Wka

Hur får man en tjej med ögonen

Till alla er pojkar och män som söker kvinnor, har du kommit till rätt sida. Denna artikel kommer att berätta hur man får en tjej med dina ögon och även hur man får en tjej med sig själv. Följ bara dessa regler och du kommer att hålla en flickor hand om du följer dem.

Steg

Hur får man en tjej med ögonen. Börja med hur du skulle prata med din äldste.
Hur får man en tjej med ögonen. Börja med hur du skulle prata med din äldste.
 1. 1
  Börja med hur du skulle prata med din äldste.
 2. 2
  Sakta glida in i en kort paus där allt är tyst.
 3. 3
  Titta på henne.
 4. 4
  Gör henne att inse det.
 5. 5
  Gör henne frågar varför.
 6. 6
  Gör dina ögon vattniga så hon kunde känna dig (inte touch men med sinnet).
 7. 7
  Bli vän.
 8. 8
  Öppna upp till henne och sakta hon kommer att öppna upp till dig.
 9. 9
  Fråga henne ut.
 10. 10
  Engagera dig i aktiviteter. Tjejer gillar killar som gör saker. Och på den positiva sidan, om du gå en skola team, kommer fler flickor märka dig så att du har ett annat sätt att berätta för henne.
 11. 11
  Var dig själv. Tjejer gillar killar som själva. Och se till att du vet att tjejen! Medan flickor uppskattar en ärlig kille, om vem "du" är inte vad den flickan är i, du kommer inte att komma särskilt långt.
 12. 12
  Gräv upp all information som du kan ta reda på om henne. Sök efter hennes hobbyer, intressen, musik hon lyssnar på, vänner hon gillar osv förstår precis hennes allmänna stil och anpassa sig till den. Det första en tjej tittar på är en killes stil.
 13. 13
  Prata med henne om saker hon är intresserad av - t.ex. Musik hon gillar. Viktigast, försöka få henne att prata om sig själv, och sedan bygga vidare på det. Människor är naturligt mer bekväm med att prata om sig själva ändå. Tänk på det som en möjlighet att få veta mer om den här tjejen så att du kan avgöra om du vill fortsätta henne ytterligare. Dessutom, om du har fastnat på några konversation förrätter, minns de två förrätter som alltid verkar fungera: mat och väder. Vara rolig och knäcka ett skämt då och då eller berätta en flicka en pinsam historia, men inte skvaller! De flesta tjejer hatar killar som skvaller, men älskar killar som är roliga.
 14. 14
  Be henne att umgås. Om du lär känna varandra bättre kan du sluta gå ut eller så kan du sluta att inse att hon inte var den tjejen för dig ändå.
 15. 15
  Var en gentleman. Öppna dörren för henne, dra ut stolen innan hon sätter sig ner, inte avbryta, etc. Dessa saker visar en balanserad, graciös man och tjejer gillar det. Du kan inte agera som du gör runt dina manliga vänner. Också vara artig.
 16. 16
  Komplimang henne. Bara se till att du är uppriktig, inte bara gör något upp-om du letar efter något som verkligen gör du gillar henne, hon vet att du är intresserad av att lära känna henne bättre. Dessutom vet de rätta sätten att gratulera. Vissa tjejer gillar det om du säger "Jag gillar ditt hår / kläder." För att vara säker, vara trevligt, gulligt, och framför allt, inte läskigt. Leering är en bestämd sväng.
 17. 17
  När du pratar med henne, gå inte på om din semester på Hawaii. Ställ frågor och visa henne att du lyssnar, tjejer gillar att prata ut berättelser och sådant.
 18. 18
  Inte svära framför henne. Tjejer vill inte höra dig svära var tionde ord. Men om de svär omkring dig, kan det vara okej.
 19. 19
  Var noga med att försöka prata med henne så mycket som möjligt, och om du gillar henne, bara gå för det!
 20. 20
  Se till att du kommer ihåg hennes födelsedag och speciella datum som dina årsdagar om du börjar dejta, för annars kan du få problem om hon eller du tar upp frågan. Om du har en fruktansvärd minne, ta inte speciella datum upp, och be att hon inte heller.
 21. 21
  Även när du har ledig tid umgås med henne, istället för din kille vänner, men inte hela tiden, eller din kille vänner kan få förkryssat.
 22. 22
  Om du har känt flickan under en längre tid, kanske du vill fråga ut henne.
 23. 23
  Gör allt detta och du kommer att bli bra.

Tips

 • Alltid hålla ren, kan du enkelt köra bort en tjej om du har dålig andedräkt eller smutsiga kläder.
 • Prata inte om andra tjejer med henne, kan det få henne att känna sig obekväm.
 • Det är bra att berömma henne, men gör inte din kommentar låter alltför generella eller grunt. Det kan vara något enkelt men personifierar det till henne.
 • Visa att du har förtroende för, tjejer hatar killar med dåligt självförtroende. Men i vissa fall, tjejer gillar blyga killar eftersom de kan finna det "söt."
 • Lägg märke till de små sakerna, de flesta tjejer lägger en stor insats i sitt utseende, etc. uppskattar så är det! Komma med kreativa komplimanger som verkligen gör hennes leende.
 • Arbetet med att bygga en vänskap med hennes vänner (kom ihåg att vänner spelar en stor roll i vem som går ut med). Så få på vänners goda sidan så att de kommer att ge flickan sitt godkännande. Eller, om du vill vara vågad, kan du berätta även flickans vänner att du gillar henne, och be dem att inte berätta för henne (om de berätta för henne, bli inte orolig, de kan säga att eftersom flickan kanske gillar du är som bra för dig). Ta hand om henne (vara som en kille som ger henne en filt att sova med när hon inte har någon.)
 • Tjejer älskar det om du gör små, söta saker för dem, exempel: Anteckningar håller dörren för dem, lämnar dem om vad som helst, spinny kramar, etc. De flesta flickor värt att få är suckers för en romantisk.
 • Var kreativ när du berätta för henne att du gillar henne.
 • Om hon verkar kall och har en tröja med henne, men inte bara på henne, strunta i det och ge henne din istället. Om hon sitter bredvid dig, lägger armen om henne.
 • Försök att bli hennes vän först. Om du fortfarande gillar henne, sedan be henne ut.

Varningar

 • Spotta inte! Detta slår verkligen flickor off.
 • Vänta inte för länge innan du går för det. Annars kunde sättas i "vän-zonen". När du är där du inte får ut.
 • Om du är en riktigt upptagen kille, överväga att släppa några aktiviteter. Om du måste bryta en date med en tjej för att du har fotbollsträning, kommer det att reta henne bara.
 • Inte förfölja henne. Håll dig på avstånd annars kommer du bara krypa ut henne. Du måste vara åtminstone lite mystisk.
 • Var inte brutalt ärlig. Om en tjej frågar om hon är fet, aldrig säga ja - även om hon är. Tjejer gillar ni att stärka upp sin självkänsla! Men...
 • Inte rusa in i något. Lär känna varandra innan du startar en relation. Om en annan man försöker stjäla bort henne, vara skyddande av henne - vissa tjejer gillar att försvaras av killen som de gillar.
 • Reta inte eller göra narr av henne, när killar gör att flickor tror att de visar upp.
 • Om du går in för en kyss i slutet av din dag och hon säger att hon är obekväm eller att du går för fort, sedan sakta ner. Om du verkligen gillar henne kommer du respektera hennes åsikt. Också överväga att hålla tillbaka för att låta henne göra de första stegen. Men se upp: om hon har att göra alla steg, kan hon tröttna på din brist på ingång.
 • Försök att inte vara alltför possessiva, eftersom de flesta människor fortfarande gillar sitt eget personliga utrymme.
 • Även om det är viktigt att lära känna hennes vänner, inte flirta med dem! Detta kommer att leda till att hon är extremt arg på både dig och hennes vän, och du skulle inte vilja förstöra en vänskap!
 • Ljug inte. Visst, små vita lögner är inte hemskt, men mest värdefulla flickor kommer att respektera ärlighet.
 • Hon kan hamna inte gillar dig även om du gör alla dessa saker. Oh well! Det finns andra fiskar i havet!
 • Var inte en idiot eftersom flickor kommer att repelleras av det. Flickor reagerar på förtroende, inte arrogans.
 • Flörta inte med andra flickor! Det är bara att be för henne att inte tycka om dig.
 • Försök att inte IM henne mer än två gånger om dagen för att undvika att se ut som en Clinger.
 • Om du säger att du ska ringa måndag, se till att ringa måndag. Annars bara säga att du ska prata med henne senare. Om du inte ringer på måndag, det är som att inte visa upp för en dag. Men kom ihåg att inte ringa direkt på morgonen, vilket gör henne vänta lite kanske låta henne se hur mycket hon tycker om dig!
 • Inte skryta inte. Det är en enorm stänga. Nej "Jag gjorde det vinnande målet" eller "Jag kan lyfta 20 pounds i en hand". Visst, det är imponerande, men det behöver inte visa att du bryr dig om andra människor.
 • Gör inte skämt över allt, en kille som verkar clownen kan se patetiskt och det kommer bara få dig att se ut som om du inte kan ta någonting på allvar.
 • Prata inte om din förra flickvän eller krossa, som kan förolämpa henne och få henne att tro att du inte gillar henne.