Wka

Hur hittills en tvilling

Dating en identisk tvilling kan lägga lite mer komplikation till en annars vanlig relation, beroende på graden av tvillingarna och deras vilja att spela några spratt på dig att göra det svårt att skilja dem åt. Och medan vissa föräldrar till tvillingar knappt kan skilja dem åt, hur kommer du hantera? Eller kommer du att bli attraherad av båda tvillingarna? Dating en tvilling kan leda till några mycket besvärliga stunder, minst sagt, så här är några praktiska steg för att hjälpa din dating erfarenhet med en tvilling löpa smidigt.

Steg

Hur hittills en tvilling. Markera ditt territorium.
Hur hittills en tvilling. Markera ditt territorium.
 1. 1
  Markera ditt territorium. Fråga din tvilling datum för att stå ut om du har problem med att tala om de två isär. Be honom eller henne att bära ett visst halsband eller hatt, eller något annat som gör gott humor. Om det inte fungerar eller om han eller hon inte kommer att samarbeta, urskilja och fokusera på en unik funktion. Födelsemärken, ärr och andra funktioner såsom ett skratt eller ryckning gör varje person skiljer sig från en annan, inklusive deras tvilling.
  • Observera att det inte kommer att ta dig mycket längre när de blir runt båda tvillingarna att veta vem som är vem och att kunna skilja dem åt lätt.
 2. 2
  Undvik att göra den andra tvillingen känns som ett tredje hjul. Tvillingar har oftast en bättre speciellt band än vanliga syskon. Så när du kommer in i bilden, kan den dubbla känna skuld genom att lämna den andra bakom eller ensam.
  • Istället för att känna som om du behöver vara runt andra tvilling hela tiden, anordna särskilda evenemang att gå på en dubbel datum eller skapa grupp samvaro.
  • Du kanske gillar att be en av dina vänner att umgås med den andra tvillingen. Han eller hon kanske börja dejta en av dem!
  • Och när du är ensam med två av dem, avbryter sin fysiska närhet genom att sätta dig själv i mellan dem.
 3. 3
  Fokusera på "main" ämne. Det är inte fel av dig att vara fysiskt dras till dem båda. Men din kille eller tjej förmodligen inte uppskattar att du syssla med och eying sin dubbel.
  • Kom ihåg att behandla din tvilling datum detsamma som en enda födelse person. Vad skulle vara utmanande, sårande eller olämpliga i att situationen är densamma för sex en tvilling.
 4. 4
  Sätt ner foten på några tricks. Vissa tvillingar kanske tycker det är roligt att spela spratt på deras betydande andra. Aldrig stå för något av detta.
  • Ett svar på knep kan vara: Hemlighet varumärke din beau med ett märke utan honom eller henne veta. Kyssa hans eller hennes kind medan bär den röda läppstift, till exempel sätta en liten klibbig prick på sin topp, eller ens ge honom / henne en hicky. Sen om han eller hon kommer tillbaka utan märket, du vet att han är Tweedle-dum inte Tweedle-dee och du kan ringa ett slut på pranking.
  • Eller helt enkelt uttrycka din motvilja mot sådana pranking.
 5. 5
  Överväga om inte extrem närhet mellan tvillingar är ett problem för dig eller är det något som du kan leva med. Din närvaro kommer inte att bryta detta band, så att lära sig att hantera det är din bästa strategi. Om det inte fungerar för dig, det är ett tecken på att dra dejting till ett slut.
  • Som med alla dejting, ta dina egna känslor och känslor om att vara med din tvilling datum för en person i hans eller hennes egen rätt.
  • Fundera på hur många människor i samma födelse har ett problem med att klart definiera vem de är i livet. Om du normalt inte skulle dejta en person som har problem med själv gränser, då dina tvilling datum närhet med sin tvilling kommer förmodligen att bli en källa till oro för dig.
  • Om du hittar en tvilling är mycket skyddande av den andra tvillingen, även när du är runt, och säger till dig att "ta hand om min lillasyster också, annars", eller "behandla min bror ordentligt", kan detta vara en varningssignal att protectiveness kommer att förstöra din relation. Prata med din tvilling datum om det och bestämma hur du känner efter att ha hört svaren.
  • Ständigt över närvaron av en tvilling i din dating liv är ett varningstecken. Om din tvilling säger att deras tvilling alltid kommer först i sitt liv, detta signalerar att twin inte har lyckats separera hans eller hennes behov och framtida resa från hans eller hennes tvilling. Det kan kräva mer tid, eller du kanske överväga att flytta på.
 6. 6
  Undvik att göra antaganden om tvillingar. Identiska tvillingar är fortfarande unika individer och deras intressen, smaker och hobbies kan vara mycket olika varandra. Samt, inte alla tvillingar komma överens, eller har en intensiv nivå av närhet, på precis samma sätt som vissa enskilda födelse syskon inte kommer bra överens. Det bästa man kan göra när man dejtar en tvilling är att sätta de antaganden åt sidan och titta på dina egna känslor om twin du dejtar.

Tips

 • Det är en bra idé att ha en diskussion om de grundläggande reglerna för information som är konfidentiell om dig och din dating relation. Många tvillingar korsa den linjen utan att tänka, så att uppmärksamma den på framsidan kan varna din dejt till ämnen som du inte vill delas med det dubbla.
 • Var inte rädd för att be din tvilling datum för bekräftelse på saker som har hänt mellan de "två av er" om du är osäker. Till exempel, om din dejt tvilling försöker plocka en kamp med dig eller spelar en otäck skämt på dig, och du är orolig att det var din dag, prata igenom det.

Varningar

 • Ömsesidigt motvilja mellan dig och dubbla datum tvilling kan göra saker och ting mycket obehagligt för din dejt. Försök att reda ut.

Saker du behöver

 • Ett halsband, hatt, etc. för att skilja din tvilling i början
 • En klibbig fläck, eller liknande för att göra ett "märke", om att undersöka ett spratt