Wka

Hur man svarar på frågan på en dag

Inte säker på hur man ska svara på en kille som har bett dig? Läs följande för att hjälpa dig!

Steg

Hur man svarar på frågan på en dag. Om du vill gå ut med honom, så är det bara att säga ja.
Hur man svarar på frågan på en dag. Om du vill gå ut med honom, så är det bara att säga ja.
 1. 1
  Om du vill gå ut med honom, så är det bara att säga ja. Om du verkligen gillar honom, då gå för det. Även om du blir generad lätt, det är bara ett ord.
 2. 2
  Om du inte vill gå ut med honom, säg inte ja. Detta kan bara sluta skada honom mer - ingen vill gå ut med någon som inte gillar dem.
 3. 3
  Försök att ge ett definitivt svar på antingen ja eller nej. Om du säger kanske, så kan det bara vara att ge falska förhoppningar om du hamnar beslutar att inte gå ut med honom. Du vill inte att leda honom vidare.
 4. 4
  Om du inte gillar killen på det sättet, då säga nej på ett trevligt sätt. Var inte hård i din besvikelse, det förmodligen tog honom veckor att få mod att konfrontera dig.
 5. 5
  Aldrig säga ja om du inte vill vara hans flickvän. Det är bättre att få avvisas än att tro att du har en chans med någon när du inte gör det.
 6. 6
  Om du gör säger nej försöka sätta ner honom försiktigt, men inte gå på och på. Det kommer bara bli tråkigt och obehagligt, och du ger honom alla de skäl till varför du inte vill gå ut med honom inte kommer att hjälpa honom.
 7. 7
  Om du vill ha en dejt med honom, men du tror att tiden inte är lämplig, bara föreslå en annan tid, så att han inte tar det som ett nej.

Tips

 • Inte agera desperat när du säger ja, eller kommer du bara skämma ut dig själv.
 • Om du säger, "Nej," inte låter äcklad eller snobbig. Som i grunden är krossning halva sin värdighet och mod genom att säga nej, när han fick upp modet att fråga dig.
 • Säg, "Yeah, låter kul!" eller, "Ja, jag vill gärna."
 • En söt, flirtig, "säker!" skulle också vinna på dagen.

Varningar

 • Aldrig sprida skvaller om någon som du har sagt nej. När du har sagt nej, är din poäng görs och det finns ingen mening att ge honom en hård tid. Du kommer bara sluta titta menar om du gör narr av honom eller sprida rykten.
 • När du säger nej inte bara säga nej och gå därifrån, eftersom det sannolikt skulle såra honom. Säg, "Jag är ledsen."
 • Hur vet du att du inte kommer att gilla den här killen? Det kan finnas tillfällen då du inte tror att du kommer att få tillsammans, men du går och har en fantastisk tid! Det är okej att säga nej, men samtidigt, bör du ge det åtminstone en tanke.
 • Om någon frågade dig ut offentligt, och vill säga nej, fråga honom om du kunde gå till en privat plats så han inte skämmer ut sig framför alla.
 • Om du säger nej, bär inte på att ha stabs på honom och hans självförtroende.