle kunna få saker konstigt mellan er. Försök att börja med "Nice shoes" och sedan prata lite mer.

Varningar

 • Överdriv inte - det kan bli irriterande och kan få dig att se desperat.
 • Var ärlig, kan han berätta om du ljuger.
 • Du behöver verkligen inte att berömma en kille att vara vän med honom, men det kan hjälpa någon som du redan vet vem som har lågt självförtroende må bättre.
 • Kom ihåg, använder komplimanger sparsamt så att du kommer ut som falsk.
 • Dessa tips fungerar också bra för flickor som är blyg, reserverad eller saknar självförtroende.