Wka

Hur kan man vara en älskarinna

Att bli en älskarinna till en gift man är inte något att ingå lättvindigt. Det finns inga "rätt skäl" för att förmå någon att inleda en affär med dig. Om han älskar dig, och du älskar honom, skulle han skilja enkelt och skilja sig från sin fru för att vara med dig. Om han inte är beredd att göra det, då vara säker på att han älskar sin hustru, och du är bara hans leksak. Gör inte misstaget att likställa sex med kärlek. Därför, ta inte för givet att om han har sex med dig, han älskar dig och inte älskar henne, när den fullständiga motsatsen kan vara sant. Män kan älska sina hustrur och sova med någon annan... det helt enkelt inte är lika för män och kvinnor. Att ha en affär med en gift man är inte ett spel. Det är ett åtagande med en mycket hög prislapp. Människor kan, och brukar, få ont.

Steg

Hur kan man vara en älskarinna. Fråga dina motiv mycket noggrant.
Hur kan man vara en älskarinna. Fråga dina motiv mycket noggrant.
 1. 1
  Fråga dina motiv mycket noggrant. Om du hittar en ömsesidig attraktion med en gift man fråga dig själv om du verkligen vill fortsätta denna relation att veta att du kommer att tillbringa semester ensam och att du alltid kommer att träda tillbaka till sin familj.
 2. 2
  Var diskret. Inse att om du gör något för att få sin fru att upptäcka din hemlighet, kommer han bara hata dig för det och du kommer förmodligen att förlora honom.
 3. 3
  Var beredd på att behöva arbeta hårdare än hans fru att hålla fast honom. Du är umbärliga. Hon är inte. Hon får hälften av sina tillgångar om de skilsmässa. Han har arbetat hårt för vad han har uppnått och hatar tanken på att förlora det. Hans barn behöver honom, och om han är den typ av människa du tror att han är, kommer han inte vill såra hans barn.
 4. 4
  Gör din tid tillsammans oförglömlig. Detta innebär det roliga, till intet förpliktande saker som mind-blowing intimitet, sköna fantasier, och lyssna när han behöver prata. Dessa är de saker han vill ha av dig. Var hans fantasi flicka. Han har nog verklighet i hans liv.
 5. 5
  Bevilja honom den villkorslösa kärleken han önskar. Om du verkligen vill behålla honom, måste du acceptera att åtagandet inte vara. Detta betyder inte att du blir en dörrmatta. Hållbara affärer bygger på förtroende, intimitet och respekt, precis som alla bra relation är. Vanligtvis långsiktiga frågor är frågor av intellektet samt kärleksaffärer och kropp.
 6. 6
  Håll lite personlig tid och rum. Se till att han förstår och respekterar att du har ett liv utanför honom. Du är inte hans tjänare, ni är hans respekterade älskare och förtrogne.
 7. 7
  Manipulera, hotar att avslöja affären och barnsliga lekar och upptåg bara få dig att se omogen och hotade, och absolut inte är attraktiva. De kommer bara att göra honom ifrågasätta varför han hakade upp med en sådan mutter fall.
 8. 8
  Även om du är antagligen vansinnigt svartsjuk på sin fru, motstå frestelsen att förnedra henne framför honom. Först av allt, det finns ingen anledning - trots allt, du är den försöker ta något som inte är ditt, så du är i stånd att döma henne, för det andra att det gör att du ser catty och osäker. Det finns ingen anledning att vara arg på fru för att vara vad som fångade hans blick FÖRST.
 9. 9
  Föreställ dig hur du skulle känna om någon legat med din man, far till dina barn, och sätta dig i deras skor och fråga dig själv varför du gör något så smärtsamt och riva en oskyldig familj isär... begreppet hem sabotör uppfanns för en anledning.
 10. 10
  Leta efter den kärlek som du vill ha och förtjänar i en relation som är frisk och har löfte - Detta gör det inte. Han kommer inte att lämna henne för dig... du är näst bäst och måste acceptera att läget... eller så kan du bara gå och hitta kärleken på traditionellt sätt....
 11. 11
  Bryt inte några hjärtan!

Tips

 • Det hjälper att vara en mycket självständig kvinna som trivs på utmaningar och tycker om att vara ensam.
 • Titta på vad du har som mer av ett arrangemang än en relation. Du kan inte begära en gift man att vara din pojkvän, eftersom han är helt enkelt inte tillgängliga för att uppfylla den rollen. Du måste acceptera att du delar honom.
 • Om det under din affär, du möter en människa med pojkvän material, ta chansen med båda händerna som med all sannolikhet din gift man aldrig kommer att lämna sin fru.
 • Lämna inga spår-kan det kännas bra att läsa och åter läsa bokstäver / SMS / noteringar men det kommer att leda dig att åka fast.
 • Allt du berättar för honom bör vara en ego-booster. Kritisera inte honom under några omständigheter.
 • Aldrig ringa / msg eller någon form av kontakt när han är hemma med her.let honom kontakta u.that försäkrar att det är säkert att prata.
 • Inrätta en gemensam webbaserad e-postadress för untraceable flirtiga mejl och bilder
 • Om du verkligen bryr oss om varandra, odla en vacker vänskap som mest sannolikt kommer att överleva (och kanske till och med byta ut) den initiala nyhetsvärdet och spänning som verkligen inte mycket till på lång sikt. Hålla det meningsfullt håller den från att vara trivialt och "smutsiga". Om det inte finns någon äkta omsorg och oro sedan kanske tänka om.

Varningar

 • Var försiktig att du inte kan vara lika stark självständig som du tror att du är. Du kommer förmodligen att bli sårad.
 • Sannolikheten för att skada sig är mycket hög. De flesta gifta män kommer inte att lämna sin make om de inte fastnar. Även då kan de försöka arbeta saker med henne, vilket innebär oftast lämnar dig bakom. Om du försöker att "bryta-dem-up" du kommer att bli fienden till honom och förlora honom, även om hon lämnar honom.
 • Ju mer du förväntar dig från en extra äktenskapet affär, desto mer sannolikt är det att du bli besviken.