Wka

Hur får man en tjej på en biograf (pojkar endast)

Någonsin gått på bio ensam? Många människor gör. Någonsin sett någon där du vill lära känna? Följ dessa tips och du kommer inte mycket längre.

Steg

Hur får man en tjej på en biograf (pojkar endast). Hitta en tjej som fångar ditt öga och se till att hon är där ensam eller med vänner.
Hur får man en tjej på en biograf (pojkar endast). Hitta en tjej som fångar ditt öga och se till att hon är där ensam eller med vänner.
 1. 1
  Hitta en tjej som fångar ditt öga och se till att hon är där ensam eller med vänner.
 2. 2
  Leta efter en möjlighet att interagera. Många biografer har arkader videospel, stationer mat och även gemensamma sittgrupper. Dessa är alla bra ställen att umgås på.
 3. 3
  Gå fram till henne och prata med någon du aldrig träffat, och säger nonchalant hej! Du har en sak gemensamt redan, ni båda gillar filmer, så försök prata om filmerna. Vilken film är hon ser och varför?
 4. 4
  Lyssna och svara på hennes frågor. Fortsätta konversationen så länge du kan.
 5. 5
  Om ni verkar gilla varandra, be henne om hennes nummer, eller gå till samma film med henne, eller föreslå möte i lobbyn efter filmen för att få glass eller kaffe.
 6. 6
  Bara vara cool, inte försöka imponera med alla dina snygga grejer.
 7. 7
  Le mycket och lyssna uppmärksamt. Tjejer älskar killar som uppmärksammar vad de säger. Även om det är tråkigt, ser intresserad.

Tips

 • Om hon frågar för att se en film med dig, betala för sin biljett. Men om hon köper sin egen, inte ge henne pengar för biljetten efteråt, eftersom hon kanske tror att du är bara konstigt och ge ut pengar gratis.
 • Hon kanske inte kan ge dig ett nummer eftersom hennes föräldrar är nyfikna eller för att hon inte är tillåtet att ge bort. Om hon säger nej, bli inte arg eller tappa huvudet kallt. Be att ge henne din istället! Om hon fortfarande säger nej men du verkligen gillar henne, bara tillbringa resten av din tid med henne och hoppas få se henne igen, men inte agera som en stalker!
 • Om hon ger dig hennes telefonnummer, glöm inte att kalla henne
 • Se till att du vet hennes ålder! Vissa flickor ser mycket äldre och några flickor ser mycket yngre ut än vad de egentligen är.
 • Se till att du berättar för din ålder. Om du inte gör det kan vara en enorm stänga.
 • Men inte kalla eller text henne alltför ofta, eftersom hon kanske blir lite irriterad, men försöker starta en konversation. (Det är lite svårt att förklara)
 • Tjejer gillar killar som spelar sport, eller som är smarta, särskilt när de är båda. haha

Varningar

 • Om du talar om andra tjejer som är en total avstängning!