Wka

Hur kan man vara en pirat flicka

Ny Pirate är en stor ny subkultur. Ta reda på hur du kan gå med den.

Steg

Hur kan man vara en pirat flicka. Investera i ett piratskepp.
Hur kan man vara en pirat flicka. Investera i ett piratskepp.

Förberedelser

 1. 1
  Investera i ett piratskepp. Detta kan vara någon form av båt eller fartyg. Du måste flyga Jolly Roger. Kanoner är valfritt, men rekommenderas starkt.
 2. 2
  Rekrytera en pirat. Salta havet hundar föredras, men landkrabbor kommer att göra också.
 3. 3
  Få en talande papegoja.

KLÄDER

 1. 1
  Ha en massa bandanas! Speciellt de med dödskalle mönster eller röda och svarta. När du inte bär en bandana, gör håret lite rörigt. Du kan också använda en lapp för ögat, få en på din lokala kostym butik.
 2. 2
  Välj lämpliga färger. Vit, elfenben, beige, grädde och solbrända skjortor bonde är bra för utseendet. Skull T-tröja är också bra. Vanlig svart, vit eller beige skjortor med cut-off ärmar är ett bra komplement till din garderob. Färgglada långärmad Button ups är piratey. Se bara till att de är lösa, inte stel som en skjorta en företagsledare kan bära till kontoret. Och se till att du lämnar allt det untucked men själva framsidan, skapa ett hängande utseende (oavsett hur den är klar) och knäppa upp några knappar.
 3. 3
  Välj ett lämpligt tyg och design. Capris, capris, capris. Eller stora bomull haremsbyxor. Dessa är otroligt piratey om de har rätt knicker-ser egenskaper! Undvik denim och andra senaste tilläggen i tyger. Håll dig till hampa, bomull, ull och andra naturmaterial. Förvara dem i bruna och naturliga färger. Det är en bra idé att riva i fållen för att få dem att se lite mer tuff, men också hålla dem baggy, eftersom de skulle ha varit riktiga trosor, stulits från män. Om du bor i ett kallare klimat, bör du bära antagligen långa, flytande byxor på vintern. Undvik korta kjolar. Du kan bära kalv längd kjolar med haremsbyxor och höga stövlar.
 4. 4
  Wear "guld" smycken. Kostym smycken är perfekt för detta - vad skulle du ha pilfered från annat fartyg?

Hår, hud & makeup

 1. 1
  Style håret. Om du har mörk hud, då dreadlocks är bra. Svart, ljusbrun, smutsiga blond och röd är allt bra, men din naturliga nyans kommer att fungera också. Om dreadlocks inte fungerar för dig, fläta håret i många små flätor för att uppnå en liknande effekt. Detta kan göras på en frisörsalong, med en elektrisk hår-braider. Om du har en mycket tålmodig vän med flinka fingrar, kommer detta att fungera också. Alternativt, kan du bära just ditt hår rörigt, och typ av slarvig.
 2. 2
  Överväga att få en solbränna om du har ljus, beige eller gyllene hud.
 3. 3
  Ha en varm rodna en nyans eller två mörkare än din naturliga hudton. Det bör sopas under kindbenen för att få dem att sticka ut.
 4. 4
  Använd subtila ögonskugga, stick till jordfärger, eller inte bära något alls. Mascara är okej, så länge det är svart eller brun. Samma sak gäller för eyeliner.
 5. 5
  Gör dina läppar en nyans av rött, kött färgade, en naturlig färg eller ingen färg. Håll glans till ett minimum om något. Undvik läppenna. Du behöver inte bära eller glans alls.
 6. 6
  Använd nagellack sparsamt. Pirater hade aldrig nagellack, men om du känner dig naken utan den, bära en tydlig, svart eller kött tonad päls. Håll dina naglar om längden på en välpreparerade killes naglar. Låt smutsen bygga upp under!
 7. 7
  Håll händer och fötter grova och valkiga. Gå runt barfota för att förbättra detta. Undvika att bära alla skor.
 8. 8
  Inte ens våga försöka agera "söt". Pirater är inte söt, och ditt mål i detta är inte att vara en "söt men typ av sexig pirat-ish gal". Det kommer bara vara pinsamt.

Beteende

 1. 1
  Ha en pirat personlighet och har pirat fritidsintressen att göra din pirat ser. Vara rolig och kvick så mycket som möjligt. Spela tuff och gillar att du är populär. Pirater är alltid lite arroganta. Ha kul båtliv. är också stor. Du kan spela kort och, men inte använda riktiga pengar, använd "bitar av åtta" (pirat valuta). Öva om möjligt, även om det är olagligt att bära ett kit lås plocka i de flesta stater.
 2. 2
  Strut som du är absolut arrogant men inte alltför populär. Håll ditt huvud högt, men inte sticka näsan i luften. Stomp lite, men gå snabbt. Tänk på att pirater tenderade att vara onykter under lång tid, så du kanske vill vingla lite, liksom.
 3. 3
  Gest mycket, och prata med dina händer. På ett fartyg, för det mesta, kan en person inte få henne punkt över med bara ord.
 4. 4
  Prata som en pirat!
 5. 5
  Var stolt, stark, "ett stoltsera din Pirattitude! Pirate flickor kommer i alla former och storlekar. Det viktiga är att deras kroppar är deras egna, t'do med som de vill.
 6. 6
  Aldrig aldrig slå, sparka, eller förolämpa dem du älskar. Respektera dem djupt, men inte bebisen dem gillar de inte är självförsörjande.
 7. 7
  Inte gå överbord eller du kommer bli blöt. Ibland coverup, mascara, eyeliner och läppglans är för mycket och gör att du ser mindre piratey.

Tips

 • Rött är en stor "poppande" pirat färg.
 • Var en pojkflicka. Feminina damer är inte tillåtna på ett piratskepp.

Varningar

 • Döda inte någon.
 • Detta är inte en exakt representation av verkliga pirater, men en guide till den moderniserade sub-kultur av se ut som en pirat flicka.
 • Akta den typ av folkmassan du visar din pirat sida till. Gå omkring på gatorna med den särskiljande berusad swagger kan framkalla några höjda ögonbryn och berörda frågor.
 • Ingen solbränna är en säker solbränna. Tans kan leda till hudcancer eller, åtminstone, tidiga rynkor och åldersfläckar. Tänk dig en falsk solbränna.

Saker du behöver

 • Bandanas med döskallar, svart och rött mönster
 • Eye patch
 • Peasant tröjor
 • Shirts med cut-off ärmar
 • Böljande capris
 • Kostym smycken
 • Fake Tanner
 • Svart, brunt, naturligt eller kött-tonad ögonskugga
 • Svart eller brun mascara
 • Svart eller brun eyeliner
 • Röd, kött-tonad eller naturfärgat läppstift eller läppglans (inte falska utseende)
 • Varm rouge
 • Hår överstrykningspenna