Wka

Hur att kyssa din flickvän offentligt


Kyssar är en av de skönaste uttryck för kärlek, och, när de gör rätt, kyssas offentligt är aa bra sätt att visa din flickvän och världen hur du känner. Denna artikel kommer att visa dig hur man kysser din offentligt med passion, respekt och klass.

Steg

Hur att kyssa din flickvän offentligt. Viktigast, se till att din flickvän är bekväm med kyssas offentligt.
Hur att kyssa din flickvän offentligt. Viktigast, se till att din flickvän är bekväm med kyssas offentligt.

Förberedelser för kyssen

 1. 1
  Viktigast, se till att din flickvän är bekväm med kyssas offentligt. Du kan ta reda på genom att observera hennes reaktioner till andra kyssas offentligt, eller så kan du prata med henne i förväg. Om hon är obekväm med PDA, försök då inte att kyssa henne tills hon låter dig veta något annat.
 2. 2
  Fräscha dina andetag. Ingenting är värre än att kyssa en person med dålig andedräkt. Dålig andedräkt kan förstöra ögonblicket, och det kan förhindra att din flickvän från att kyssa dig i framtiden. Här är hur du kan se till att din andedräkt är alltid färska:
  • Borsta tänderna och använda munvatten innan du umgås med din flickvän. En frisk mun är det bästa sättet att se till att din andedräkt är fräsch.
  • Drick mycket vatten, och undvika att dricka kaffe eller läsk innan du kysser henne.
  • Pop sockerfria myntverk eller tuggummi.
 3. 3
  Ta hand om dina läppar. Rough läppar är en tur ut, så se till att använda läppbalsam regelbundet för att hålla dina läppar smidig och återfuktad.

Under kyssen

 1. 1
  Hitta den perfekta tid och plats. Även om din flickvän är i tanken på att kyssas offentligt, kan fel plats och tidpunkt satte henne. Försök kyssa henne efter skolan, födelsedagsfester, utflykter, på promenader, på bio etc.
  • Vänta tills din flickvän inte pratar med andra, det är respektlöst att din flickvän och andra människor om du kysser henne under en konversation.
  • En bra tid att kyssa henne för första gången är när du säger adjö till henne. Detta är en idealisk strategi eftersom du kan undvika en besvärlig stund om hon inte gillar det, eller det kommer att lämna henne mersmak kyssar till nästa gång hon ser dig.
  • Undvik kyssa din flickvän är framför hennes familj, lärare, eller chef (om hon arbetar). Kyssa din flickvän framför dessa människor sätter henne i en besvärlig situation, och hon kommer förmodligen inte kyssa dig tillbaka och kommer bli upprörd med dig.
 2. 2
  Ta din tid, och vara försiktig. Inte bara gå fram till henne och hångla med henne. Ha ögonkontakt med din flickvän innan du kysser henne. Ge henne en mjuk kram medan du kyssa henne, krama hennes hand, eller smeker hennes kind.
  • Om det är första gången du kyssa henne offentligt, lätt hackar henne på kinden. Var uppmärksam på hennes kroppsspråk. Om hon kysser dig tillbaka, ge henne en snabb puss. Om hon verkar spänd, kysser inte henne igen.
  • Kyss henne på läpparna efter att du har kysst henne på kinden ett par gånger. Återigen, var försiktig och respektfull, inte famla din flickvän. Håll kyssar kort som du inte vill göra ut offentligt.
 3. 3
  Medan offentligt är okej, inte urskilja offentligt. Det är inte stilrena, och det är inte rätt sätt att visa människor (och din flickvän) som du bryr dig om henne och respekterar henne. Alla runt omkring dig kommer att känna sig obekväma och kommer förmodligen tala illa om er båda. Förfinas.

Tips

 • Kom ihåg att flickor kan vara nervös och blyg. Om det är hennes första kyss, ska du inte göra det offentligt! Det förstör ett mycket speciellt ögonblick för henne.
 • Håll kyss kort. Långa kyssar kommer att locka elaka blickar från andra.

Varningar

 • Om hon inte kyssa dig offentligt, inte vara förolämpad, och inte pressa henne. Hon kanske inte är redo, eller hon kanske vill hålla det privat.
 • Har aldrig famla din flickvän offentligt. Detta kommer att göra henne tror att du inte verkligen bryr sig om henne, och andra kommer att tycka detsamma.