Wka

Hur får man en tjej att ringa tillbaka


Om du har problem med den speciella flicka som du gillar så mycket... Du kallar henne och hon aldrig ringer tillbaka. Vad är det med det?! Hur får man henne att ringa tillbaka och göra detta till en tvåvägs romantik utan det hela är upp till dig? Läs på.

Steg

Hur får man en tjej att ringa tillbaka. Lämna ett meddelande, om hon inte är där.
Hur får man en tjej att ringa tillbaka. Lämna ett meddelande, om hon inte är där.
 1. 1
  Lämna ett meddelande, om hon inte är där. Säg "Hej (hennes namn här), det är (ditt namn här). Kalla mig tillbaka." Det var allt. Prata inte för mycket på meddelandet maskinen eftersom ju mer du pratar, desto större är chanserna att du säger något dumt.
 2. 2
  Ha tålamod. Om hon plockar upp och säger att hon är upptagen, kommer hon förmodligen säga något i stil med "Åh jag är upptagen, kan jag ringa tillbaka?" Visa henne att du inte är desperata att prata med henne. När hon frågar om hon kan ringa tillbaka, helt enkelt säga "Nej, oroa dig inte om det, jag ringer en annan gång, om jag kommer ihåg." Hon kommer att bli förvånad. Bara en liten sak som kallas omvänd psykologi. Du berätta en sak, med avsikt att en annan reaktion.
 3. 3
  Vara långlivade. Håll ringer. Ring alltid praktiskt ibland, aldrig under middagen eller hennes favoritprogram.
 4. 4
  Hyr en signwriter. Ha en stor "Call Me, Julie!" underteckna målade och hänga den nära hennes hem. Eller få en sky-författare att göra om för dig. Naturligtvis gäller detta steg endast för dem med bottenlösa fickor och förmågan att klara detta som en lustig stunt snarare än en desperado s streck. För resten av er, det är en underhållande tanke.
 5. 5
  Reta henne lite. Fråga henne varför hon aldrig ringer dig, och varför du alltid måste ringa henne. Säg inte det på en gnällig röst men, säg det retsamt och lämna den hängande i luften.
 6. 6
  Förstå att när hon äntligen ringer tillbaka inte verkar alltför desperat. Vänta ca 5 till 7 signaler innan plocka upp telefonen. Men var inte en idiot och låt henne få telefonsvararen, bara att plocka upp och säga, "förlåt, kom precis tillbaka från en fest". Tjejer gillar inte ryckiga killar. Jerky killar vill gärna tro det, dock kommer och inte få någon ytterligare som ett resultat. Alla samma, ju längre du väntar för ringar, (utan telefonsvararen), desto mer kommer hon att förutse att du inte kommer att plocka upp, och när du hämtar hon blir lättad och redo att prata. (Hon kanske även få ännu mer nervös, så se till att göra henne känna sig bekväm!)

Tips

 • Om hon aldrig ringer tillbaka, är hon bara försöker säga snyggt, "jag är inte i dig". Däremot kan hon också vara väldigt blyg!
 • Var dig själv.
 • Kom ihåg att du bryr dig om den här tjejen, vill du undvika irritation med henne så mycket som möjligt. Tänk hur skulle du reagera om någon kallade dig mycket? Det spelar egentligen ingen roll vem det är.
 • Inte alltid ringa henne. Om du kallar henne en dag, inte kalla henne den första minuten du upp nästa. Men om du är dating just nu, kallar henne. Tjejer älskar känslan av att vara behövd, men få freaked om du är besatt.

Varningar

 • Aldrig visa desperation eller låter desperat. För många meddelanden på telefonsvararen kan tyckas en aning desperat-men allt detta beror på flickan. Vissa kanske ser det som smickrande.
 • Inte förfölja henne eller du kommer att arresteras.