Wka

Hur kan man vara din egen person

Alla är olika, det enda problemet är, folk är så image-fråga som de låtsas vara något de inte är. Det borde inte vara så. Folk borde vara individer, med sina egna tankar och känslor, och de bör inte fejka det bara att accepteras av sina kamrater. Du vet bättre, antar jag, annars skulle du inte läser detta. Utstötta, freaks och nördar är de som kommer att nå längst i framtiden, så glöm barnsliga önskningar acceptans och bara släppa taget. Om du har alltid känt annorlunda, som om du aldrig passa in, är det dags att äga den.

Steg

Hur kan man vara din egen person. Ta reda på vad du gillar - Dina intressen och hobbies.
Hur kan man vara din egen person. Ta reda på vad du gillar - Dina intressen och hobbies.
 1. 1
  Var unik. Ändra inte din stil för det senaste modet, inte avsiktligt motsätta sig det heller. Klä hur du känner och hur du vill. Om andra inte gillar det, bara inte bryr sig. Det kommer vara svårt i början, ignorera dem, men om du håller på att göra det, kommer de att sluta håna dig. Detta kommer att vara ett bra sätt att se vilka dina riktiga vänner är, eftersom det är de som kommer att acceptera dig ändå.
 2. 2
  Vara fördomsfri. Stäng inte alla ner innan du vet dem. Inte döma en bok efter omslaget. Kontrollera alla ut och se vem de verkligen är, eftersom oddsen är att de också bara låtsas vara någon de inte är, och det finns någon annan inuti. Vem vet, du kanske upptäcker att du har saker gemensamt med människor du aldrig ens drömt om.
 3. 3
  Ta reda på vad du gillar - Dina intressen och hobbies. Om andra personer som du tycker "cool" gillar något du kan inte stå, inte låtsas som om du gillar det också. Du måste respektera det, men du behöver inte gilla det. Även folk som du har mycket gemensamt med kanske att en sak de gillar att du inte gör det. Men glöm inte att ingen människa är precis som en annan, så det är okej att bli vän med dessa människor, eftersom du har tillräckligt mycket gemensamt.
 4. 4
  Kärlek och lita på dig själv. Du har accepterat att du är annorlunda, nu har du att älska det! Var glad att du inte är som alla andra idiot i din klass. Lita på dig själv innan du kan lita på någon annan. Du måste förstå den verkliga innebörden av tillit innan du berättar vem som helst din djupaste mörkaste hemlighet.
 5. 5
  Organisera din garderob. Inte bara handla original, klä original. Om du går till en skola med en klädkod, försök att shoppa eller bryta mot reglerna lite. Om du är villig att gå till det extrema med ditt utseende, gå vidare, men du måste veta konsekvenserna av att bryta mot reglerna. Bär vad du gillar. Gå igenom de olika grupperna och stilar och ta ut aspekter av dem finner du trendiga och samarbeta i olika genrer för att skapa en stil som är du.
 6. 6
  Inse att ibland, kanske folk inte accepterar dig för några av de beslut som hör till dig att upptäcka dig. De skulle användas till dig att de ville tro verkligen var du, men det var inte. Följer du? Med detta menar jag oftast din familj. De säger att familjen accepterar och älskar dig villkorslöst, oavsett vad. Jag har lärt mig av egen erfarenhet att familjemedlemmar, särskilt föräldrar, inte riktigt kanske gillar de nya ändringarna. Bryr sig inte. Gör vad du vill göra och vad gör du känner dig lycklig *. Var inte dum och göra illegal skit, men om de bråka om dumma grejer, bara ignorera det. Du kan inte dike din familj, men om de inte kan ta dig för dig, kommer det inte vara ett brott att distansera dig från dem lite. Din egen originalitet står på spel här. Bottom line, låt inte någon försöker köra ditt liv och göra vad de vill att du ska vara. Var vem du vill vara. Ta det inte för långt, men det är inga problem att vara dig själv.
 7. 7
  Var glad - Gör det utan att det kostar andra sin egen lycka. Vi kan alla vara lyckliga, även då på olika sidor.

Tips

 • Att vara sig själv kommer inifrån.

... Och det finns mer!

Vara tillräckligt mogna för att veta skillnaden mellan "att vara din egen person" och att vara "annorlunda" eftersom det är populärt. Vet också att definiera din karaktär har lite att göra med hur du ser ut, men mer med hur man hanterar situationer, de val du gör, hur du relaterar socialt och hur du tillbringar din fritid. Överens om att vara oense, låt oss inte vara ömma tummar för sakens skull vara "annorlunda" - hitta dig själv. Du är inte hår eller kläder. ~ R

 • Detta är något som tar tid och tålamod, och ibland kan det kännas hopplöst, men varje natt, bara bild själv, fri från grupptryck.
 • Låt inte någon köra med dig för att vara original. Om du inte kan försvara dig själv bara gå därifrån, men ta inte skit från någon.
 • Detta kommer att bli ett utmärkt tillfälle att se din som dina riktiga vänner är, så utnyttja det.

Varningar

 • Ditt sociala liv kan bli allvarligt sårad av detta och du kan spendera mycket tid ensam. Om du inte gillar det här, gör det inte.
 • Dra inte stunts alltför extrema för att bevisa din originalitet, om du inte är beredd att ta konsekvenserna.
 • Se till att du vet vilken grupp du tillhör, få människor kan tagga dig som en poser om du väljer en grupp som du inte gillar - och att kinda bryta syftet med det hela.

Saker du behöver

 • en unik personlighet
 • förtroende
 • Lita på dig själv