Wka

Hur att vägra en kyss


Någonsin varit i denna klibbiga, situation där din kille ville dig men du är inte redo? Du kanske känner så pressad att de kan gå för det när de inte är redo. Här är några enkla steg för att antyda att du är bara inte redo.

Steg

Hur att vägra en kyss. Försök att inte ge ut fel signaler om du inte vill vara.
Hur att vägra en kyss. Försök att inte ge ut fel signaler om du inte vill vara.
 1. 1
  Försök att inte ge ut fel signaler om du inte vill vara. Om det är så, försök att inte flirta suggestivt eller prata om.
 2. 2
  Om du är ute eller på ett datum, och din pojkvän eller flickvän gör att flytten att kyssa dig, inte dra iväg och skrämma dem. Bara skaka på huvudet. Om du drar bort de kanske känner sig avvisade. Det kan också vara effektivt att bara nonchalant titta åt andra hållet eller avleda din uppmärksamhet från din partner i några sekunder.
 3. 3
  Försök att avleda dina partners uppmärksamhet som håller sin hand eller vila huvudet på axeln. Visa dem att du kan njuta av fysisk kontakt utan att kyssas.
 4. 4
  Berätta för din pojkvän eller flickvän som du inte är redo att kyssa ännu. Om han eller hon verkligen gillar dig, kommer han eller hon respekterar dina önskemål och vänta tills du är klar.
 5. 5
  Berätta för dem i förväg att du inte gillar kyssar. Detta sätt att de inte kommer att försöka kyssa dig och om de gör, då de förmodligen inte är värt det.
 6. 6
  Leende efter du säger nej så att de inte känner sig avvisade. Om du inte gör de kanske tror att du inte gillar dem alls.
 7. 7
  Ge dem "kinden" genom att luta huvudet något - De kommer att få tipset.
 8. 8
  Om de är för påträngande, bara försöka berätta för dem att du inte vill kyssa ännu.
 9. 9
  Eller så kan du alltid bara ständigt suger en slickepinne när du är med dem - Det kommer att vara i din mun så att de inte kan kyssa dig.
 10. 10
  Berätta för din pojkvän / flickvän att du har en dålig andedräkt. Och att han / hon borde nog vänta på en kyss annan stund.
 11. 11
  Om de fortfarande inte får det, och klaga, försök att byta ämne, och lämna ett slut på denna oönskade diskussion.

Tips

 • Om du inser att han / hon lutar in för en kyss, kan du svinga den i en kram. vänd bort från dem och krama dem, leende, och sedan gå därifrån.
 • Om du drar bort, men att de fortfarande försöker kyssa dig, ta ett steg tillbaka och försöka förklara, och om de fortfarande försöker då de inte är värt det.
 • Om du redan kyssas och du vill sluta när din partner inte, bara dra iväg. Om de fortsätter, vänd bort från dem.
 • Om du bara inte känner för att kyssa, berätta att du inte mår bra eller att du inte är på humör. Detta kommer att hålla dem från att känna alltför avvisas.
 • Ibland kan han eller hon lagt sina händer på ditt ansikte. Detta kan vara romantiskt... men om du inte vill det, inte tillåter dem att vända ditt ansikte. Ett enkelt "Nej tack" eller skaka på huvudet är bättre än att dra iväg och skrämma dem.
 • Titta i hans eller hennes ögon i ca 3 sekunder efter att du drar iväg. Han eller hon ska få tipset och sluta.

Varningar

 • Tryck inte honom eller henne tillbaka, såvida han eller hon tvingar honom / henne om du på ett olämpligt sätt.
 • Tugga inte tuggummi i hopp om att de inte kommer att kunna kyssa dig eftersom det är i din mun. Den personen kommer bara be dig att spotta eller kyssa dig ändå.
 • Och om någon gör att de normalt visar sig vara lite kontrollerande eller kränkande ibland i relationer. Inte hela tiden, men var försiktig med det.