Wka

Hur hittills en college flicka

Så du dejtar en tjej i hennes sista år i high school. Hon akademiker och går på college, men det är ändå nära nog att hittills lätt. Problemet är, du plötsligt tävlar med människor 2, 3, och med 4 år äldre än du. Hur konkurrerar ni?

Steg

Hur hittills en college flicka. Slösa inte din tid tillsammans.
Hur hittills en college flicka. Slösa inte din tid tillsammans.
 1. 1
  Bryt stereotyper. De flesta högskolor har en stor majoritet av preppy eller i övrigt motsvarar, rena snitt, traditionella elevkårer. De preppy som är vanligt i intercollegiate sport och har sina egna broderskap / kvinnoförening. Det viktiga är att inte försöka passa in med deras stil att hålla upp, utan snarare hålla en stil som är äkta, och som skiljer dig från de tusentals överensstämmer studenter hon kommer att omges av. Om du anses vara en av dem preppy människor, inte bara begränsa sig till dessa typer av människor. Om du gillar någon som är en gangsta eller nörd eller whatnot, gå vidare.
 2. 2
  Går alla ut. Vissa studenter kommer att närma sig en flicka i en berusad stupor. Detta fungerar ibland, och kan förmodligen vara humoristisk för flickor. Men du måste ställa dig själv isär. Blommor, kort, serenader, varje klyscha romantisk verktyg till ditt förfogande måste användas. Detta kommer också att ge henne något sött att jämföra till rattfylleri frat barnen slår på henne. Detta kommer att ge dig övertaget mest troligt. Det finns dock en fin linje mellan "romantiska" överdrivna och. Du måste komma ut som mogna som - om inte mer än - de killar hon ser varje dag.
 3. 3
  Aldrig ge upp. College scheman kan vara hektiskt, och studera intensivt, så förvänta dig inte att kunna umgås så mycket som man kunde i high school. Träna datum långt i förväg. Om hon har att lägga i sista sekund, vara förstående, är hon förmodligen lika upprörd som du är.
 4. 4
  Slösa inte din tid tillsammans. Gör ditt bästa för att göra varje ögonblick hon tillbringar med dig den bästa delen av hennes dag. Ditt mål är att se till att hon inte har något att tänka på, för att se till att hon slappnar av och att hjälpa till att lindra stress på college. Även små gester materia.
 5. 5
  Låt henne veta om dina framtida planer, mål och ambitioner. Eftersom hon är upptagen arbetar mot hennes framtid, är det bra att låta henne veta att du har koll på din.
 6. 6
  Inte vara svartsjuk är nyckeln. Hon behöver veta att du litar på henne och bryr sig om henne, även om du inte kan se henne så ofta som du kanske gillar. Ingen gillar en alltför klängig pojkvän.

Tips

 • Agera svartsjuk eller slåss med henne om varje gång hon svarar inte hennes telefon inte kommer att göra något bra. Hon förmodligen bara lämnat hennes föräldrars hus och är på egen hand för första gången, och hon kommer inte vill att någon annan tala om för henne vad du ska göra.
 • Ge aldrig upp. Tiderna kan vara tufft, kan du inte se henne mycket, men det viktigaste är förstås att göra de stunder du har tillsammans magisk.
 • Och något att komma ihåg om upptagna människor i allmänhet: de har inte så mycket tid att klä upp fint att se sitt bästa. Detta kan ta en tung belastning på en ung kvinnas självförtroende. Om du ger henne en ursäkt för att klä upp, ser ganska, och må riktigt bra om sig själv varje gång på ett tag, har du blivit en person som verkligen gör henne att känna sig speciell. Om du kan få henne att känna sig vacker även när hon inte är all uppklädd och gjorde upp, du gör ännu bättre.
 • Om du ser till den bästa delen av hennes dagar är när du är med henne, och hon fortfarande dumpar dig, försök att hålla kontakt med henne, eftersom kanske, bara kanske, kommer hon att inse hur mycket hon såg fram emot den tid du spenderat tillsammans.
 • Detta kommer att fungera så se till att hon är värd det.
 • Förfall är nyckeln! Detta är det största som du tävlar mot.

Varningar

 • Du kan få en viss mognad genom att låta henne gå om det blir för svårt att hålla relationen igång. Det är fullt möjligt att stunt din egen känslomässiga tillväxt genom att hålla på för hårt.
 • Aldrig berätta om din situation. Såvitt hon är berörda, är du helt säker på att du kan hålla henne lycklig genom college. Om du agerar moget och oberörd av de nya situationer, bör saker och ting fungerar ut sig.