Wka

Hur man ska agera kring flickor (för pojkar)

Killar, vill veta hur man imponera på en kvinna på rätt sätt? Då är detta för dig...

Steg

Hur man ska agera kring flickor (för pojkar). Acceptera avstötning.
Hur man ska agera kring flickor (för pojkar). Acceptera avstötning.
 1. 1
  Ta första steget. Flickor är ofta mycket osäkra och inte vill skämma ut både sig själva och ni genom att komma på för stark, så du bör ta första steget. Vad går igenom en flickor sinne är, "Tänk om han inte gillar mig tillbaka? Om han gillar mig han kan få av hans blyg rumpa och komma hit och berätta för mig!"
 2. 2
  Acceptera avstötning. Om du frågar en tjej för hennes nummer och hon avvisar dig, gå vidare, eftersom hon uppenbarligen inte intresserad.
 3. 3
  Var försiktig. Om däremot, gör hon ger dig hennes nummer, försök att bara använda det för att ordna datum. Det är alltför lätt att ge en flicka ett felaktigt intryck om hur du känner. Till exempel kommer ständigt textning henne förmodligen ge henne idén att du är kär i henne, och ställa mycket höga förväntningar på er relation.
 4. 4
  Inte lura henne inte. Leder inte en flicka på om du ska ändra dig. Självklart bör du inte gå ut med henne efter den första dagen, om det inte finns något samband. Om du känner att det inte finns något samband, säger så tidigt och inte lämna henne hängande, kommer detta att leda till förbittring från henne.
 5. 5
  Var vänlig. Låt henne veta att du är intresserad, men inte vara alltför ivrig. Se hur hon reagerar när du startar konversationen, och gå därifrån.
 6. 6
  Agera avslappnad och vara dig själv, flickor är mycket mer benägna att falla för dig om du gör detta i stället för att falla för den person du låtsas vara.
 7. 7
  Var konsekvent. Beter sig inte konstigt mot henne runt dina vänner. Många pojkar tror att deras vänner kommer att reta dem om de är alla "älskade upp" med sin flickvän. För att göra det enklare, se dina vänner separat från din flickvän. Om du är tillsammans dock vara dig själv med dina vänner, men se till att du inte lämnar din flickvän ut.
 8. 8
  The kiss. För att få en flicka att kyssa dig, bör du vara säker först att hon gillar dig tillbaka. Sedan antyda, röra vid hennes arm och tittar in i hennes ögon, eller titta på hennes läppar då på henne. Det är en bra idé att göra en del kontakt innan kyssen, så höll hennes hand eller hugg håret bakom örat är en bra start. Lean in - men långsamt så att om hon inte ser upp för det du bara kan röra armen och säga något i istället. Om hon lutar mot dig och då bra! Flytta huvudet lite åt sidan först och hon kommer att följa. Om hon drar sig undan innan du förväntat, inte vara besvärlig, precis som om du ville att det skulle sluta då. Inte pressa henne inte till någonting
 9. 9
  Var tydlig. Om en tjej slår på dig och du inte är intresserad, göra det klart. Visst, kommer hon kanske blir upprörd, men det är bättre än att gå med på det och att bryta upp med henne senare.
 10. 10
  Kom ihåg, det viktigaste: var dig själv!

Tips

 • Om du gillar en tjej från andra sidan rummet, tittar in i hennes ögon, sedan titta bort, och sedan tillbaka igen. Om hon svarar bra genom att hålla ögonkontakt, eller liknande, och sedan göra ditt drag.
 • För de flesta tjejer är personligheten mycket mycket viktigare än utseende. Du behöver inte vara särskilt vacker för en tjej att gilla dig, bara vara ren och doftar gott. Så bara vara dig själv för att få bästa resultat.