Wka

Hur man handskas med en flirtig co arbetstagare

Tycker du inte bara hatar när du måste gå till jobbet varje dag och ta itu med det någonsin så flirtig medarbetare? Efter att ha läst detta hur-till kommer du att ha kunskap för att stoppa detta flirtig beteende.

Steg

Hur man handskas med en flirtig co arbetstagare. Lugna ner situationen med humor.
Hur man handskas med en flirtig co arbetstagare. Lugna ner situationen med humor.
 1. 1
  Think. Du kanske först tänker att flirtig beteenden är smickrande, men vill du verkligen vill fortsätta med detta? Troligtvis inte!
 2. 2
  Agera snabbt. Så snart flirta beteendet startar, få den att sluta. Gör ingenting om flirtig beteende är som att tala om för dem att du njuta av den extra uppmärksamhet. Om ingenting görs, kommer flirter fortsätta denna typ av beteende.
 3. 3
  Lugna ner situationen med humor. När du är med en grupp av medarbetare, göra ett skämt om flirter beteende. Detta inte bara berättar andra arbetstagare om din situation, men det kommer också att genera din flirter. Detta ljus förlägenhet kommer sannolikt att orsaka din flirter att sluta.
 4. 4
  Var ärlig. Tala med din flirtig medarbetare ansikte mot ansikte. Tydligt att du inte njuta av den uppmärksamhet och du vill att det ska sluta omedelbart.
 5. 5
  Klaga. Som en sista utväg, tala med din närmaste chef som kommer omedelbart behandla ditt klagomål. Var noga med att förklara vad som har hänt och hur det känns obehagligt. Men kom ihåg att detta är en sista utväg, för det mesta när någon flirtar med dig som gör att de gillar vem du är. Det är inte så illa som det kan verka.
 6. 6
  Flytta på. Du kan känna något obekväma efter flirtig medarbetaren har talat med din handledare, bara försöka gå vidare och fortsätta med ditt vanliga arbete rutin. Saker börjar att fortsätta som vanligt.

Tips

 • Var tydlig i ditt sinne att du vill att detta ska sluta.
 • Kom ihåg, det är din arbetsgivares skyldighet att tillhandahålla en säker arbetsmiljö, måste de följa korrekta förfaranden för att säkerställa en sund produktiv atmosfär är återställd. Var inte rädd för att kontakta dem om personen helt enkelt inte kommer att sluta.
 • När du talar till den flirtig personen hålla tonen fast men stanna vänlig.
 • Relationer på arbetsplatsen är sällan en bra idé.

Varningar

 • Aldrig skicka ett mail till flirtig medarbetaren eftersom detta inte kommer att ge den typ av tonen du måste skicka till flirter.
 • Flörta inte tillbaka!
 • Var inte grym eller göra ovänliga kommentarer till flirtig person, eftersom detta kommer att förbittra dem och att du verkar oförskämd.