Wka

Hur du sätter din partner på

På humör? Hot till trav? Vill du förvandla din partner på och få dem att känna superfin? Vill du bara dump vissa ånga eller har några anbud relationer med din partner? Väl här är några beprövade sätt att få din partner feelin 'kärleken.

Steg

Hur du sätter din partner på. Förläng din beröring.
Hur du sätter din partner på. Förläng din beröring.

Metod ett: för honom

 1. 1
  Romans henne. Ta ut henne på middag och en film är trevligt, men det är inte där romantik är: romantiken är att veta hur man ska behandla henne rätt. Lyssna på henne. Fråga henne om hennes dag, och fråga henne vad hon tycker om sitt favoritämne-vad det nu kan vara. (Du vet vad hennes favoritämne är, inte du?) Komplimang henne om hennes utseende, om hur hon klär, eller hur hon ler, så länge du är uppriktig.
  • Var inte alltför tystlåten om komplimanger. Om den klänningen hon bär gör att hon ser hetare än Arizona i augusti, berättar hon. Var inte rå, men om hon har paketerat sina tillgångar för att bli beundrad, låt henne vet att det är uppskattat!
 2. 2
  Flirta med henne. Suggestiva kommentarer eller ens direkta kommentarer, stänkte in ditt samtal, låt henne veta att du hittar henne önskvärd.
 3. 3
  Var självsäker. Du hittar kvinnor föredrar sina partners självsäker, inte osäkra. Detta kan kräva att bluffa, men ha detta i åtanke: ju mer du "bluff" förtroende, desto mer övertygade om att du kommer att bli. Det blir liksom en win-win situation!
 4. 4
  Kyss henne. När tiden är rätt, och du vet när det är, kyssa henne. Gå inte för en tonsillektomi på den första kyssen-du vara killen hon fortfarande skrattar ca 30 år senare-men börja inte med lilla fjäril kyssar, heller. Kyss henne som om du menar det, och retas hennes läppar med tänderna och tungan.
  • Svara på hennes reaktioner: om hon drar sig undan när du försöker kyssa henne, kan det inte vara dags för det ännu. Gå tillbaka till steg ett nästa gång, och försök igen. Om hon svarar, uppmärksamma hennes kroppsspråk. Om hon kysser men bevakad, inte fortsätta till nästa steg förrän hennes kroppsspråk gör att du vet att det är ok att gå vidare.
 5. 5
  Rör henne. Smeka hennes kropp, att uppmärksamma de sekundära erogena zoner först. Gräv händerna i hennes hår, och dra henne mot dig, kysser henne hårdare. Bunch hennes hår i dina händer, och dra (försiktigt! Var inte en neandertalare!). Var uppmärksam på hennes nacke, skuldror och armar.
 6. 6
  Prata med henne. Berätta för henne hur mycket du tycker om att vara med henne, att du älskar hur hon kysser, hur hon ser ut, hur hon låter. Låt henne veta att hon får dig att må bra, också.
 7. 7
  Förläng din beröring. De inre armarna, liksom de inre lår, är ganska känslig, och när kysste och smekte, kan verkligen börja att värma upp saker. Fortsätt utforska hennes kropp, gradvis värma upp saker som du känner henne blir mer och mer på.
 8. 8
  Använd ditt eget kroppsspråk för att berätta för henne vad du vill. Dra henne ovanpå dig, så att allt du vill kyssa är nära dina läppar. Rulla själv ovanpå henne och kyssa henne hårdare än du har hittills.
 9. 9
  Ta hennes kläder, och upprepa alla tidigare steg. Vid det här laget är det turn-on delen av programmet komplett. Vi litar på att du tar det på egen hand härifrån. Glöm inte att bära skydd!

För henne

 1. 1
  Få så bra som du ger. Låt oss inse det-vända en kille på är lätt, och det tar inte oss att berätta att! Men om du är på humör, och du vill ha honom att verkligen behaga dig, det finns saker du kan göra för att verkligen driva honom galen.
 2. 2
  Romans honom. Han kommer att ge dig godis och komplimanger, och öppna dörrar för dig, köpa dig middagar och filmer, och som är en del av vad killar gör. Om du vill att han ska fortsätta göra det efter att du har varit tillsammans i ett år eller två, låt det veta att du uppskattar sånt-eller att du inte! Låtsas är ett säkert sätt att döda någon roman, om inte på kort sikt, förvisso på lång sikt. Men för den skull den här artikeln, låt oss anta att du gör. Om han vet att du gillar det, och du belöna honom med en kyss eller en klämma på rätt plats då och då, kommer han hålla den igång.
 3. 3
  Klänning för framgång. Lite klyvning räcker långt. En hel del klyvning går ännu längre. Dressing provokativt kommer att utmana honom att hålla ögonen höjs upp och titta in i din, kommer verkligen att hålla honom i zonen, och kan ge lite retas roligt också.
 4. 4
  Flirta med honom. Tyda, kanske i hur du slicka din sked, kanske genom att helt enkelt säga att du tycker att han är het. Återigen, killar är ganska ursprungligt, och det tar inte mycket för att väcka dem. Kom bara ihåg: han vill ha kontroll, men du får säga hur mycket kontroll han har.
 5. 5
  Var självsäker. Det är inte en sväng på alls att börja kyssa någon som är osäker eller inte säker på att de gör det "rätta". Om att vända honom på är målet, sedan visa det. Dölj inte dina önskningar bakom en mur av politisk eller social korrekthet.
 6. 6
  Låt honom veta hur man ska kyssa dig. När han gör det första draget, kyssa honom tillbaka exakt hur du vill att han ska kyssa dig. Om du vill ha hårda, passionerade kyssar, kyssa honom hungrigt. Om du vill ha lite kärlek hackar-åtminstone till att börja-ge dem till honom, och försiktigt bakläxa eventuella försök till hårdare kyssas tills du är redo för det.
 7. 7
  Vara aggressiv. Han gillar att veta att han inte är den enda som går för guldet. Du behöver inte slå ner honom och slita av honom kläderna ännu-men ta ledningen i kyssas avdelningen, och börja utforska sin kropp. Om han arbetar ut, uppskattar hans kroppsbyggnad. Han kommer att gilla det, för han har jobbat hårt för att skäras.
 8. 8
  Låt honom leda under din vägledning. När du är redo för mer intima handen från honom, låt ditt kroppsspråk visar det. Ibland kanske du måste faktiskt sätta sin hand där du vill ha det, men oftast han får bilden.
 9. 9
  Make some noise. Om du gillar vad han gör, behöver du inte säga "Jag gillar vad du gör." Helt enkelt säga "MMMmmmmm." Om du verkligen gillar vad han gör, kan du säga en hel del mer. Om du vill att han ska prata snusk, inleda det så han vet att det är ok.
 10. 10
  När han börjar att ta bort dina kläder, om du verkligen vill sätta igång honom-låt inte honom. Istället gör det själv. Målmedvetet och förföriskt. När han går att röra (och han kommer), förnekar honom. Om han vill röra dig, du gör det. Håll upp detta tills ingen av er kan stå ut längre, och fortsätt sedan med skydd.
 11. 11
  Upprepa ofta.

Tips

 • Lär känna din partners tur ons.
 • Tjejer älskar när du ser dem i ögonen när du pratar och ler. Det kan vara en stor sväng om för dem!
 • Dra händerna genom håret för att bryta kontakten barriären.
 • Gör honom vill ha dig mer och mer. Men ge inte in för snabbt.
 • Du måste vara beredd! Gör ingenting du inte vill göra och låt inte din partner kraft till någonting. Håll koll på dina gränser!
 • Bär skydd eller får testat och verifierat ren innan du fortsätter med oskyddat sex.
 • Romans hjälper.
 • Hångla intensivt.

Varningar

 • Har aldrig tvinga sig på någon!