Wka

Hur man känner igen en sann vän

Ibland kan det vara svårt att känna igen en sann vän, en som är lojal och en som är värt att hålla vid din sida. Förhoppningsvis denna artikel kommer att hjälpa dig att känna igen vilka vänner är djurhållare.

Steg

Hur man känner igen en sann vän. Kunna lita på dina vänner.
Hur man känner igen en sann vän. Kunna lita på dina vänner.
 1. 1
  Kunna lita på dina vänner: Du ska kunna lita på en sann vän och de ska returnera detta förtroende. Har anförtror din vän i dig? Berätta hemligheter som ingen annan vet? Fråga dig om råd? Dessa är säkra tecken på att din vän litar på dig. Men om din kompis döljer saker från dig och agerar hemlighetsfull då detta är ett tecken på att de inte kan lita på dig, men det kan också betyda att din vän bara inte vilja avslöja för mycket om sig själva. Självklart, vi alla behöver en vän som vi kan vara säkra på att anförtro i. Människor som litar vanligtvis pålitliga människor själva, behöver vi alla en vän som vi kan lita på och som litar på oss i gengäld.
 2. 2
  Tänk Bekvämlighet: Tänk på det. Hur bekväm är din vän när de är runt omkring dig? Titta på dem, de är sig själva eller är de skygga omkring dig? Agerar de falska... kanske döljer en osäkerhet? Sanna vänskapsband kan ta ett tag att utveckla, men om din kompis är sant att de ska känna sig bekväm runt dig, och vice versa (Du med dem).
 3. 3
  Tänk på beröring barriär: Nej, detta är inte menat på ett "romantiskt" sätt, med detta menar jag är din vän bekväm med att vara nära dig? Om din vän är bra med kramar dig, stödd på dig, vila sitt huvud på din axel, etc, då kan du vara nästan säker på att de älskar dig (platonska-bundsförvant) och är därför en "riktig" kompis. Om de drar sig från fysisk kontakt kanske de är bara inte bekväm med dig ännu eller de kan vara osäkra, det, se till att överväga alla möjligheter.
 4. 4
  Tänk på lojalitet. Sanna vänner finns alltid där för varandra. Om du är i behov av en hjälpande hand dina sanna vänner skulle vara där för att erbjuda den till dig. Sanna vänner gör inte "back stab" och inte försöka få varandra i trubbel. Du ska kunna lita på en vän med någonting, vet att de kommer att vara vid din sida. Under ett slagsmål en sann vän kommer att förbli lojal och kommer inte att avslöja dina hemligheter, om du har en vän som denna, håll dem hårt och aldrig låta dem gå!
 5. 5
  Titta på hur du slåss: Nästan alla bästa vänner slåss, så om du och din kompis har en liten tvist inte svettas! Sanna vänner kommer att finna sin väg genom en kamp, ​​oavsett storlek. Sanna vänner kommer att förbli "trogna" till varandra även under ett slagsmål, dvs de kommer inte berätta varandras hemligheter, de bryr sig fortfarande om varandra. Om du har hittat dig själv en sann vän det borde vara lättare att reda ut din skillnader och gå vidare från en kamp (Beroende på svårighetsgraden av kampen).
 6. 6
  Fundera på hur du förolämpar varandra: Några vänner njuta förolämpa varandra på ett vänligt sätt, men ibland kan det faktiskt vara stötande. Om du och din kompis "förolämpning" varandra utan att någon av er känner förolämpad, så ja, de är förmodligen en sann vän (Eller de kanske bara vara lätt att gå). Om du förolämpa din vän på ett lekfullt sätt, han / hon ska veta att du inte är seriös, kommer detta i förtroende. (Tänk, inte alla bästa vänner gör detta).
 7. 7
  Tänk smeknamn: Många Bästa / sanna vänner älskar att ge varandra smeknamn! Om din vän ger dig smeknamn så är detta ett bra tecken, det visar att de bryr sig tillräckligt för att faktiskt tänka på för dig. Om du får ett smeknamn försöka tänka upp en för din vän i gengäld bör smeknamn komma naturligt. Tänk på smeknamnet din vän har gett dig, passar det dig väl? Om så är fallet, visar denna din vän måste känna dig ganska bra och är ett gott tecken. Kanske ditt smeknamn är inte en så stor en eller är förolämpande, se till att låta din vän vet om du är kränkt av ett smeknamn.
 8. 8
  Kanske du har inuti skämt: Bästa vänner brukar ha en aldrig sinande lista med interna skämt. Tänk på interna skämt du kan dela med dina vänner. Ett internt skämt visar att du delar en speciell anslutning med din vän att andra inte. Det visar också att du har tillräckligt kul och tillbringa tillräckligt med tid med din vän att utveckla sådana skämt. Ett internt skämt bör vara mellan er två, och bör också vara ett kärt minne.