Wka

Hur man gör stora bröst ser mindre

"De är här uppe!" Hur många gånger om dagen tycker du själv vill berätta det för bug-eyed kille som bara inte tycks kunna titta dig i ögonen? För dem av oss som är välutrustad, det finns sätt att minimera den skenbara storleken på dina bröst. Vi kommer att dela några tips med dig här.

Steg

Hur man gör stora bröst ser mindre. Wear mörkare färger.
Hur man gör stora bröst ser mindre. Wear mörkare färger.

Del ett: att vidta åtgärder

 1. 1
  Ha din bh monterad. Gå till en bra varuhus, och har detta gjort professionellt. Iklädd en behå som är för liten kommer att göra något, men att det ser ut som du har pressats flickorna in i en behå som är för liten.
  • Ha en minimizer bh istället. Dessa kommer att omfördela din bröstvävnad och kan ta ett par inches off din byst linje-kläder passar bättre, din blus kommer inte klyftan, och du kommer fortfarande vara bekväm.
  • Har själv monterade emellanåt för att se till att du alltid är ordentligt monterad.
  • Ett annat alternativ är att bära en sport-bh i stället för en normal behå. För träning och fitness rutiner, de är ett konstigt, men tänk på att dessa är främst avsedd för att begränsa bröst rörelse, inte smickra din figur.
 2. 2
  Wear mörkare färger. Precis som att bära solida mörka färger kommer slim utseendet på din kropp, så kommer de minimerar effekterna av dina bröst.
  • En väl utrustat svart kavaj är en bra all-around företag look.
  • En svart klänning för festkläder Slims dig, accessorizes väl, och är alltid i stil.
 3. 3
  Bär rätt toppen. De blusar och tröjor du bär kan gå en lång väg att minimera din byst. Pröva dessa:
  • Bär V-ringad tröja. Bärs med en minimering bh eller en vanlig urringning, kan dessa vara ganska smickrande.
  • Cardigans är din bästa vän. De drar ögonen borta, och deras långa, raka linjer minimera dina kurvor.
 4. 4
  Gör bröst övningar. Tyngdlyftning, pull-ups och armhävningar stärker musklerna i bröstet och kan göra brösten verkar mindre.
  • Motion har också fördelen av att minska vikten vilket i sin tur minskar dina bröst.

Del två: att veta vad man ska undvika

 1. 1
  Undvik långa halsband. De drar ögat nedåt och mot bröstet. Istället väljer inget halsband som kommer att dra uppmärksamhet till bröstet, eller en choker.
 2. 2
  Bär inte åtsittande blusar. Popping knappar och gapande toppar gör ingenting men dra ögat precis där du inte vill att det dras, vilket gör att det ser ut som dina bröst vill brista ut i sina gränser.
 3. 3
  Undvik urringade toppar. En lågt skuren topp kommer rama stora bröst så att det är nästan omöjligt att hålla ögonen borta från dem. Dessa inte minimera-de maximerar!
 4. 4
  Styra klart på fel passform.. Bär inte något som är huden tight som det kommer att betona formen, utan istället prova en skjorta som fortfarande visar upp din form, men är inte så hårt att du kan se hur din byst ligger på bröstet.

Tips

 • Polotröjor är inte din vän. De accentuera dina kurvor.
 • Få en professionell behå montering. De flesta varuhus erbjuder bh rördelar från en specialist.
 • Bära en jacka, helst en tjock bomull en.