Wka

Hur får super mjuka vågor

Någonsin velat ändra din tråkig, livlös, rakt hår i dessa sexiga, mjuka vågor? Här är hur man gör det.

Steg

Hur får super mjuka vågor. Börja med fuktigt, rent hår innan sängen.
Hur får super mjuka vågor. Börja med fuktigt, rent hår innan sängen.

Liten bullar metod

 1. 1
  Börja med fuktigt, rent hår innan sängen. När du kommer ut ur duschen, låt håret lufttorka om halvvägs innan denna process.
 2. 2
  Applicera produkten. För mjukare vågor, använd hår kräm eller serum. Använd den bara två tredjedelar av vägen upp håret, lämnar toppen av huvudet ensam. Använd tillräckligt för att täcka ändarna, men inte så mycket att ditt hår är fet. Använda gel eller mousse kommer att resultera i styvare vågor.
 3. 3
  Separat hår. Om du vill ha mycket strukturerade, prydliga lockar, använd en kam för att bena håret i sektioner. Om du vill ha en stökig och mer naturlig look, hoppa kammen avsked och bara ta olika stora flätor. Du kommer att fästa mellan separera varje avsnitt.
 4. 4
  Twist i en liten bulle. Snurra håret runt fingret tills det börjar att vrida till rullar. Håll ett finger nere vid roten för att stabilisera den och vrida håret i en liten bulle runt den punkten. Säkra med icke-gummi resårband eller böjda hårnålar.
 5. 5
  Fortsätt att göra bullar. Börja med håret över pannan, flytta åt sidorna, och sedan gå tillbaka. För en mer bekväm nattsömn, inte pin upp håret på baksidan och undersidan av huvudet, om du planerar på bär håret löst, kommer de övre delarna täcker detta underdel ändå.
 6. 6
  Sov på det. Låt håret hålla nålas upp över en natt.
 7. 7
  Dra ut stiften eller resår. På morgonen, börja varva ner bullarna på baksidan av huvudet och gå framåt. Du har krånglig studsiga rankor av vågigt hår. Du kan hålla vågorna lite tight, eller fortsätta till nästa steg.
 8. 8
  Finger kamma håret för lösare vågor (tillval). Kör fingrarna genom håret försiktigt, dra ner på vågorna. De kommer att börja varva ner och hänga lite mer löst. Lossa inte för mycket, men, kom ihåg att ditt hår kommer att fortsätta att falla lite som dagen går vidare.

Flätor metod

 1. 1
  Börja med vått hår innan sängen. Låt håret lufttorka lite, men inte mycket.
 2. 2
  Applicera produkten. För hårdare tag, använd gel eller mousse. För ett lösare, mjukare look, använd en kräm eller serum.
 3. 3
  Del håret i fyra eller fem sektioner. Använd en kam för att se dina delar är rena och även, från pannan till nacken. Säkra varje avsnitt med ett icke-gummi hårband.
 4. 4
  Braid varje avsnitt. Om du vill ha vågor från hårfästet hela vägen ner ditt hår, gör franska flätor. Om du vill att ditt hår att förbli lite rakt på toppen, sedan bara göra vanliga flätor. Fäst i botten med resår.
 5. 5
  Sov på flätor. Ditt hår kommer att torka in krusade vågor under natten.
 6. 6
  Dra ut flätorna på morgonen. Gör inte kamma vågor-köra fingrarna genom dem att lossa dem. Använd en spegel handspegel för att se baksidan.
 7. 7
  Inte kamma igenom. Med hjälp av fingrarna, försiktigt slappna lockarna i vågorna. Kasta håret och spraya den lätt med en flexibel stadga efterbehandling / skinande hårspray om det behövs.

Diffusion metod

 1. 1
  Börja med fuktigt hår. Denna metod fungerar bäst om ditt hår redan har en bit av naturliga curl. Låt det lufttorka lite, när det är ca 50% torrt, är det redo att spridas.
 2. 2
  Fäst gallret till din fön. De flesta slag torkar komma med en spridning bifogad fil som du kan använda på pipan för att sprida luftflödet.
 3. 3
  Applicera produkten. Använd mousse eller gel för optimalt grepp. För en mer strukturerad look, använd en havssalt spray.
 4. 4
  Torka håret. Ställ fön på sval. Med den fria handen försiktigt föra en del av ditt hår upp till hårbotten i en klo-liknande grepp med böjda fingrar. Rikta fön genom gapen mellan fingrarna. Behåll denna position tills avsnittet är torr, upprepa på andra sektioner.
  • För sektioner på toppen av huvudet, böja vid midjan och bläddra håret upp och ner för enklare åtkomst.
 5. 5
  Ställ stil med hårspray. Ditt hår behöver inte mycket tousling om du sprida det - vågorna kommer redan vara lös och naturligt utseende.

Tips

 • För en tillfällig mjukt hår behandling, täcker håret i grekisk yoghurt eller majonnäs, sedan sätta en duschmössa på toppen. Låt sitta i 20 minuter och skölj sedan.
 • Använd en återfuktande schampo och balsam par att uppnå en mjukare look totalt.
 • Att återuppliva halta vågor under dagen, snurra en del av håret runt fingret. Set med en ljus-Hold Hairspray om så önskas.

Varningar

 • Borsta inte ut vågor. Om du är missnöjd med hur lockigt dina vågor är, använda fingrarna för att rufsa och lossa dem. Med en borste för att ditt hår kommer att resultera i ett risigt, over-retad look.

Saker du behöver

 • Hårnålar eller icke-gummi elastiska hår
 • Fön med diffusor kvarstad
 • Hår produkt (grädde, serum, mousse eller gel)
 • Kamma för ren avsked (tillval)