Wka

Hur kan man vara oemotståndlig för kvinnor

Vill du att flickorna att börja titta i din riktning? Har du koll på någon som du verkligen skulle älska att dra in alla de rätta sätten? Tja, är den här guiden skriven av några tjejer för alla er därute.

Steg

Hur kan man vara oemotståndlig för kvinnor. Var ärlig om dina egna intressen.
Hur kan man vara oemotståndlig för kvinnor. Var ärlig om dina egna intressen.
 1. 1
  Visa henne att du respekterar henne. Kysser inte henne om hon inte vill bli kysst. Istället för att försöka få saker ur henne, tänk på vad du kan ge henne. Men om du gör henne ditt allt, ibland flickor få avstängd av det. Kvinnor gillar att vara i centrum för uppmärksamheten då och då men.
 2. 2
  Var ärlig. Spela inte spel, om inte tjejen är verkligen osäker hon inte bara vill höra dig smickra henne. Gör vad du kan för att fånga och hålla hennes uppmärksamhet, men inte leka med henne eller hennes hjärta. När du förlorar en kvinnas förtroende, är det nästan omöjligt att återfå.
 3. 3
  Var ärlig om dina egna intressen. Kvinnor kan förstå om du gillar serier! och i vissa fall rör det, men om det är allt du pratar om då du behöver för att slå vägen.
 4. 4
  Var självsäker! Ingen vill ha en kille som verkar osäker på sig själv. Men blir inte så full av dig själv som du stöter på som kaxig eller fastnat.
 5. 5
  Spela inte så svårt att få. Flickor kan inte stå för att tro att du kanske inte vill ha dem, men det är inte allt som går över deras sinne. De har ett liv, och det kan bara vara andra killar eller tjejer så om du ska spela spelet, leta upp reglerna.
 6. 6
  Luktar bra. Bär parfym som luktar riktigt gott. Doften av en man som verkligen är viktigt för kvinnor. Vi är mycket, mycket tillbaka av män som luktar inte så bra. Bara se till att du inte använder för mycket, lite är bra men över-tillämpa gör att hon vill springa iväg med hennes näsa.
 7. 7
  Var rolig. Säg bra skämt, men försök inte alltför hårt. Experiment, ta reda på vad som gör andra människor att skratta och se om hon reagerar på samma. Även om det inte gör henne fniss, kommer du att vara ett steg närmare att lära sig att få henne att skratta. Men varnas, vissa flickor kan skratta åt något som de tycker är så otroligt kränkande, att de egentligen skrattar åt dig för att ens tro att skämtet i sig var roligt. Eller de fnissar eftersom de känner obehag. Titta på dina ord noga. En stor majoritet av flickor hatar verkligen 'dead baby "och andra liknande skämt, men kan fortfarande skratta, oavsett hur kränkta de är, för din skull. Återigen, kan de skratta eftersom de är bara så förbluffad över dumheten av skämtet. Så definitivt se resten av deras ansikte för ett uttryck, och inte gå för de skrattar ensam.
 8. 8
  Komplimang en tjej på rätt sätt. Titta noga när du är runt henne. Du kan nog säga från, till exempel, hur romantiskt och saftig hon är, säger på Alla hjärtans dag, eller är hon pryder hennes mappar med söta djur och hjärtan. Om hon gör, tycker hon nog det om folk är saftig till henne. I detta fall låg på komplimanger, men inte får alltför överbord. Om du upptäcker att hon inte gör någon av dessa saker, kanske hon tycker det är konstigt, kusligt och skrämmande om du berömma henne för mycket. Håll komplimanger subtila men trevlig och berömma henne en funktion som hon inte skulle tro att du skulle märka.
 9. 9
  Smile. Det bästa som pojkar kan göra är leende. Det hjälper om du har ett trevligt leende och hon definitivt kommer att älska den för att se dig le och se till att du vet hur att lätta upp. Var glad, men, ta inte livet för allvarligt och visa henne att du kan skratta och du är spännande.
 10. 10
  Alltid vara där för henne... men när hon behöver dig för att vara. Inte helt förfölja henne och lyssna till alla hennes samtal, men när hon ser upprörd eller ledsen, försiktigt frågar henne om hon är okej och försöka hjälpa henne cheer up. Prova och använda några av de tekniker från Steg tre att få henne att skratta. Hon kommer att gilla dig så mycket mer, om hon vet att du finns alltid till hands med ett stort leende och en omtänksam hjärta.
 11. 11
  Var djärv. Var äventyrlig, spännande och spontan.
 12. 12
  Vara social. Låt inte henne tror att om hon slutar prata med dig som kommer att vara i slutet av världen. Detta låter lite illa men inte bara hålla sig till henne. Leva fritt. Låt henne inte tror att du är helt fastnat på henne, även om du är.
 13. 13
  Vara söt. På alla hjärtans dag, få henne lite pyttelitet present eller ett kort eller något. Oroa dig inte, hon kommer inte att besvära dig om hon inte gillar dig tillbaka.
 14. 14
  Var dig själv, vara rolig och utåtriktad. Ta retar hon retar dig med. Vara bekväm runt henne. Om du gör något konstigt göra ett skämt av det.
 15. 15
  Titta på henne och ler tillbaka, oftast en tjej som gillar att du kommer att titta på dig en hel del, särskilt om du två är i en klass tillsammans. När du fånga henne ser eller stirrar på dig, titta på hennes rygg och ge henne ett leende och vända tillbaka.
  • Kom alltid ihåg att en tjej vill bli älskad. Om du bara i förhållandet för vissa "fun", då du verkligen inte kan vara vad hon behöver. Kom ihåg, killar gillar oftast vad de ser och vad de får, medan tjejer gillar vad de hör och märker. Till exempel, om du lyssnar till henne noga, och du kan komma ihåg vad hon berättar för dig, kommer hon förmodligen ta varsel.

Tips

 • Om du frågar henne random frågor (prova det.) Om sig själv, och hon frågar dig en tillbaka (låt oss låtsas att det är "Vilken är din favoritfärg?"), Försök att hålla liv i samtalet med att säga, "Gissa!" och ge henne tips ("Det är något du förmodligen inte förväntar dig."). Försök att hålla det kommer ner i korridoren till ditt nästa ämne.
 • När du ser henne se till att hälsa henne med ett leende innan du säger något. som gör henne bekväma och välkomnas.
 • Personlig hygien är ett måste. Var inte äckligt, luktar inte som en skunk, och inte har hår som en schimpans och behaga, om inget annat... hålla naglarna rena.
 • Var vänlig, minns alla de saker som vuxna och andra människor som någonsin har berättat om hur man behandlar flickor och har seder.
 • Även om hon inte ser eller gå tvärs över rummet för att prata med dig, kan det vara bara att hon är blyg! Så tänk på en ursäkt, tycker kanske att prata med din vän som sitter bredvid henne, och retas med henne och inleda en konversation när du är där. Även om hon inte inleda något, någonsin, det är nog bara för att hon är blyg - om du verkligen inte är vän material alls.
 • Var inte alltför högt eller alltför stolt. Om du älskar dig själv och du inte låta någon annan vara nummer ett för en stund, människor kommer snart att börja undvika dig.
 • Var trevlig mot alla tjejer, INTE LEKA MED NÅGON MEN HENNE, men var trevlig och tillmötesgående. Du vet aldrig vad som kan komma tillbaka till henne.
 • Vara mystisk.. det kommer att göra henne vill ha dig ännu mer.
 • Efter denna guide är ett bra sätt att få dig i vän-zonen
  • Varenda tjej älskar en gentleman. Jag säger inte att du ska gå över bord, eftersom många tjejer inte gillar att antingen (alltför chauvinistisk). Men du skulle bli förvånad över hur långt öppna dörren och hjälpa henne i hennes stol kommer att gå.
 • Försök att ge henne några överraskningar tjejer bara älskar överraskning. (Det betyder inte att köpa henne massor av saker!)
 • Komma nära henne utan att röra henne, åtminstone till en början. Gör henne vill ha det innan du rör henne.

Varningar

 • Var inte oförskämd eller smutsig, vissa tjejer kan tycka smutsiga kommentarer är rolig och flörtig, men de flesta tjejer hittar dem obehagligt och fel.
 • ALDRIG NÅGONSIN berätta sexistiska, rasistiska eller homofoba skämt eller liknande som främjar intolerans. Det kan verka som lekfulla retas med dig, men det kommer att vara sårande och kränkande för henne. Även om du inte menade något med det, kommer hon etikett du så okunnig, vilket är aldrig attraktiv.
 • Inte skryta inte om dig själv (om det är något att skryta om). Det gör alltid du verkar strävan efter uppmärksamhet och typiska.
 • Var inte den nörd i hörnet med några vänner. Attrahera rätt uppmärksamhet istället för att se ut som den personen ingen vill.
 • Var inte en "typisk pojke" runt tjejer. Visst, kanske pojkarna tycker att väderspänningar är roligt och pojkarna tycker kanske att dra flickornas hår är roligt men vara respektfull framför henne. Tjejer tänker bara dessa typer av saker är barnsliga och irriterande. Vara annorlunda från alla dessa omogna idioter och visa henne att du kan vara mogen.
 • VAR INTE ÖVER SÄKER - det gör alltid du göra massor av komplimanger och prata... om dig själv.
 • Vissa tjejer är lika ytlig och omogen som några pojkar. För dem kommer en del av dessa spel fungerar antagligen. Problemet är, så snart som detta spel är över, har du inget annat än att starta ett annat spel med någon annan.
 • Kom ihåg att riktiga relationer är komplicerade saker med saker som händer på olika nivåer allt på samma gång.
 • Sköt din hållning!
 • Kom ihåg, det finns en enorm skillnad mellan "att vara populär" och "att bli älskad". Mest riktigt populära barn är inte riktigt glad över det. De hatar att bli ständigt används av andra för att se mer populärt själva. Vad är goda råd för människor att känna sig omtyckt eftersom de har ett gäng (ännu mer) osäkra människor som hänger på dem är inte goda råd för någon som letar efter en bra och långvarig relation med en annan person.