Wka

Hur kan man vara rolig och flörtig

Vill du vara flörtig och roligt? Tja, läs vidare för att ta reda på hur!

Steg

Hur kan man vara rolig och flörtig. När du är, leende, blinkning, och vara söt!
Hur kan man vara rolig och flörtig. När du är, leende, blinkning, och vara söt!
 1. 1
  Vara spännande. Var inte tråkig! Var, och glad! Prata med människor du aldrig har träffat, komma i kontakt med gamla vänner. Vara slumpmässiga och spontana. Slå upp en konversation med din kärlek. Du bör nästan aldrig ha en tråkig stund i ditt liv. Du borde verkligen lysa på fester. Gör en scen om du är på en fest och sedan får vi till nästa steg.
 2. 2
  Titta fetstil. Bär söt smink och bära söta och ljusa kläder! Detta kommer att få dig att stå ut. Använd kontrasterande färger som vitt och svart, kommer du verkligen pop, då.
 3. 3
  Vara underhållande. Du ska kunna sätta på en show med din personlighet. Vara ljust och roligt. Visa dina talanger av till världen! Lev ditt liv som en rockstjärna! hela tiden som om världen var ler med dig.
 4. 4
  Var dig själv! Detta är det viktigaste! Var dig själv när du flirta, liksom när du är roligt. Ingen gillar en person som bara är en klon, särskilt när de gör det bara för att imponera på någon.
 5. 5
  När du är, leende, blinkning, och vara söt! Använd bra, och inte. Vara original, eller du kommer att se ut som en idiot. Flirt mycket, och vara roligt!
 6. 6
  Var rolig. Detta bidrar med att vara spännande och underhållande. Skratta mycket, och leende!
 7. 7
  Få ut snabbt. När man talar och du känner dig som en besvärlig tidpunkt kommer upp, göra en ursäkt för att lämna och berätta för dem du kommer text dem. Då kommer de att vänta på din text och tycker om dig.

Tips

 • Flirt bara med människor du gillar. Inte leder människor på bara för att göra dem besvikna.
 • Smile! Detta är ditt bästa tillbehör!
 • Flörta inte för mycket. Flirta lite en gång och ett tag är bra, men inte för mycket eller du ser trashy och rykten kunde börja. Speciellt om du inte är singel!
 • Skratta inte för mycket, särskilt vid corny skämt. Du kan bara sluta titta cheesy och konstiga stället.
 • Ta risker! Folk älskar människor som lever utan rädsla. Om du får en utmaning, eller besluta att begära att killen, gå för det! Vad är det värsta som kan hända?
 • Om du har mousserande pärlvita tänder, bära en mörk rosa eller, detta kommer att göra dina tänder ser ljusare!
 • . Inget värre än att alltid leende med smutsiga tänder!
 • Bär inte neon allt. Återigen fungerar kontrasterande bäst! dvs: Svart / mörka jeans med en neongrön skjorta ihopkopplade med ett neongrönt och svart randig par balett lägenheter
 • Istället för en djup, intensiv doft, bära en ljus glad, men ändå nyfiken lukt. Något som sticker ut från där du är.

Varningar

 • Dessutom, om du har en pojkvän under denna tid, dess förmodligen bäst att inte flirta för mycket, men det kan också vara ganska kul att flirta med din pojkvän!