Wka

Hur man hämnas på ditt ex

Om du och ditt ex gjorde slut eftersom han / hon gjorde något otäckt för dig, det är bara rättvist att vilja hämnas. Inte komma tillbaka, få ännu! Hämnd är en av de mest grundläggande mänskliga känslor, och det bör utmätts med omsorg, så ta det inte för långt. Men när det blir dags att förnedra ditt ex för alla fel de gjorde mot dig, inte leta längre!

Steg

Hur man hämnas på ditt ex. Häng runt eller få med en "rebound" datum.
Hur man hämnas på ditt ex. Häng runt eller få med en "rebound" datum.

Del ett: få hämnd genom att flytta på

 1. 1
  Häng runt eller få med en "rebound" datum. Rebound datum är kul eftersom du inte verkligen förväntar sig något allvarligt, annat än några allvarliga kul. Se till att personen du studsade med vet att du bara fick ut av en relation och vill hålla det casual. Såvida du faktiskt vill ha ett förhållande, i vilket fall, gå för det!
  • Om återhämtningen är en kille / tjej som din ex hatar, kommer din hämnd bli ännu sötare. Denna taktik fungerar särskilt bra på ex-pojkvänner. Kom ihåg att killen som du ex inte kunde stå? Han skulle vara perfekt att bråka med ditt ex.
  • Välj någon manlier än din ex-kille eller sexigare än din ex-tjej. Både killar och tjejer kan vara osäkra om sin manlighet eller kvinnlighet. Driva sina knappar genom att göra dem andra gissa.
  • Vara runt ditt ex med din nya rebound. På samma sätt som du skulle försöka att undvika ditt ex om du försöker komma över honom, du kommer att vilja vara runt honom med din rebound om du försöker att göra honom svartsjuk. Ett träd i skogen gör inte ett ljud om ingen är där för att höra det.
 2. 2
  Datum en av hans / hennes vänner. Den här är knepigt, eftersom du eventuellt drar två vänner isär - för evigt. Om du är okej med den tanken, sedan med alla medel, gå vidare. Det kommer att göra honom / henne super svartsjuk.
 3. 3
  Gå resa / äventyr om du kan. Vänd en ny sten genom att resa någonstans nytt. Om du inte kan komma över hela världen, gå till någonstans nära genom, och gå med några vänner. Globe-eller ort-vandring är ett bra sätt att påminna ditt ex att du sätter dig där ute, uppleva nya perspektiv, och ta livet vid hornen!
  • Publicera dina resor. På Facebook, Twitter, Instagram, berätta ditt sociala nätverk (inklusive ditt ex) vart du ska och vad du gör. Bilder är viktiga.
   • Behärska konsten att humblebrag. Humblebragging är när du skryta men låtsas att du är ödmjuk. Det går ungefär så här: "?! Allvarligt jag har outta kontroll lockar, jag bär svettningar, Uggs, solglasögon och inget smink, och ändå får jag tutade på."
  • Träffa nya människor. Vad är det för mening att gå på ett äventyr om du inte träffa människor för att göra ditt ex svartsjuk? Med alla medel, ha kul, men se till att ha ett par nya vänner du kan namnge-släpp när du kommer hem så att ditt ex kan bara föreställa mig vad som hände.
 4. 4
  Gör något trevligt för dig själv. Gå till gymmet med all den lediga tid du har nu, köpa den nya klänning eller tröja du har varit döende att idrotten alltsedan våren, skaffa dig några av fro-yo från den nya butiken som just öppnat. Unna dig själv. Du förtjänar det. Den lycka du får från det kommer säkert att göra ditt ex svartsjuk.

Del två: få hämnd genom pranking

 1. 1
  Minns ett par riktlinjer innan du spratt. Du vill ha roligt, inte kaos och förstörelse. Innan någon ofog, tycker om dess effekter. Om du tror att han kan gå in i en depression eller få ont, inte gå längre. Om du vill ha honom ont, låt karma hantera det. Bara göra lättsamma upptåg som inte kan producera någon skada bortsett från en blåslagen ego.
 2. 2
  Genom att använda hans telefonnummer för pranking. Du har att få någon nytta av hans telefonnummer nu att du inte skicka sms eller ringa honom varje dag. Rätt! Här är hur.
  • Placera en singlar annons med ditt ex telefonnummer i tidningar och webbplatser. Om annonsen är oanständig och innehåller en bild av en halv naken tjej desto bättre
  • Om ditt ex är en rak människa, gå till en populär chatsida, registrera ditt ex mobilnummer och skicka ett meddelande som beskriver att "du är en kåt tjej som bara vill ha lite kul." (Det fungerar mycket bra!)
 3. 3
  Hyr en manlig strippa. Om ditt ex är en man, och du vet hans adress, hyra en manlig strippa och skicka honom till ditt ex bostad (speciellt när du vet att han kommer att ha alla sina kompisar runt). Ännu bättre om strippa är en man utklädd till kvinna.
 4. 4
  Prenumerera ditt ex att alla möjliga konstiga kön tidskrifter. Skicka dessa tidningar till ditt ex grannens adress, så grannen / s kommer att tycka att ditt ex är perversa och kön-staved.
 5. 5
  Gör en huvud-bluff. Skicka honom / henne en text som säger "jag älskar dig" eller "Jag saknar dig", sedan skicka dem en annan text strax efter att säga "Ohh, skit! Ledsen att budskapet inte var menat för dig."
 6. 6
  Anmäl dem för spam. Anmäla sitt intresse tillsammans med deras namn, e-postadress och adress till varje kreditkort / företag / spam webbplats som du kan hitta.

Del tre: få hämnd med subtila medel

 1. 1
  Bildekal hans / hennes bil. Den här är bra om han parkerar sin bil utanför och inte har ett garage. Det kommer att svida ännu mer om han har en trevlig åktur och du sätter på bildekaler alla krokiga.
  • Tänk på etiketter som verkligen kommer att irritera honom. Om han har ett politiskt parti, bildekal hans bil med motparten. Om han hatar färgen rosa, få en massa rosa bildekal. Inte fastna klibba dem på sin bil eller du kan debiteras med vandalism.
 2. 2
  Hacka in i hans / hennes facebook och skicka ut löjliga meddelanden. Kanske var han oförsiktig nog att lämna sitt Facebook-konto på datorn, eller kanske han gav dig sitt lösenord. Om du har tillgång till sitt konto, får du en god chans att hacka in i det, ändra hans bild, hans status, och / eller skicka en en massa tvivelaktiga budskap till människor.
  • Ändra sin profilbild till något misstänkt - igen, använd ditt omdöme: gå för obekväm, dum, eller obegriplig - och spränga sig hela nätverket med en pinsam uppdatering som: ". Jag fick just reda på att jag har colon irritabile"
  • Budskap hans inte-så-nära vänner - hans nära vänner vet att det är inte han - och säger några konstiga / löjliga eller berätta vad han gjorde mot dig, särskilt om han fuskade.
 3. 3
  Bakhåll ytterligare en av hans / hennes datum. Om han har middag på en trevlig restaurang med en annan dam, ta fram hovmästaren och be att lämna honom ett meddelande. (Beskriv vad han bär och hur han ser ut, så att hovmästaren kommer att kunna identifiera honom.) Hämta hovmästaren att fråga honom när hans hustru kan förvänta honom att vara hemma. Datum förstört!
 4. 4
  Dumpa hans / hennes grejer. Om din pojkvän / flickvän var alltid över på din lägenhet, äta din mat och lämna kläder runt som några förhistoriska brute, kan det vara dags att hålla en liten auktion. Sälj eller ge bort de objekt som ditt ex betydande andra begåvad du eller kvar hemma, och använda kontanter för en trevlig liten fest - en ny handväska, en dag på spa, eller ett vackert halsband.
 5. 5
  Forskning någon annan Google-artiklar om hur man förödmjuka honom ytterligare. Du bör göra detta för att ha kul på hans bekostnad, men se till att inte skada honom, eftersom det skulle motverka syftet.

Tips

 • Dessutom är det mer tid du sitter tänka på hur man såra dem mer tid du förlorar på att du kan njuta av livet och gå vidare. Karma kommer oftast hantera det bättre än du någonsin kunde.
 • Den bästa hämnden är att bara gå vidare med livet. Om du känner olämpliga gå till gymmet, om ditt ex älskade ditt hår och du inte ändra det. Få ett nytt jobb om man arbetar tillsammans eller gå för främjande hon / han vill. Bara njuta av livet och tacka gud att du inte är med dem längre. Hämnden är ljuv, men dem är avundsjuk på dig är grädde på moset

Varningar

 • Se till att göra detta på ett subtilt sätt där han / hon inte misstänker att det är du. Sedan luta sig tillbaka och titta på showen utan rädsla för att anklagas för att vara en "galen gf / bf".
 • Gör inte något som kommer att sätta dig i fängelse.
 • Gör inte något alltför OTT (over-the-top).
 • Gör inte något som kommer att skada andra.