Wka

Hur kan man vara snygg utan att spendera en massa pengar

Fynd shopping kan vändas till en konst. Din garderob kan vara överfyllda med kläder som inte bara passar bra, men att också uttrycka din unika personlighet och stil. Och det bästa? Du kommer att ha betalat pris för mindre än 10% av det. Så här gör du för att få en snygg och distinkt garderob på en budget.

Denna typ av shopping är definitivt inte för alla. I början kommer du att behöva investera mer tid än vad du är van vid på bläddra och rotade igenom kläder, förmodligen med mycket lite att visa för det. Men om du fortsätter med denna metod, kommer du träna snart ditt öga och lär dig de platser där du har mest tur. Det är väldigt frustrerande ibland, men det är också det som gör det så givande när du hittar kläder som du älskar för fantastiska priser.

Steg

Hur kan man vara snygg utan att spendera en massa pengar. Sålla ut din gamla garderob.
Hur kan man vara snygg utan att spendera en massa pengar. Sålla ut din gamla garderob.
 1. 1
  Sålla ut din gamla garderob. Bli av med allt som inte passar dig, och försöka släppa bilagor till kläder som du bara inte bära.
 2. 2
  Men inte bara kasta dessa kläder UT! Det finns så mycket man kan göra med gamla kläder. Här är några förslag.
  • Återanvändning: Om du har byxor som är för långa / tafatt montering i benet, men passa din midja, göra dem till shorts! De kan göras i enkelt snitt-offs eller du kan sy en manschett. Längre knälånga shorts med eller utan en manschett är också ett alternativ. Skära upp t-tröjor är också ett alternativ, liksom att skapa din egen stencil och stenciling en design på baksidan av shorts / byxor, eller göra en originell design på en tom (eller inte tomt) t-shirt.
  • Resell: Om du har märkeskläder eller andra kläder eller accessoarer (solglasögon, skor, sjalar, hattar, etc.) som du tror skulle kunna ge en vinst, sälja dem. Detta rensar ut garderoben, och gör att du kan tjäna mer pengar för att köpa nya kläder. Ebay, Craigslist, second hand-butiker, butiker sparsamhet och butiker sändningen är alla bra ställen att försöka sälja dem. Om du har en massa saker att sälja dina kläder, kan du också överväga en loppmarknad.
  • Skänkes: Har vänner eller kollegor som är i samma storlek? Låt dem rota igenom kläder som du inte återanvända eller sälja innan du ger bort dem till välgörenhet. De kan återgälda tjänsten en dag. Dock är välgörenhet också ett bra sätt att göra sig av dina gamla kläder (och kan oftast användas som en skatt avskrivning).
 3. 3
  Ta reda på var lågprisbutiker som Marshalls, TJ Maxx, Nordstrom Rack, ross, etc. Finns där du bor, liksom när någon sparsamhet butiker, Frälsningsarméns, sändning butiker och second hand-butiker kan lokaliseras. Detta är min gå till butikerna när jag inte ute efter något specifikt. Dessa butiker kan vara till hjälp för en specifik sökning, men jag finner dem mer frustrerande i en sådan situation. Se vad som fungerar för dig ändå! Prova varje butik ut, och se om du gillar vad de bär. Ge varje butik minst 2-3 besök (placerade ut tillräckligt så att de får ny inventering) innan du bestämmer huruvida butiken är bra för dig.
  • Var försiktig politik för återvändande. Eftersom kläderna är diskonterade, brukar de kan endast returneras till butik kredit eller återbetalas. Tveka inte att prova saker på, och vara säker i dina inköp!
  • Du vet vad som är verkligen fantastiskt! Lågprisbutiker har försäljning också! Jag har hittat några av mina bästa erbjudandena i sådana omständigheter. Håll utkik efter dem.
  • Var medveten om eventuella defekter. Även om de flesta kläder i lågprisbutiker är förment "bristfällig", de flesta är osynlig och påverkar inte produktens kvalitet. Dock är det klokast att inspektera vad du vill innan du köper.
  • Kallelse tyger, skärsår och varumärken: Ett brett utbud av kläder finns i lågprisbutiker, och vissa är bättre kvalitet än andra. Söka efter välkända varumärken kan vara till hjälp, liksom söker fler tyger. Bättre kvalitet kläder också tenderar att ha bättre nedskärningar och därmed är mer smickrande så igen, PROVA saker på!
  • Target och Wal-Mart är också bra, låg-prisalternativ.
 4. 4
  REA RACKS! Också kommer att vara en av dina favoritplatser på jorden. Besök din nuvarande favorit butiker, samt butiker du kanske inte normalt går in. Ju fler platser du försöker, desto bättre lycka du kommer att få! Det tar tid att räkna ut vilka butiker har de bästa försäljningen, men forskningen kan betala allvarliga utdelningar. Det finns butiker jag bara handla på rea ställningar på (dvs. Urban Outfitters), och har fortfarande samlat en hel samling. De flesta varuhus brukar ha några enorma försäljningen per år, och de flesta andra butiker du kan hitta i gallerian har en försäljning rack eller två i ryggen. Du kommer att lära sig att leva där, det är en pittoreska kvarter egentligen.
  • Återigen, vara försiktig med returrätt för listade poster, de är oftast annorlunda.
  • Skäms inte för att vara billig. Har ingen skam i att gå rakt förbi alla normalpris objekt till försäljning rack. spara pengar är smart.
 5. 5
  De ökända outlet-butiker: Du kanske inte alltid vara så lycklig med försäljningsställen som med lågprisbutiker och ställ försäljning, men kanske den dagen kommer då detta faktum förändras. Attack sådana platser med samma glöd som alla andra shopping äventyr. Och, medan redan diskonterat, butiker har också försäljning också. Onödigt att säga, bör du spana de ut.
  • Outlet gallerior tenderar att bli en hel dag affär så se till att du tilld själv tillräckligt med tid att shoppa.
  • Vissa "erbjudanden" i butiker är verkligen inte så bra. Ta inte lagrar ord för något, att skjortan kan bara vara 5€ billigare än detaljhandeln trots sin reklam.
  • Åh, och det kanske låter som en trasig skiva nu, men returrätt - vet vad det är.
 6. 6
  Internet är din bästa vän: Internet är det bästa stället att gå om du är i jakten på en viss punkt. Det finns otaliga, otaliga webbplatser som är specialiserade på rabatterade kläder. eBay, Craigslist, Amazon, och Overstock.com är bra ställen att starta. Men du kan upptäcka dina egna mindre kända webbplatser bara genom lite forskning. Googla den typ av kläder du behöver är också typiskt hjälpsamma. Även dina favorit butiker har försäljningen sektioner på nätet som kan innehålla kläder som inte kan hittas i butiken.
  • Lära sig vad storlek du ska beställa är mer eller mindre en trial and error process. Att mäta dig själv är ett måste i början. Börja köpa enklare objekt som skjortor och skor innan du köper hårdare objekt som rockar, och den ständigt oförutsägbara jeans eller byxor. Köp inte jeans eller byxor på nätet om du inte har provat dem innan, men det är allt en bedömningsfråga.
  • Returrätt. Var särskilt försiktig med det när man köper på nätet. Om du inte är positiva till ett köp och kan inte lämna tillbaka den, är chansen att du bör inte köpa den. Avkastningen är vanligtvis inte gratis heller, du får tillbaka för kläder, men du fortfarande betala för frakt.
  • Fri frakt: Leta efter det som om det vore guld. Vanligtvis när du köper så mycket, får du fri frakt. Det kan finnas en kod på en tidning du behöver veta om, så ta del av sådana saker också.
  • Säkerhet: Många människor är försiktiga med att köpa på nätet på grund av kreditkort stöld, och detta är en giltig oro. Se till att synen är säker innan du lämnar ut någon viktig information. Börja med mer välkända butiker för att få förtroende för att köpa varor på nätet. Kontrollera ditt kreditkort räkningar för köp som du inte gör, för det mesta du kan återbetalas för sådana avgifter, och du kommer att kunna få ett nytt kreditkortsnummer, det finns alltid en risk, om än liten.
 7. 7
  Var inte rädd för att prova något nytt när du ska köpa kläder till låga priser, kan du råd att köpa något du normalt inte skulle. Om du ser en stil som passar bra och är prissatt rätt, men att du inte skulle normalt beskriva som "du" eller "din stil," köp det! Medan vissa kanske inte fungerar, kommer du att bli förvånad över hur din stil kan utvecklas bara från en garnköpet!
 8. 8
  Ha tålamod, tålamod och mer tålamod. Som sagt, detta är en långsam rörelse process i början. Tills du upptäcker vilka butiker du gillar bäst, kan det verka som tidsödande och oseriöst strävan. Spara pengar på fina kläder kan vara en av de mest tillfredsställande erfarenheter. Att köpa kläder är inte en viktig aspekt till liv, men bär kläder som passar och du älskar verkligen gör en skillnad i ditt självförtroende och övergripande humör. Du behöver inte alltid köpa från köpet rack (även om du har svårt att dra dig undan), men du kan hitta några verkligt fantastiska kläder för ännu mer fantastiska priser.
 9. 9
  HA ROLIGT! Älskar shopping! Om du inte har någon lycka, stressa inte! Det är bara inte din dag. Spara dina pengar för när du verkligen hitta något du gillar. Mode är en trial and error process, och är mer fel än framgång.
 • Övertyga dina vänner äventyr i rabatten och försäljning världen med dig så att du kan jämföra anteckningar på de olika platser du har varit.
 • Ge dig själv gott om tid att titta runt lågprisbutiker - det kan ta ett tag.
 • Frälsningsarmén samt några butiker sparsamhet, sändning butiker och second hand-butiker tar endast kontanter.
 • Kupong jakt är alltid tillrådligt.

Varningar

 • Att köpa för mycket. När priset är rätt, det är svårt att säga nej. Alltid fråga dig själv "Ska jag ha detta regelbundet? Vart? Behöver jag verkligen det?" Om du svarar nej någon av dem, har du förmodligen inte skulle köpa det.
 • Köp inte något som inte kommer att användas under lång