Wka

Hur kan man vara mörkt

Tycker du själv fascinerad av allt mörker? Vill du uttrycka ditt inre mörker? Tror du att du har vad som krävs för att dra av Moody förtvivlan? Fortsätt att läsa för att ta reda på om du har vad som krävs för att få folk att tro att du behöver en verkliga livet!

Steg

Hur kan man vara mörkt. Få bekväm med mörker.
Hur kan man vara mörkt. Få bekväm med mörker.
 1. 1
  Inte utgör! Låtsas inte att vara mörk för att du tycker det är coolt, det är inte. Om alla dina vänner gör det, behöver du antagligen att hitta nya vänner.
 2. 2
  Få bekväm med mörker. Utveckla bra mörkerseende och övervinna eventuella rädslor du har för mörkret. Ett bra sätt att göra detta är att gå runt ditt hus på natten med ljuset släckt. Det är kul att vakna upp mitt i natten och gå ut för en promenad. Upprätthålla en djup andlig förbindelse med månen. Om du absolut måste ha någon ljuskälla medan vaken under natten, tända ett ljus - det ger en kuslig, romantisk, gammaldags känsla till allt.
 3. 3
  Mörka människor dekorera sina rum för att passa deras inre mörker. Vanliga teman i förtvivlan inkluderar röda och svarta rosor, makabra bilder, ljus och alla anständiga (inte billig ser) dekorationer avsedda för Halloween. Hemgjorda inredningen är inte det minsta skrämmande så om du vill ha lite riktig gotisk stil, gå till en lokal gård och få några läskiga bitar heminredning som get skallar etc.
 4. 4
  Klänning i mörka färger. Bär inte ljusa färger alls. Svart är bra - det går med everything.If möjliga slitage långärmad tröja och svarta jeans, desto mer hud du täcker bättre, beroende på dina inställningar, kan du också välja att bära en svart kortärmad skjorta och svarta jeans (shorts kan se bra på vissa honor men det är sällan fallet med män).
 5. 5
  För en extremt mörkt utseende överväga att investera i en lång, svart, enkel gotisk stil trenchcoat (detta ser bra ut i de flesta fall, och kommer verkligen förbättra ditt mörker).
 6. 6
  Skäm bort din fascination med allt mörkt. Detta kan innebära att forska mörka eller ockult-relaterade ämnen, plocka upp fritidsintressen som att skriva mörk musik och poesi, eller bli nattliga. Några bra idéer för att utforska är magi, död, vampyrer, nattetid, andlighet och allt gammalt.
 7. 7
  Var ointresserad och fjärran. Om du bor avsides kommer du irritera färre människor.
 8. 8
  Lyssna på mörk musik (även njuta av det är valfritt). Det finns ett enormt utbud av musik som kommer att fungera, från klassiskt till hårdrock eller techno till emo, lära sig att älska den individuella meriter av konstnärerna eller musikgenrer. Symfonisk musik tenderar att göra underverk samt klassiskt inspirerade band med en mörk kant (Evanescence eller Nightwish är bra exempel).
 9. 9
  Sällan prata eller umgås. Detta är till gagn för samhället som helhet, och kommer också att ge folk intrycket att du är lynnig och inåtvänd.
 10. 10
  Tänk innan du talar. Att vara riktigt mörkt är mer än ett klädmärke val, dess en livsstil, låt det permiate igenom dig och visa på de saker du gör. Om du måste prata gör ditt bästa för att prata i en formell och insiktsfullt sätt. Intelligens är sexig och det finns inget avstånd mörkt om blurting ut vad som än händer pop i ditt huvud.
 11. 11
  Att vara hemlighetsfull är en del av att vara mörkt. Detta framkallar också en känsla av att ingen bryr sig hur eländigt du är.
 12. 12
  Stanna inomhus eller på mörka platser, stänga Gardiner till blockerar ljus. Detta är viktigt eftersom en hälsosam solbränna är bevis på skoj. Klart, är blek hud kännetecknande för en sofistikerad mörk person.
 13. 13
  Solglasögon är för skuggning dina ögon från solen, inte för att se cool. Om du bär solglasögon hela tiden människor kommer att vara mer benägna att märka dig som en poser.
 14. 14
  Var dig själv. Goterna är aldrig rädd för att vara sig själva, så varför skulle inte mörkrets (mörka personer). Om du råkar gilla Siouxsie and the Banshees och Soulja Boi, säg det med stolthet. Ingenting är goth mer än att vara ärlig om dina intressen.
 15. 15
  För att uppnå en mer holistisk mörkt utseende överväga att dö håret svart eller få piercingar. Tatueringar är också bra, men kom ihåg "less is more".
 16. 16
  Längre hår kommer att slutföra utseendet bättre - ja, går det för män också. Honorna kan gå för en mid längd eller långt hår stil, vara på utkik för mörka letar stilar, några bra stilar inkluderar bob och hime skuren för kvinnor. Lockigt hår inte kan verka mörk, men oavsett vilken typ av hår du har, arbeta med det, kan svart färgämne eller extrema nedskärningar göra underverk på annars normalt hår.
 17. 17
  Inte dike inte vänner för att inte vara som du. Om de är sanna vänner, ska du inte ge upp dem. Kanske de är tillfälligt förvirrad eller missförstånd dig, men det betyder inte att det är över. Prata med dem om du känner att du behöver för att få något i det öppna, inte hålla alla känslor buteljerat upp.
 18. 18
  Förbanna inte överdrivet. Det finns inget coolt om en person som har något ordförråd. Vi hör allt det alltför ofta och trött av det. En fyra brev ord som glider hit och dit är naturligt, men när det upprepas varje mening - du vet att det är dags att öppna upp en synonymordbok.
 19. 19
  Vidga dina vyer. Darkness visar på många sätt, är Intellegence en av dessa, borsta på ämnen som kultur, musik, konst ect.
 20. 20
  School är viktig. När gymnasiet är över, vad tror du kommer att hända? Vill du vara en gång sorgliga ensamvarg som arbetar på de lokala butikerna? Vill du bli en framgångsrik arbetstagare med tillräckligt med pengar för att leva bekvämt? Svaret är enkelt. Gör bra i skolan och inte koncentrera sig för mycket på ditt sociala liv och hur du uppfattas. Innan du vet det, kommer det att finnas större frågor som måste tas om hand.
 21. 21
  Inte visa upp eller strävan efter uppmärksamhet, den mörka mannen / kvinnan inte behöver visa upp, de uppvisar sina styrkor i vardagen, kommer folk ser dem och tänker på dig mycket för det och inte bli irriterad av att du går överbord.
 22. 22
  Mindre är mer. Dont gå överbord, mörka är som goter, men till skillnad från goterna, tenderar att avvika mot mer naturliga, klassiskt inspirerad uttrycksform. Dont vara extrema, föreställa vampyrerna av gamla, bleka, vackra och odlade, är detta den bild du måste ha i åtanke när persuing den mörka utseende.

Tips

 • Att vara mörk betyder inte att vara falska. Till exempel, du är en tjej som älskade balett ända sedan du var en grabb. Anmäl dig till några lektioner, ta en klass, gör vad du vill, inte få alltför fångas upp på en stil som du inte gör vad du älskar (eller liknande).
 • Bryr sig inte om vad andra tycker! En stor del av att vara mörk är inte omtänksam.
 • Var inte rädd för någonting.
 • Att vara mörkt betyder inte att du har du ser ut eller agerar emo, goth, eller någon annan stereotyp. Mörker är inte en etikett, men ett sätt att leva, så tro inte att bli märkt gör dig mörk.
 • Agera mörker. Inte bara agera deprimerad eller lynnig.

Varningar

 • Samhället som helhet kanske tror att du är en lynnig, själv överseende människa.
 • Mörk betyder inte det onda. Även om du har en mörk personlighet, du ändå inte ska misshandla andra människor.
 • Självstympning kan leda till infekterade skärsår, som leder till dödlig blodförgiftning. Försök att undvika att skära i allmänhet.
 • Att vara tillbakadragen kommer att kraftigt minska dina chanser att någonsin ha sex, om du inte hittar en annan mörk själ att vara tillbakadragen med.
 • Människor i ditt liv kan flippa ut om du gör en plötslig förändring från vanliga kläder till mörka kläder.
 • Du kan utveckla en D-vitaminbrist från vistas inomhus hela dagen

Saker du behöver

 • Läskiga dekorationer
 • Skräckfilmer
 • Mörkt färgade kläder
 • Gothic ser silver eller tenn smycken
 • Hårfärgningsmedel
 • En djup anslutning till mörker