Wka

Hur kan man vara en indie unge utan att känna oberoende musik

Vill du komma i med Indie scenen utan att behöva slösa all denna tid att lära känna musiken? Vill du koppla upp med den söta killen med rufsigt hår och skinny jeans? Denna guide är för dig!

Steg

Hur kan man vara en indie unge utan att känna oberoende musik. Dressing "indie" är ett måste om du vill bli accepterad i den här scenen.
Hur kan man vara en indie unge utan att känna oberoende musik. Dressing "indie" är ett måste om du vill bli accepterad i den här scenen.

Bilden

 1. 1
  Dressing "indie" är ett måste om du vill bli accepterad i den här scenen. Ju mer framkant och extrem ditt utseende är, desto mindre troligt att du kommer att ifrågasättas om din obefintliga musiksmak. Gör ett uttalande. Vänta, nej, gör flera uttalanden på en gång i samma outfit. Indie kan betyda olika saker för olika människor, men i allmänhet de häftklamrar till en indie garderob är:
  • Skinny leg jeans. Den skinniest du kan få.
  • Flannelet t-tröjor. Ett måste för killar (kan bäras som en kofta slags) men en löst sittande en för flickor är också effektivt.
  • Få massor av band t-shirts från alla dina favoritband.
  • Västar / Cardigans
  • General vintagedräkt ex. 80 hoppare, Mod klänningar, retro strumpbyxor / strumpor, retro "ironiskt" t-shirts.
  • Converse, spetsiga cowboy stövlar, kängor, keds eller balett lägenheter.

Bli attraktiva

 1. 1
  Lär dig att de flesta indie kids är otroligt mager, men ingenting som verkligen betyder något. Var dig själv, thats främst vad indie är.
 2. 2
  Frisyr är också viktigt, de flesta tjejer väljer en söt pixie cut eller mod bob medan andra går för "jag-för-cool-to-brush-my-hair" Kate Moss look. Fransar (smällar) är i princip ett måste för flickor och pojkar.
 3. 3
  Se till att din hy är felfri hela tiden, vilket innebär ett bra rengöringsmedel och toner för killar och Stiftelsen för flickor. Svart eyeliner bör användas, men sparsamt och professionellt tillämpas.
 4. 4
  Du måste vara säker på om ditt utseende. Kom ihåg att allt i ditt utseende var tänkt att vara där.

De vänner

 1. 1
  Håll fast vid vem dina vänner är, men försök att träffa några andra indie kids.

Personligheten

 1. 1
  Indie barn är oftast glada, positiva och trevliga människor.

Ses

 1. 1
  Gå ut till så många spelningar för lokala oberoende artister du kan med din grupp av fantastiska vänner.
 2. 2
  Vet folk i band och du kommer att kunna klara sig på någon verklig musikalisk kunskap och ändå vara vänner med musos. Bara nämna att Morrissey uppfann musik och stannar vid detta.

Tips

 • Om "hångla med dem" sak fungerar inte heller och du är tvungen att lista några musiker hålla med moderna indieband som bara har släppt en eller två skivor till exempel Klaxons, Arcade Fire, The Rapture... Detta innebär att du förmodligen inte kommer att beröra ett band som de är besatta och vill genomföra ett samtal om hela sin rygg katalog med.
 • Förr eller senare, är några felinformerade personer faktiskt kommer att ifrågasätta de band du gillar. Du måste vara beredd på detta. Prova hela "jag inte släppa namnen" sak, men om det inte fungerar hångla med dem. Det borde stänga dem, för en stund åtminstone.
 • Indies är väldigt positiva människor när man ser dem vansinnigt glada människor, de är Indie. Eller bara glad.

Varningar

 • Efter denna guide kan orsaka stor irritation till människor som faktiskt stödjer och brinner för oberoende musik.
 • Denna guide är den stereotypa Indie bilden, finns det inget sätt att "bli" Indie bara vara dig själv.
 • Du kan komma över till andra som pretentiös eller falskt

Saker du behöver

 • Fonder

pengar för att köpa dina kläder.