Wka

Hur hittills din professor

Har din professor ser ut som Hugh Jackman och göra hans ögon * tindra * när han talar till dig? Har du fantiserat om sitter mittemot dem på en BYOB restaurang diskret utanför campus med sin telefon på vibrera så deras fru inte kan ringa dem och deras ögon enbart genomborrade på din förtrollande ansikte? Mycket troligt att du är uttråkad, ensam, milt histrionic, i vart fall "dejta" din lärare säkert skulle vara ett roligt sätt att piffa upp julledighet och en stor personlig faktum att charma framtida friare med! Läs den här artikeln för att ta reda på hur!

Steg

Hur hittills din professor. Ta en klass med en person som har ett rykte om att vara attraktiv.
Hur hittills din professor. Ta en klass med en person som har ett rykte om att vara attraktiv.
 1. 1
  Ta en klass med en person som har ett rykte om att vara attraktiv. Det kommer att bli mycket lättare att "date" någon som du är attraherad än datum någon som du inte är attraherad av.
 2. 2
  Ta en klass med den här personen i ditt område av expertis. Försök att göra det till en liten klass som diskussion baserad. Om du är fruktansvärt kemi och ta en kemi lab med professor McDreamy du kommer se ut som en bimbo (manlig eller kvinnlig) när du slå dina ögonfransar på dem samtidigt säga dumma saker. Målet är att visa din intellektuella begåvning samt din fysiska attraktionskraft det genom att verka smart och sexig.
 3. 3
  Om du tror att de är intresserade av dig, övervaka hur de interagerar med dig och följa upp hur de interagerar med andra. De kan bara vara en vänlig person och tyvärr, deras ögon kan tindra på alla eftersom de brinner för ämnet.
 4. 4
  Gå till deras öppettider. Notera hur vänliga de är i denna binds rymden. Om de behandlar sina samtal med dig som ett prioriterat de kan vara intresserade. Om de håller en blick på sin klocka du är förmodligen irriterande dem.
 5. 5
  Var vänlig och flirtig med andra människor i klassen - Gör dem avundsjuka och se hur de reagerar.
 6. 6
  Bär smakfull och smickrande ensembler. Visa inte klyvning eller för mycket hud. Det kommer att verka desperat. Se också till att deras önskemål är ditt kön.
 7. 7
  Verkar verkligen intresserad av sina föreläsningar och få ögonkontakt och ler mycket. Även om de inte "datera dig" du kan få ett A eller framtida rekommendation av detta.
 8. 8
  Ok, eftersom terminen slingrar sig ner du kommer att behöva göra ett drag. Detta kan vara den svåraste delen av dejta din professor. Det bästa du kan göra är lätthet in här. Så att du kan förändra ditt beteende baserat på deras reaktion till dig vilket begränsar din potentiella förnedring.
 9. 9
  Gå till deras öppettider eftersom terminen slingrar sig ner. Om du klarar av att göra detta efter den sista där genom undanröja någon större anledning att vara där ännu bättre. Din tarmkanalen görs tydligt genom denna slumpartade timing. Om de undfly dig - du har fått avslag. Gå vidare till nästa professorn! Lyckligtvis är du inte längre i sin klass.
 10. 10
  Om de är mottagliga frågar om de kan träffa dig utanför klassrummet för att fortsätta diskussionen. Om deras ansikte förändras och de gör upp en ursäkt att de inte är intresserade. Om de ler och föreslå en tid / plats du kommer mycket snart att "dejta" din lärare! Väl utfört arbete.

Tips

 • Om de säger nej, respektera deras svar och inte ta det personligt. Gör inte förfölja dem. Säg till dig själv att du tog en risk och detta i sig är "feminist" action och brag-värdig.
 • Professorer med upplåtelseform kommer att ha den minsta oro för att förlora jobbet eftersom det inte är troligt att detta skall ske. Försök att välja en ordinarie professor som är attraktiva som föremålet för din lust. De kommer att vara mer imponerande som enda framgångsrika och viktiga professorer har besittningsrätt ändå.
 • Det enda sättet du kommer att ta reda på är genom att fråga ut dem i en diskret och taktfull sätt. Inte förnedra inte dig själv.
 • Varnas många manliga professorer uppmuntrar krossar i sina kvinnliga studenter att stärka sina egna egon. Låt inte detta hända. Om du tror att din lärare använder dig på detta sätt, snabbt stänga ner honom!
 • Tycker inte illa om dig själv eller upprörd med dem. Efter allt, du är deras student och de bör inte "dejta" dig.
 • Sannolikt dina vänner kommer att avskräcka dig från detta handlingssätt. Låt dem inte! Om du är attraherad av din lärare, och från hur de e-mail du, tror du att det är troligt att de återvänder dina känslor, inte låta andra döda dina drömmar!
 • Om du har gjort klart att man lockas och de fortfarande behandlar dig som bara en elev, kan de vara borta och har ingen aning om "hur du känner". Vara mer direkt. Gör ögonkontakt. Om du har gjort detta och de tar avstånd från dig, kan de vara obekväma och inte intresserad.

Varningar

 • Göra ett misslyckat "drag" på en professor innan terminen slutar kan vara skadligt för din klass.
 • Ta ansvar för dina handlingar. Skyll inte dem när du kommer att må dåligt om dig själv.
 • Professorer som kommer datum Du kommer sannolikt datum varje student som gör sig tillgängliga. Denna person kan ha könssjukdomar och det kommer inte att vara långsiktig potential för en relation.
 • De flesta professorer är på fasta inkomster. Var inte förväntas tas till The Frog and The Peach.