Wka

Hur hittills en kille som gillar en annan tjej

I loppet av sann kärlek är aldrig smidigt! Ibland killen du gillar inte veta att du finns - ÄNNU! Lyssna inte på folk som säger "bära något gulligt! Bära smink, och massor av det!," Visa lite hud! ", Eller" handla annorlunda. "Det är inte rätt sätt att fånga hans öga. Om du vill ha en kille att gilla dig, var dig själv! Visst, det kan låta som en klyscha, men det är sant. Men var dig själv och le visar du kärlek mot honom. Lycka

Steg

Hur hittills en kille som gillar en annan tjej. Ta reda på vem han gillar.
Hur hittills en kille som gillar en annan tjej. Ta reda på vem han gillar.
 1. 1
  Ta reda på vem han gillar. Om han är med någon annan redan är konkurrensen vanligtvis inte en sund sak, eftersom det kan leda till svartsjuka och misstro. Att veta vem han gillar och lära sig lite om deras förhållande kommer att hjälpa dig att avgöra om du verkligen vill konkurrera med henne. Är deras förhållande seriöst? Är de lyckliga tillsammans? Om så är fallet, vill du inte att orsaka problem mellan dem. Men å andra sidan, om det visar sig att de är bara goda vänner, kan dörren vara öppen hitintills honom utan några bekymmer.
 2. 2
  Lär känna honom bättre, alltför. Om han är intresserad av någon annan, kommer ni att behöva känna varandra bättre om han kommer att besluta att han gillar dig istället. Så försök att komma närmare. Om du är i skolan och i samma klass, försöka hitta en möjlighet att göra ett projekt eller studera tillsammans. Ta reda på vad han gillar att göra utanför skolan, hans hobbies och intressen, och se om du har något gemensamt.
 3. 3
  Efter att lära känna honom och hans potential annan tjej, avgöra om det är värt det. Om han är seriös med någon annan, anser de problem med att dejta honom kan orsaka. Detta är en bra tid att ge upp dina ansträngningar innan någon kommer till skada eller hårda känslor uppstår.
 4. 4
  Gör ditt drag om du är övertygad om att han inte är allvarligt om den "andra flickan." Tips runt om någonstans du vill gå, att du tror att han skulle vara intresserad
 5. 5
  Håll dina tips och förslag oskyldig. Tappa inte en linje på honom om att gå till den lokala "lovers" hangout "eller något flagrant romantiskt.
 6. 6
  Var inte alltför påträngande, eller kom med förslag och tips för ofta, eftersom detta kommer att orsaka honom att göra sin vakt. Ibland nämner nonchalant det finns någon kvällsaktivitet du tror att han skulle njuta av, och att du vill gå med honom. Detta kan vara en film, sportevenemang, eller gemenskap händelse som du kan presentera som ett gemensamt intresse.
 7. 7
  Ta den tid du behöver. Beroende på hur hans relation går med flickan han dejtar, kan det vara bara en tidsfråga innan ett uppbrott, och du kommer att vilja vara i ett bra läge att kliva i.
 8. 8
  Försök att fånga hans uppmärksamhet på andra sätt. Om han gillar viss musik, plocka upp några skivor och låt honom veta att han är välkommen att lyssna på dem, eller om han gillar en viss mat, antingen förbereda några och ta med en extra portion, hitta en restaurang som gör det, och berätta för honom att du skulle få gå dit.
 9. 9
  Läs om hobbies och sporter han är intresserad av. Om han gillar fotboll, lära sig tillräckligt om spelet för att föra ett samtal med honom om det. Om han är i till konst, visa honom dina ritningar, eller leta efter konstutställningar på hemorten.
 10. 10
  Var en god vän, oavsett om han frågar ut dig eller inte. Detta innebär att undvika kränkande eller vilseledande honom om hans nuvarande flickvän, eller vara oärlig om du gillar helt enkelt att imponera på honom.
 11. 11
  Handskas med din egen känsla ärligt. Detta innebär att du måste erkänna för dig själv dina skäl till att vilja gå ut med honom. Om det är svartsjuka på sin flickvän, eller bara en övergående attraktion, kommer dina ansträngningar vara inte i god karaktär.

Tips

 • Var inte avundsjuk på honom.
 • Var dig själv.
 • Smile mycket och vara vänlig.
 • Gör ögonkontakt, men överdriv inte.
 • Verkar inte alltför ivriga för hans uppmärksamhet. Glöm inte att du också har ett liv att leva.
 • Du kan bara vara snäll mot honom!

Men om han verkligen är kär i flickan då inte försöka förstöra deras relationships.She kommer hämnas när du och killen börja dejta.

 • Do you'r håret fint
 • Vara söt.
 • Var inte konstigt
 • Om han inte är sanningsenlig så varför skulle du vara?! Hämnas! Flirta med en annan kille. Vad går runt kommer runt. Så gå upp. Ta ett andetag, ta en klunk, och göra det kommer runt.
 • Om han redan har en flickvän och de är lyckliga tillsammans, gå vidare.

Varningar

 • Inte såra någon.
 • Bli inte arg på honom.
 • Försök inte göra honom svartsjuk eftersom detta kommer att leda till att han tror att du inte gillar honom.
 • Om han inte gillar dig, han är inte värt det.
 • Var snäll mot den nuvarande flickvän, kan hon göra dig en hel del skada.

Saker du behöver

 • Hobbyer han gillar.
 • En patient strategi.
 • Confidence