Wka

Hur att locka en yngre flicka som knappt känner dig

Har du koll på någon som är yngre än dig, men tyvärr, hon knappt känner dig alls?

Steg

Hur att locka en yngre flicka som knappt känner dig. Visa henne att du gillar henne oavsett hennes ålder.
Hur att locka en yngre flicka som knappt känner dig. Visa henne att du gillar henne oavsett hennes ålder.
 1. 1
  Lär känna henne. Detta är det första och viktigaste steget. Det spelar ingen roll om hon är yngre än du, innan du någonsin engagera sig i en relation, måste du få en bättre förståelse för varandra. För de flesta tjejer är en bra konversation en turn-on och kan öppna ögonen för dig. Ställ frågor om henne, hennes familj, vad hon tycker om att göra, etc. Detta kan också bidra till att avgöra om hon är tjejen för dig, eller om du kanske inte gillar henne så mycket som du trodde att du gjorde. Om du har dina ögon inställt på en flicka i hennes unga tonåringar, minns hur ung hon är. Kanske inte redo för den typ av relation som du är redo för, oavsett på vilken ålder du är. Så du kan behöva vänta eller avfärda idén att du någonsin kommer att gå ut
 2. 2
  Visa henne att du gillar henne oavsett hennes ålder. Hon kommer att kunna berätta om du ständigt nämna det, som kommer att få dig att verka mindre äkta och sanningsenliga.
 3. 3
  Inte rusa in i det. Motstå frestelsen att bara be henne ut. Riktiga relationer tar tid och kraft att bygga. Dessutom kommer slumpmässigt att be henne förvirra henne och öka dina chanser att bli tackade.
 4. 4
  Var vänlig och omtänksam. Fråga henne hur hon gör idag. Inte ignorera henne framför dina vänner bara för att hon är yngre. Visa ditt intresse, först i en platonisk mening. Detta kommer att låta henne veta att du bryr dig, först som en vän, och senare som något mer. En riktigt bra idé är att bjuda in henne tillsammans och få henne att känna sig inkluderade.
 5. 5
  Flirt! Men bara när du känner för din relation har kommit till den punkten. Subtila romantiska gester är söta, såsom slumpmässiga blommor. Använd din kunskap om henne att tänka på specifika idéer som kommer att göra henne svimma. Kanske vänta tills hon börjar flirta med dig
 6. 6
  Vara förstående. Kanske hon inte vill träffa dig. Kanske är hon inte redo. Framför allt måste du komma ihåg att en relation tar två personer. Inte pressa henne inte till något hon inte vill göra.
 7. 7
  Öva, öva, öva! Varje färdighet värt att ha är värt att utveckla, och som allt är detta en färdighet som tar tid. Om först du inte lyckas, fortsätta att försöka med någon annan. Det finns mycket fisk i havet, och de bästa fiskarna inte fiska fisken själv, de fiskar bara för upplevelsen av fisket. Prova catch-and-release för ett tag tills du får bekväm. Du kan lära dig vad du ska göra med din fångst senare.

Tips

 • Var frågvis. De flesta tjejer skulle älska att berätta hur deras dag gick om du bara frågar och verkligen bryr.
 • Kom ihåg saker om henne, som hennes födelsedag eller hennes favoritfärg. Detta kommer att visa henne att du bryr dig om henne tillräckligt för att komma ihåg de små detaljerna.
 • Upprepa inte INTE prata om sex och explicit grejer för en lång tid tills du har lärt känna henne. Eller du ger henne fel intryck och gör att du ser ut som en ytlig, ytlig idiot.

Varningar

 • Se till att du verkligen vill gå ut med henne. Yngre flickor kommer att ta lång tid att läka blåmärken känslor.
 • Se till att flickan inte är för ung för dig eftersom det skulle vara fel. Var medveten om den lokala Age of Consent lagar.
 • Se till att du inte går på re bundna-eftersom du skulle riskera att bli stämplad som en spelare-som är aldrig en bra sak
 • Se till att om flickan är för ung för dig, hantera relationen med ständig själv-påminnelse om din åldersskillnad! Detta gäller även flickor med olika etnicitet och kultur.