Wka

Hur berätta om en väninna vill ha en romantisk relation

Det händer en hel del av oss, har vi en tjej som har varit en vän under en lång tid som plötsligt vädjar till oss för en helt ny anledning. Plötsligt befinner vi oss titta på dem lite längre, längtar efter att vara med dem mer, och vara avundsjuk på sina relationer med män andra än oss själva. Falla för en longtime kvinnlig vän är något som ofta händer och ingenting är svårare än att försöka berätta om de är i dig lika mycket som du är i dem.

Steg

Hur berätta om en väninna vill ha en romantisk relation. Det finns många tecken som ges ut av kvinnor när de gillar någon.
Hur berätta om en väninna vill ha en romantisk relation. Det finns många tecken som ges ut av kvinnor när de gillar någon.
 1. 1
  Det finns många tecken som ges ut av kvinnor när de gillar någon. Men när de känner personen väl, ändrar den ofta spelstrategi en hel del.
 2. 2
  Det första sättet hon kommer att signalera att hon gillar dig är verkligen universell, hon kommer att börja bete sig annorlunda än hon brukar. Det bästa exemplet på detta skulle vara så att du kan delta i delar av sitt liv att hon brukar inte be dig eller att hon inte ens låta dig veta om. Dessa kan vara små saker som att shoppa för skor eller stora saker som att göra livsval. Denna första tecknet är lätt misstolkas som en förstärkning av relationen som vänner.
 3. 3
  Den andra tecken på att hon är intresserad av dig som mer än en vän är att hon börjar bli lite mer flirtig med dig. Tänk att flirta som en metod för att testa temperaturen i poolvattnet, om vattnet är kallt, du väntar, om det är varmt, får du in långsamt, och om det är varmt du dyker i huvudet först. När en kvinnlig vän börjar flirta på ett uppenbart sätt eller bara låta dig flirta med henne, det är ett gott tecken att hon är intresserad av dig. Om detta är det skede du befinner dig på, är det bäst att slappna av och ta din tid, inte pressa så hårt att du skrämmer iväg henne. Du vill testa vattnet själv och se till att lekfulla beteende är inte bara en del av vem hon är. Ofta, när en kille gillar en tjej, kommer han läste hennes lekfullhet som flirta eftersom han vill att hon ska gilla honom så illa. Så bara spela bra och tänka på vad du gör.
 4. 4
  Tredje tecknet hon gillar dig är en förändring i fysisk kontakt som du delar. Kvinnor är inte dumma. De vet att män som mänskliga kontakten, vilket innebär att de kan använda detta som en signal om att de gillar dig till viss del. Fysisk beröring är ett tecken på att ibland är så subtil att den missas. Fysisk beröring kanske så enkelt som att låta en arm eller ett ben vilar mot dig istället för att flytta det bort eller så flagrant som en kram eller fördröjd frisättning av ett handslag. Detta tecken är en som du vill följa, men inte vara Speedracer och gå iväg försökte hålla hennes hand. Tänk på det så här, är hon nervös över det faktum att ni är vänner och en förändring så stor som dejting kan ha en stor inverkan på er två, och så hon vill se hur varma saker, inte starta något rätt där och då.
 5. 5
  Senaste tecken på att hon gillar dig är en förändring i ögonkontakt. Vi alla, förhoppningsvis, få ögonkontakt när vi pratar med en person, denna kontakt tillåter dem att veta att vi är uppmärksamma och att vi är tillräckligt säker i oss själva för att se dem i ögonen. Ögonkontakt, när den används som ett tecken, är en unik form av kommunikation i sig själv. Kvinnor tittar på män att studera dem i en bemärkelse, lära sig något om oss, och konstigt nog en hel del kan läras från våra kroppar. Poängen i frågan är om du tycker att en kvinnlig vän ser dig i ögonen lite längre, inte bryta stare, eller blick på dig när du inte är ute, ta del av detta, eftersom det innebär hon kan säkert vara till dig.

Tips

 • Slutligen, bara gör vad du måste för att göra dig känna att du gjort rätt beslut. Ingenting kommer att skada dig värre senare i livet än att se en bra kvinnlig vän gift med någon som är hälften människa du är när du aldrig ens berättade för henne hur du kände.
 • Vet skillnaden mellan vad som verkligen finns och vad du gör där. När du gillar en person, du ofta kommer att göra en liten bula på händerna ett bergsäkert tecken hon gillar dig. Om du gillar någon, försök att avgöra skillnaden mellan en olycka och en subtil ledtråd och se till att du bara gå med ett stort antal förekomster.
 • Kvinnor är ibland förvirrande, jag kan inte säga hur många kvinnor säger till mig, "Jag undrar om jag ger ut blandade signaler jag berätta att jag skulle vilja umgås och sedan går han tokig.". Håll det i bakhuvudet att kvinnor göra saker som de inte ser som ledande när det verkligen känns som det till en kille.
 • Tänk varje steg du tar ut. Vänskapsband byggs på år av lärande och uppmärksamhet. Låt inte något som en önskan att driva saker till nästa nivå äventyra en vänskap.
 • Även om hon ber dig att gå och se en romantisk film med henne, hon vill definitivt dig. Detta är hennes ger dig ledtrådar att hon gillar dig. Verkligen uppmärksamma filmen, skulle hon kunna antyda att du och hennes är huvudpersonerna i filmen.:).
 • Spela spel tillbaka. Om en flicka leker med dig, kanske trycka något fram och tillbaka över bordet med dig, spela upp. Det bästa sättet att berätta för henne att du inte är intresserad av är att ignorera hennes små gester för att få din uppmärksamhet fokuserad på henne.
 • Kvinnor är betydligt mer misstänksamma att starta relationer än du tror. Många män tror att kvinnor är behövande och alltid vill ha en man omkring, och så sant som det kan tyckas, ibland har de en personlig agenda att du inte passar in. Bara vara beredd att acceptera det faktum att du inte kan vara rätt person i hennes liv.
 • Om du verkligen vill må bättre om hela den här affären, titta på filmen "A Lot Like Love". Jag vet att det är en tjejfilm av slag, men jag tror att du ska gå till sängs känner mer självsäker än någonsin att ditt beslut att agera på dina känslor är värt det.

Varningar

 • Tänk på hur saker och ting är. Om du bestämmer dig för att försöka ta en vänskap till dejting, får du aldrig vad du har tillbaka. Bara bestämma om det är värt det för dig att eventuellt förlora denna personen evigt bara för att du ville ha mer.
 • Håll det i dina byxor. Många män tycker en kvinna attraktiv och vill få fysisk med henne. Kvinnor i verkliga livet är inte som porr stjärnor på något sätt, form eller form. Kvinnor vill bli älskad, inte används. Om du letar efter ett sätt att vara en douche, är det bästa sättet att försöka få in en dam byxor direkt. Respektera henne och du kommer att hitta en pärla som många män bara kan drömma om.
 • Kvinnor kan orsaka en mycket känslomässig smärta om saker går söderut. När du börjar på allvar funderar på en relation med en kvinnlig vän, kom bara ihåg att en hel del av dating relationer slut med två riktigt upprörd av människor.