Wka

Hur kan man vara en rebellisk tjej

Vill du sticka ut och vara unik? Köra mot publiken och är det enda "du" runt är definitionen av att vara rebellisk. En rebell är någon som gör vad andra inte skulle göra, och tänka själva. Om du är den typen av person, kan du kalla dig en upprorisk flicka. Om du vill lära dig att bli en unik, original, och upprorisk flicka, läs vidare.

Steg

Hur kan man vara en rebellisk tjej. Stå upp för dig själv.
Hur kan man vara en rebellisk tjej. Stå upp för dig själv.
 1. 1
  Hitta dig själv. Vad är den verkliga definitionen av er? Vad tycker du? Vad tycker du? Tror inte "jag gillar färgen blå eftersom det är min bästa väns favoritfärg." Att vara en rebellisk tjej, måste du få det tänkesätt som gör att du tror att det är okej att ha en egen åsikt och sätt att göra saker.
 2. 2
  Klä dig. Att vara rebellisk är oftast vad som finns inuti, men de kläder du bär och framträdanden också spelar roll. När du går och handlar, söka efter saker som helt skriker dig. Köp inte samma blus som din kompis har, och inte gå att söka efter det senaste modet. Att vara en rebell innebär att klä på ett sätt som andra aldrig skulle klä och klä sig som din personlighet-unique.To vara upprorisk, kan du ändra din stil tills du hittar en stil alla dina egna. När du har hittat den stilen, bära den och förklara den! Känn dig inte som att du är en tjej som du måste bära traditionella kläder. Efter tradition är INTE upprorisk. Du behöver inte bära kjolar, klänningar, eller klackar EVER. Du kan bära guy shorts eller slå upp sneakers och baggy skjortor. Var inte vad alla förväntar sig och inte ge in till könsnormer.
 3. 3
  Stå upp för dig själv. Att vara upproriska betyder att du antagligen kommer att stöta på några människor som inte uppskattar hur unik och original du är. När du stöter på dessa människor, inte smular inte vid deras fötter. Stå upp för dina upproriska sätt, vad du tror på, och saker som du gillar. Låt inte andra sätta dig ner, du är en rebell, behöver du inte dem. Du behöver inte agera som de gör heller.
 4. 4
  Var spontan. För att vara upprorisk du måste också vara spontana. Nu, att vara spontan du måste göra saker på impulse.Do inte alltid följer alla directions.Try nytt, annorlunda things.Do inte prova konstiga saker, eller du kan kallas "random", bara försöka att prova olika stilar av saker.

Tips

 • Gå mot vinden, publiken, eller vad det är som kommer i din väg.
 • Var dig själv!
 • Tänja på reglerna om du måste, men försöker att hålla sig borta från trubbel.

Varningar

 • Var inte för snabb med att få i en kamp om inte någon sätter sina händer på dig för att skada dig.
 • Låt dig inte pressad att göra vad någon annan är doing.That gör dig mer av en rebell.
 • Genom att vara spontan, kan du få problem.