Wka

Hur hittills en rik man

Du har aldrig dejtat en rik man innan, och är nervösa över hur att passa in i hans livsstil. Hur kan du ha en meningsfull relation utan att känna på sin plats, och gör din man ser att du älskar honom för den han är snabbare än du kan säga, "foie gras"? Läs vidare för att ta reda på!

Steg

Hur hittills en rik man. Reflektera över dina motiv.
Hur hittills en rik man. Reflektera över dina motiv.
 1. 1
  Reflektera över dina motiv. Fråga dig själv om du är kär i en man som råkar vara rik, eller om du dejtar en man bara för att han är rik. Om diamantörhängen han ger dig är mer meningsfullt än hans ömma kyssar, då är chansen, du är i förhållande av fel skäl, och det kommer inte sist. Här är några frågor att ställa dig själv för att förstå dina verkliga avsikter:
  • Skulle han fortfarande vara en stor fångst utan den tjusiga hus och rida? Om du inte är säker på om du skulle fortfarande älska din nuvarande ränta om han bodde i en studio lägenhet och körde en bil som var äldre än du, då du kan vara kär i vad han äger, inte vem han är.
  • Är du tjugo år gammal när han närmar sig pensionsåldern? Även ålder kan vara bara ett nummer, "Sugar Daddy" är mer än bara ett ord.
  • Är "han är rik" det första som kommer att tänka på när någon frågar vad du älskar honom? Om du är här besatt av sin förmögenhet, då är det troligt att du inte respekterar sina andra goda egenskaper - eller att de inte existerar.
  • Har du en historia bara dejta rika män? Om han är den tionde rike mannen du har daterat, då denna kvalitet kan vara det enda du bryr dig om, och det kan vara dags att fundera på vad du verkligen letar efter i en relation.
 2. 2
  Njut av hans rikedomar, men återgälda men du kan. Visst, champagne och ostron är en behandling, men om du börjar be om dem varje natt utan att erbjuda något i gengäld, kan din man misstänker att du är kär i hans bankkonto, inte hans intelligens eller humor. Hitta en balans mellan dyra aktiviteter och de som alla har råd med.
  • Plocka upp fliken då och då. Även om du har ont om pengar, är det viktigt att visa att du bryr dig, även om det bara är genom att betala för filmen efter att han betalar för middag, eller plocka upp drinkar på en bar. Du kan också hålla utkik efter specialerbjudanden på normalt dyra restauranger, eller se vilka lokala baren är att ha en fri levande musik natten, så du kan fortfarande råd med god mat och roliga atmosfär.
  • Behandla honom till en billig måltid. Du kan bjuda in honom och laga en läcker, men billiga måltid under en rimligt prissatta flaska vin, eller förbereda en välsmakande picknick, vilket kommer att visa att du lägger tid och kraft på att planera dina datum.
  • Bjud in honom att ansluta dig till en billig verksamhet. Be honom att göra utomhusaktiviteter, som att ta promenader, vandring, eller bara sola på stranden. Om det är för kallt för att spendera mycket tid utomhus, bjuda in honom att utforska ett nytt museum eller bokhandel i ditt närområde. Detta kommer att visa att hans närvaro är viktigare än hans presenter.
 3. 3
  Var inte pinsamt om sin förmögenhet. Om han är rätt kille, vill han inte upprepade gånger höra dig tala om hur rik han är eller hur mycket du älskar dejta en rik person. Detta kan få honom att förlora förtroendet för sig själv - och din relation.
  • När du presentera honom för dina nya vänner, se till att berätta för dem att vara diskret. Om någon av dem säger, "Åh, så du är den rika killen jag har hört så mycket om," det kan låta som om detta är den enda kvaliteten på ditt sinne.
  • Om han vill betala för något fint, låt honom betala. Om han är fast besluten att ta dig till operan eller en finare semester, vill du inte att förstöra hans vänliga gest genom att upprepade gånger säga: "Detta måste kosta en förmögenhet..." Detta kommer att förstöra den romantiska stämningen, och kommer att hålla dig från att njuta av hans gest.
 4. 4
  Försök att passa in i hans livsstil. Även om du inte behöver spegla hans varje rörelse, speciellt om du inte har pengar, det är trevligt att ha gemensamma intressen, samt att få en bättre förståelse av den värld han kommer ifrån. Och ju mer du har gemensamt, är det mer troligt att din kärlek för att växa.
  • Ser den delen. Klä att imponera så mycket du kan, även om det innebär att köpa kläder lågpris som gör att du ser rik. Du kan enkelt ersätta cubic zirconia för diamanter, köpa knock-off plånböcker som ser ut som the real thing, eller vänta på dyra kläder för att gå på super-försäljning innan du väljer det perfekta objektet. Du kan också betala på enstaka "riktiga" fancy objekt - det är kvantitet, inte kvalitet, som betyder, så om du äger några artiklar viktiga infall, kommer resten av din outfit falla ihop.
  • Läs "rika" hobbies. Prova på sporter som tillgodoser de rika, till exempel segling, polo, eller tennis. Du får lära dig en ny färdighet, få nya vänner och ha roligt i processen!
 5. 5
  Money talks, lära sig att prata tillbaka till den. Om du menar allvar med ditt rika hunk, då är chansen, du kommer att träffa sin familj och förmögna vänner. Du bör göra ett gott intryck och visa hur mycket du älskar din nya beau - inte hans nya båt.
  • Om du är nervös om att möta sina vänner, kan du hålla en låg profil när du först träffa dem för att få en känsla för deras gruppdynamik, och sedan hoppa in i en trevlig konversation som visar att du inte skrämmas av deras rikedomar.
  • Om du ska träffa hans familj för första gången, försök att inte prata om sina pengar, eller alla av de extravaganta saker du har gjort tillsammans. Chansen finns, har han dejtade en gold-digger innan, och hans familj kan redan vara på jakt efter några tips att dina avsikter är inte rent.
  • Var dig själv. Även om du måste justera din strategi på första, kom ihåg att alltid vara dig själv. Om din man älskar den verkliga du, då hans vänner och familj kommer säkert att följa.
 6. 6
  Oavsett om han är rik eller fattig, har du fortfarande att ge er alla att göra din relation arbete. I slutändan kom ihåg att rika människor är inte så annorlunda från resten av oss - de bara ha mer pengar. Behandla denna relation som alla andra.
  • Ha en öppen och ärlig kommunikation. Det är viktigt att berätta för honom vad du tänker på, och om hans rikedom har gjort dig obekväm.
  • Berätta för honom en ny sak du älskar honom varje dag. Detta kommer att säkerställa att han vet att du älskar vad som finns i hans hjärta, inte hans plånbok.
  • Om du älskar din relation, känner mig inte skyldig om att njuta av roliga grejer att dejta en rik man. Och om du slutar att ta en resa till Venedig i processen, sedan alla bättre!

Varningar

 • Rika människor kan vara mycket upptagen och ofta (inte alltid) overcommit att arbeta.
 • Mannen kan vara bra, men pengar kan korrumpera honom över tid.
 • De flesta rika män är aggressiva. Var beredd på att om du vill träffa en rik man.