Wka

Hur kan man vara slumpmässigt


Slumpmässighet, Randomosity, Randomology, vad du kan kalla det, är att använda improvisation för att skapa originella humoristiska fraser eller monologer eller kottar på plats. "Randomosity" är roligt att uttrycka i närvaro av vänner eller skogsföretag, men kan snabbt bli extremt motbjudande. Ha kul med din slumpmässighet, inte tvinga den. Kom ihåg att om du har det, visa det!

Steg

Hur kan man vara slumpmässigt. Bryta sig fri från konventionella regler.
Hur kan man vara slumpmässigt. Bryta sig fri från konventionella regler.
 1. 1
  Bryta sig fri från konventionella regler. Efterbehandling dina meningar är inte obligatoriskt, bara frivillig och du kan göra det på tisdagar men inte på onsdagar om du så önskar. Detta är hur man ska tänka. Om du bestämmer dig för att köpa gummi och samtidigt talar om något viktigt - var inte rädd för att avsluta samtalet och göra det! Om du är på en college bibliotek och plötsligt, du vill bara hitta Wally \ Waldo, gå till skrivbordet och be om Var är Wally \ Waldo. De förmodligen inte kommer att få det, men hey, åtminstone du provat!
 2. 2
  Nämn saker med slumpvisa intervall, såsom apelsiner eller kaka.
 3. 3
  Gör planer och ändra dem halvvägs. Bara för att du ska köpa en ny kappa betyder inte att du inte kan gå till djurparken på vägen dit. Planerna bör brytas om du tror på en mer spännande plan.
 4. 4
  Var konstigt specifik med vad du säger. Det kommer att låta mer slumpmässigt, eller som du har fått någon form av skallskada. Till exempel, istället för att säga, "För några år sedan," vara mer specifik och säga, "För några år efter året innan tio år sedan talade jag med bror till min systers pappa (farbror)."
 5. 5
  Do udda saker. Gilla hitta en bok, satte den framför någons ansikte, och säger, "Du fick precis facebooked!" Obs: detta kommer att få dig att verka väldigt dum.
 6. 6
  Lär slumpmässiga / specifika färger och siffror. Om du blir tillfrågad att säga en färg, använd "äggskal", eller "dioxizine violett." (Titta igenom Liquitex färg namn för idéer, min favorit av deras är Och ja, det är en riktig färg "horor grön.".) Också, svara med något liknande "pi", "e", eller "kvadratroten av sju" då ombedd att välja ett nummer mellan ett och tio.
 7. 7
  Undvik "wandom" ord. "Wandom" betyder "wannabe random", och är oerhört hjärtskärande att någon skulle känna behovet att uppfinna denna term. Detta är oftast tidigare slumpmässig material som har varit överutnyttjas och är bara inte slumpmässigt längre. Wandom ord inkluderar knipa, kyckling, apa, dino, pingvin, lila, paj, ekorre, mu, pizza, majonnäs, pudding, byxor, rawr, sockor, ponny, lamadjur, unicorn, taco (eller burrito), ost, och näsan. Naturligtvis är det wandomness ganska kulturellt specifika för nordeuropeisk skolkultur, så känn dig fri att ignorera detta steg.
 8. 8
  Var inte fejka. Om du inte kan vara slumpmässigt, inte tvinga det. Folk kan sluta gilla dig om du försöker för hårt, men om du läser en guide till att vara slumpmässigt, hade vänner aldrig en börda för dig.
 9. 9
  Hitta ditt ord. Var noga med att följa steg 7 när plocka ett ord. Exempel på slumpmässiga ord är smiley, knä, Boing, och liknande.
 10. 10
  Gör slumpbrus. Saker som "mwargh" eller "oooooohh" eller ens "bwah" och "digee" fungerar gudomligt. Du kan också skratta. En hel och slumpmässigt. Folk kommer att känna dig för det. Ibland kan du vara den person som skrattar och gör alla andra med! Försök inte för detta, dock. Du måste typ av vara i din egen värld först.
 11. 11
  Glöm inte slumpmässiga handlingar, som att klappa slumpmässigt, eller guppande huvudet som en undulat (undulat en ka undulat:. Liten australiska parakiter).
 12. 12
  Slumpmässiga namn fungerar bra. Prova att använda Chris Mear, Mr Chesters eller Teletubbies, allt fungerar bra.
 13. 13
  Har vissa saker som du måste göra varje dag, liksom husdjur någons hår eller säga "jag älskar dig" till en främling. Kom ihåg att göra dessa saker varje dag så det blir en vana, men aldrig göra dessa saker till samma person, eller om du vill alltid göra det till samma person.
 14. 14
  Ha en liten anteckningsbok där du kan hålla koll på din slumpmässighet. Skriv allt random som du säger i den för vidare användning. Se till att bära denna bärbara dator med dig så slumpmässigheten kan alltid vara med dig.
 15. 15
  Sätt på en mycket vanlig klädsel (e. G., Jeans och T-shirt) och lägga till något löjligt (t.ex., en enorm kyckling mask). Naturligtvis kan du också gå med konstiga kläder hela vägen - du kanske vill investera i saker som hängslen, höga hattar, parasoller, glitter västar, käppar, band, armé stövlar, hippie eller (real) vintage saker, neon saker, glowsticks, regnbåge hängslen, etc. (Tricket är att ha grundläggande häftklamrar: vanlig T-shirts i olika färger och ett par par blå jeans, kanske i grått, parat med freaky tillbehör). NB: bär "random" kläder kommer att förlora dig randomness poäng i vad du råkar göra - människor kommer att se hur löjligt dum du ser ut och ignorera slumpmässighet av dina ord och / eller insatser. Tyvärr, men det är sant.
 16. 16
  Ha kul med det. Titta bara på det som ett sätt att uttrycka din originalitet. Var inte slumpmässigt bara för att imitera andra. Använd den som en talang. Se det som ett sätt att vara lycklig.
 17. 17
  Få van vid bildar udda tvångstankar, som en viss stat, mat, person eller djur. Gör dem mycket offentliga och galen. Det finns vissa frågor även om det är bara gamla och används: pingvin, lamor, Ramen, muffins, Red Bull, Mountain Dew, Monster, Michigan, kändisar som Marilyn Monroe, Ryan Ross, Benji och Joel Madden.
 18. 18
  Det finns absolut inget fel med att bryta in i slumpmässiga accenter. Gör ditt eget språk!
 19. 19
  Cite intressanta godbitar av till synes oseriöst uppgifter när situationen tillåter det (som under en paus i diskursen. Var inte oförskämd.) Också, någon kort anekdot börjar med, "Det här en gång..." som hänför distans till ämnet som diskuteras fungerar som en charm. Bara se till att dina vänner kommer att tycka det är roligt. Inte konstigt ut dem.
 20. 20
  Lägg extra bitar till ord! Exempelvis kan Redigera vändas till Ed IMIFY kan Filosofiskt vara Phil Amah IMIFY,> filosofiska och så vidare. Göra ord längre är roligast AMAST del av slumpmässighet
 21. 21
  Ordet "det" kan ge oändliga roligt. Du kan alltid lägga till "det" i början av ord, t.ex. Internet, Youtube eller Facebook. Dessa förvandlas till "Internet" eller "interwebs," * "The Youtube" och "The Facebook." Känn dig fri att ändra "den" i "teh." Du har alltid möjlighet att säga "coh" eller stava det när du skriver det någonstans. * Interwebs är en mer slumpmässig version av Internet.
 22. 22
  Ändra den vanliga uttalet av vissa ord. Kalifornien kan förvandlas till "Cal-ee-För-Nigh-A", eller ens "Cal-eye-Phor-nee-ay" så det är sagt "Californighia" eller "Caliphorneae"! Var kreativ! Du kommer att bli förvånad med vad du kan komma upp med.
 23. 23
  Gör ett ordförråd på din egen påhittade, redigeras eller uttal ändrade ord och använder dem ofta! (Även om, se varningen på Varningar!)
 24. 24
  Även slumpmässighet kan vara roligt, är det viktigt att komma ihåg att bara vara slumpmässiga runt människor som kommer att skratta, inte människor som du vet kommer att bli upprörd / kränkta.
 25. 25
  Tala om dig själv i tredje person ("John Doe / mig ​​själv / super John Doe / John Doe-san gillar ost" istället för "jag gillar ost") och om det kollektiva genom slumpmässig grupp begrepp ("vi" blir "vårt företag, "" vår armé, "" rörelsen ", etc). Håll växling mellan normal jive och dessa metoder, och också ständigt förändras ersättare själva för maximal effekt. Som alltid, överdriv inte.
 26. 26
  Välj ett någorlunda vanligt ord, (inte alltför vanligt, liksom "den," och inte alltför ovanligt, som "oseriöst"). Varje gång du hör någon säga det ordet, agera förskräckt som om de just har yttrat den mest motbjudande ereterina ord i universum.
 27. 27
  Lägg en titel till ditt namn. Om du använder ett adjektiv, se till att det inte brukar gälla personer. Om du använder ett substantiv, gör det en ovanlig en, eller ett annat språk. Exempel inkluderar John Doe den ogästvänliga, Dr Doe, John Doe i Topeka, och John el Fuego.
 28. 28
  gå till 9gag. com och säga alla skämt du gillar, kommer du att bli väldigt le random

Tips

 • Kom ihåg: Definitionen av slumpmässiga är oplanerad för. Försök inte att vara slumpmässigt, bara göra det.
 • Känn dig fri att bryta ut i sång och dans som helst.
 • Istället för att säga något slumpmässigt, sjunger den och gör upp en liten dans för att gå med på det. Till exempel: Istället för att säga, "Beskär juice gör min mage lös," sjunga den och dansa tillsammans. Namnge dansen dansen beskära juice eller lös tarm dans... vad som helst.
 • Försök att förlora dina hämningar, många människor tänker på mycket slumpmässiga saker genom dagen, men aldrig agera på dem eftersom de är för rädda för att bli generad eller uppfattas som konstigt. Vill köra på duvor i mitten av en konversation? Plötsligt känns som att springa gör en sluttning skriker "Wheeee!"? Får lust att plocka vägkanten påskliljor och gå iväg med en bukett av dem medan du går någonstans? Gör det!
 • Titta litet barn visar, du skulle bli förvånad över hur fantastiskt Thomas the Tank Engine är.
 • Ha kul och koppla av.
 • Försök att ringa dina vänner genom att deras efternamn, mellannamn, initialer eller en kombination. Blanda upp saker. (Inte mer än göra det)
 • Om du vill vara slumpmässigt, kom bara ihåg att inte bry sig om andra människor tycker att du är konstig. Om du vill skrika "papperskorg" i mitten av en fullsatt galleria och springa mot den, gör det! Försök att inte vara vidrig.
 • Använd inte ordet "random" när man egentligen menar "spontan", "ovanligt", etc.
 • Hitta din "inre slumpmässigt." Använd inte andras slumpmässighet! Det kommer att få dig att verka som en copy-cat och kommer att förstöra din chans att vara slumpmässigt.
 • Gå inte upp till folk som ber dem för kramar. Det är inte roligt och / eller söt och har varit överutnyttjas till punkten att wandom. (Men om detta redan "används" av dina vänner och är en av dina vanliga crack-ups, vill vi inte att neka dig).
 • Meeh är också ett bra ord att använda.
 • Försök att fortfarande vara snäll mot dina vänner. De kanske inte gillar det om du blir slumpmässigt. Kom ihåg att fortfarande prata med dina vänner.
 • Random folk brukade kallas "surrealisterna." Forskning dessa intressanta människor och gärna stjäla deras idéer.
 • När du hittar ditt ord, det är ditt ord. Låt inte folk att stjäla den. (Till exempel, om ditt ord är "avocado", använd din ord för allt). Avocado den i olika toner och längder för olika avokado, så du har nästan ett enda ord slumpmässigt språket består av ordet avokado. Ordet "Rawr," till exempel, kan sägas i upphetsad, upprörd, arg,, avocado'd nedslagen, och tröstande toner.
 • Det hjälper att veta om ett brett spektrum av ämnen, eller har många livserfarenheter. Du kan då pipen slumpmässiga ord / fraser / händelser / fakta när du vill.
 • Använd inte material som planerat i förväg. Ibland är det acceptabelt att använda något tanken ett tag sedan men aldrig använt, men endast om omständigheterna tillåter.
 • Försök inte för hårt att vara slumpmässigt. Låt det ögonblick komma till dig, precis som när du ser en halv-ätit taco på marken. När du tvingar i slumpmässiga meningar, blir du irriterande.
 • 3 ord - "Broccoli, Hyundai, administration."
 • Då med en konversation, eller prata med någon, ser lite vid sidan av dem, snarare än på deras ansikte. (Obs: Vissa människor finner detta irriterande snarare än slumpmässigt.)
 • Prata konstigt. Dum, men inte skrika för mycket, blir det irriterande.
 • Försök att överdriva en gazillion gånger om dagen.
 • Om du har fastnat för idéer för slumpmässiga fraser, se dig omkring på säga, ett träd, så tänk på vad trädet påminner dig om, som sockervadd, sedan prata om sockervadd. Inte nämna trädet eftersom folk då inte kommer att finna det slumpmässigt.
 • Försök att skapa en egen värld under dagen. Liksom tänka mig att gräset är lila och en byggnad är en enorm muffin. Sedan är det bara prata om din värld. Det kan vara riktigt roligt också.
 • Få en partner för att hjälpa dig med din slumpmässighet. Detta kommer att hjälpa dig att möta vidrig reaktioner från dem som inte förstår ditt beteende.
 • Säg att du är vänner namn flera gånger och när de börjar bli irriterad, bara säga något slumpmässigt, som du kan viska "cheeseburger" i en episk tonfall.
 • Gå upp till människor som ser ut som de har ett bra sinne för humor och tala till dem. Säger saker som "Så, Dorothy, hur är Myrtle sköldpaddan?" och "Om jag var en hög med paraplyer, skulle jag tro att du var irriterande!"
 • Imitera djurläten. Till exempel titta runt snabbt i cirka fem sekunder, gör sedan ditt bästa intrycket av ett djur. När du har gjort det, efter att någon säger något till dig, säger att samma ljud, utom inte så realistiskt.
 • Något annat du kan göra är att, när du pratar, säger du talar om din hund, kan det gå ungefär så: "Min hund (Molly) Gillar att tugga på-OoOoOoOoOoOoOo!!!
 • Återskapa annonser. Prova en Honey Monster. Citat rader från din favorit annonser, alltför. (Ex. Hej, ny Volvic återuppliva!)
 • Få en slumpmässig smeknamn som "Gosling" eller "feta ankungen." Allt går!

Varningar

 • Kom ihåg att RANDOM = / = ROLIGT.
 • Att göra detta kommer att få dig att verka riktigt dum för att människor som är viktiga för dig.
 • Kom ihåg att försöka vara slumpmässiga besegrar hela syftet med att vara slumpmässig, eftersom allt du gör är ute efter godkännande från faktiskt slumpmässiga människor, så försök inte alltför hårt, eller du kommer att misslyckas.
 • Skratta inte åt din egen slumpmässighet, det bara gör att du ser ut som en uppmärksamhet sökare.
 • Var inte alltför högt för länge. Ett högt ordspråk är okej men för mycket kommer att göra alla arga.
 • Var inte slumpmässigt hela tiden, särskilt om någon försöker berätta något viktigt. Om du inte vet hur man ska svara på den frågan, till exempel, ändrar inte motivet tillbaka till dig och din slumpmässighet. Det gör du verkar inbilsk och en hemsk vän.
 • Aldrig avbröt ett viktigt samtal oavsett vad du hellre skulle göra eller hur slumpmässigt det skulle vara. Det är oförskämt, och du kommer att såra någons känslor.
 • Kör alltid dina skämt med dina vänner om du funderar på att gå nationellt, eftersom du kan mycket generad.
 • Säg inte: "Jag gillar paj." Det är inte original.
 • Fraser som involverar ost, bananer paj, apor, glass / fryst yoghurt, socker, mullvad råttor, lamadjur, bäver, ninjas, nördar / geeks / dweebs, badrum humor, Hannah Montana, flickaktigt flickor, dalen flickor, och liknande " helt överdrivna, särskilt bananer och apor.
 • Var inte slumpmässigt hela tiden. Slumpmässighet varje gång på ett tag kan göra folk skratt, men det finns en gräns för att vara slumpmässiga, och om du bryter den gränsen, kommer folk tro att du är galen än roligt och slumpmässiga.
 • Även om detta kan vara en rolig sak att prova bland vänner, använd den sparsamt kring vuxna och främlingar. Det kommer att verka respektlöst.
 • Försök inte att vara slumpmässig framför en verkligt slumpmässig person. Den tidigare nämnda kommer bara skratta åt dig och vara otrevlig mot dig.
 • Försök inte att vara slumpmässigt, bara låta det komma till dig. Om du inte gör det, kommer du att betraktas som "wandom."
 • Folk kommer att bli irriterad på dig - antingen använda denna "talang" sparsamt eller gör det din livsstil. Det finns inget däremellan.
 • Använd inte "slumpmässiga" ord i närvaro av en slumpmässig person, som sådan person kommer att smälla du noggrant.
 • Om en viss slumpmässig ordstäv eller åtgärd inte dra av mycket väl, inte skratta och inte försöka igen. Poängen är att få folk att tro att du är bara bisarrt och galet, inte en desperat uppmärksamhet hog.
 • Du behöver inte ändra din personlighet för att vara slumpmässigt. Folk kan se när du är konstig om du följer dessa steg, eftersom många människor inte går till dessa ytterligheter för att vara slumpmässigt.
 • Kom ihåg: det finns inget riktigt sätt att vara slumpmässigt, du är eller du inte är. Det är ungefär som ett sjätte sinne, du antingen är född med det eller om du bara gillar varannan normal person på hela planeten som är inte kul alls!
 • Gör inte un-slumpmässiga saker som dina un-slumpmässiga vänner tycker är roligt (eftersom de inte är).
 • Du kan faktiskt vara slumpmässigt genom att inte vara slumpmässiga alls!
 • Använd inte samma slumpmässiga ordstäv eller åtgärd mer än en gång det blir extremt tråkigt och irriterande att dina nära vänner.
 • Du behöver inte vara slumpmässigt hela tiden, kanske bara för en timme eller två runt dina vänner.