Wka

Hur att tillbringa kvalitetstid med din pojkvän eller flickvän

Att ha en pojkvän eller flickvän kan vara otroligt kul eftersom det innebär massor av möjligheter att tillbringa tid med någon du gillar. Men för många par, kan det vara svårt att hitta saker att göra utan att snabbt gå sönder! Hellre än att fastna gå ut på middag eller lavishing varandra med dyra presenter för att visa din kärlek, anser några av de många intressanta sätt att tillbringa tid med din pojkvän eller flickvän som är billiga (eller gratis!), Och skapa kvalitet minnen.

Steg

Hur att tillbringa kvalitetstid med din pojkvän eller flickvän. Om det är tidigt i din relation, ta reda på vad den andra personen tycker om att göra.
Hur att tillbringa kvalitetstid med din pojkvän eller flickvän. Om det är tidigt i din relation, ta reda på vad den andra personen tycker om att göra.
 1. 1
  Om det är tidigt i din relation, ta reda på vad den andra personen tycker om att göra. Du bör naturligtvis vara att lära känna eller redan känner personen ganska väl, men de kommer säkert att uppskatta att du tar dig tid att lära sig mer om dem.
 2. 2
  Om pengar är ett problem för dig eller din partner, var inte blyg för att säga det. Låt dem veta att du skulle vilja hitta saker att göra tillsammans som inte är dyrt. Ge förslag och be om idéer. Du kan bli förvånad över att ta reda på att din pojkvän eller flickvän redan har fritidsintressen som är billiga att du kan njuta av med dem.
 3. 3
  Titta på hjälpprojekt i din stad. Att ge tillbaka till ditt samhälle kommer att skapa kvalitet minnen med den person du dejtar och låter dig både känns bra för att göra en skillnad tillsammans.
  • Hitta en lokal härbärge eller animaliskt samhället, tillbringa en eftermiddag serverar måltider på ett soppkök eller ett vårdhem, eller volontär för att arbeta med utsatta ungdomar i en efter skolan program.
 4. 4
  Slå upp lokala aktiviteter på nätet. Din stad kommer ofta sätta på gratis festivaler, utomhuskonserter, eller andra liknande aktiviteter under hela året. Om det finns en inträdesavgift, kommer det ofta frångås om du erbjuder att volontär vid evenemanget. Detta är ett bra sätt att spendera tid med någon du redan känner.
  • Gå till en baseball, fotboll, hockey eller annan lokal sport spel tillsammans. Många städer har en hög nivå college eller professionella idrottslag, eller är inom ett rimligt köravstånd från en. Om inte, kolla in spelen på din lokala high school.
  • Promenera runt i gallerian och fönster shop.
 5. 5
  Njuta av landskapet. Varje samhälle har (eller är en kort bilresa från) vandringsleder, parker och andra former av vacker natur. Med detta i med din pojkvän och flickvän är ett billigt och minnesvärt sätt att tillbringa tid tillsammans.
  • Gå till parken. De flesta städer är fulla av vackra parker som är fria att dra nytta av. Njut av naturen och inte vara rädd för att vara ett barn igen. Gå en promenad, rida på gungorna eller bara chill i gräset. Du kan också göra lunch ihop och ta med den till parken för en romantisk picknick.
  • Ta en cykeltur. Om du inte har en cykel, det finns gott om cykel-butiker som låter dig hyra en för dagen.
  • Gå för en resa. Ta en enhet och njuta av den vackra motorvägen landskapet i området, eller tillbringa dagen i en rolig stad eller destination som är inom en två timmars avstånd från hemmet.
 6. 6
  Spendera tid hemma tillsammans. Underskatta inte det roliga du kan ha bara hänger på ditt hus.
  • Lär dig att laga något billigt tillsammans.
  • Titta på en film hemma istället för att betala stora pengar för att se en på teatern. Du kan även hyra filmer gratis från ditt lokala bibliotek, eftersom de flesta stadsbibliotek erbjuder stora urval av DVD-skivor.
  • Överraska din pojkvän eller flickvän med en romantisk middag. Ta reda på vad en av deras favoriträtter är, laga det för dem, och sedan sätta på en av sina favorit album innan de kommer hem.

Tips

 • Var villig att prova nya saker. Du kommer aldrig veta hur roligt något kan vara tills du prova det!
 • Gå in allt med en positiv attityd. Du kommer att ha roligare om du redan tror att något kommer att bli kul.
 • Ofta par har väldigt olika intressen. Vad kan vara kul för dig kanske inte är roligt för din partner. Kompromiss. Det kan vara väldigt roligt att lära känna andra intressen. Låt honom / henne visa dig hur man reparerar en cykel eller låt honom / henne visa dig hans / hennes favorit plats vid floden,
 • Lyssna noga på vad din pojkvän eller flickvän gillar och ogillar, Din tid kommer att vara mycket roligare för er båda om en av er inte har fastnat göra något du hatar.
 • Viktigast, kom ihåg att du spenderar tid med den här personen på grund av vilka de är. Vad du gör tillsammans spelar ingen roll så mycket som att uppmärksamma dem, njuter av sitt företag och att vara deras vän. Kvalitetstid kommer från den attityd du har gentemot den person du är med.
 • Försök inte att plocka aktiviteter som du vet att din partner är inte så förtjust i eftersom du vill att de ska njuta av att vara med dig och ha kul.
 • Gör inte samma sak om och om igen. Det kan göra din relation trist och tråkigt

Varningar

 • Om din pojkvän eller flickvän är ovillig att ha roligt att prova nya saker, kanske du också vill tala om detta också. En negativ attityd kan ofta få ner alla inblandade.
 • Om din pojkvän eller flickvän är ständigt missnöjd när du inte gör något som kostar mycket pengar, kanske du vill ha ett samtal om detta. De ska inte dejta dig för vad dina pengar kan köpa.
 • Om du ständigt argumenterar, kan det finnas större problem i relationen. Ibland, oavsett hur mycket arbete ni lagt på att hitta aktiviteter att göra tillsammans, bara en relation inte är tänkt att fungera.