Wka

Hur får man " den där killen " att kyssa dig i en vecka

Hur får man den där killen att kyssa dig i sju dagar. Denna metod kan också vara mer effektivt för dem som är i skolan och förmodligen känner personen (med något)

Steg

Hur får man " den där killen " att kyssa dig i en vecka. Få honom intresserad.
Hur får man " den där killen " att kyssa dig i en vecka. Få honom intresserad.
 1. 1
  Få honom intresserad. Detta görs bäst på en fest eller sammankomst eller bara se dem, är att allt du behöver göra dem märker att du har en trevlig anständig konversation, om din på en fest be dem att dansa eller bara tillbringa en hel del tid med dem.
 2. 2
  Håll talar till honom. Inte bara glida ut i bakgrunden, fortsätta prata med honom och inte vara rädd för att starta konversationen. Ett bra ställe att göra detta är på Facebook eftersom det är mycket vardagligt du också kan göra det genom text, men inte alla har deras antal.
 3. 3
  Verkar inte besatt. Om du försöker prata med honom varje dag om meningslösa saker, kan du verkar lite stalkerish, prata med honom om saker som delar ett intresse och försöka vara avslappnad, om samtalet verkar lite konstigt att han bara kan vara lite blyg men om när du brukar tala till honom att han inte är konstigt då kanske byta ämne.
 4. 4
  Titta efter själv. Detta är särskilt viktigt om du ser dem en hel del (om de går till din skola) om du har en dag i veckan där du söker / lukta speciellt skanky då det inte kommer att vara mycket av ett incitament att kyssa dig. Men se upp att du inte kraftigt förändra din make up / hår eftersom det är uppenbart att du ändrar på något.
 5. 5
  Kom närmare. Detta steg sker bäst på en fest eftersom det är det perfekta läget för sånt. Det kan också vara en sammankomst eller något i den stilen. Under hela natten försöka bo nära honom, och göra tips (men inte agera som en stalker, det är bara besvärligt och konstigt).
 6. 6
  Var inte rädd för att ta första steget. Ibland, pojkar är blyg och det kan vara uppfriskande för en tjej att ta första steget då och då. Om han verkar i dig, men har inte försökt att kyssa dig ännu, gå för det!
 7. 7
  Njut av din kväll.

Tips

 • Det är bra om du känner honom i första hand, kan du inte förvänta dig att det ska fungera med en fullständig främling.
 • Se till att du är redo för om du inte då det inte kommer att fungera.
 • Spela cool, flirta och inte kyssa honom först, få honom att komma till dig. I ungefär en vecka att flirta, kommer han vill ha lite mer varje dag.
 • När du gör detta se till att ta några extra myntverk (eller några andetag fresheners).
 • Försök alltid att vara subtil självklart innan du går in för kyssen.
 • Det näst sista steget är idealiskt görs på en fest, så är det första steget eftersom en part är en enklare plats att umgås och bilda starkare vänskapsband än i skolan.
 • Kysser inte dem ut ur det blå. Verkligen irriterar killen.

Varningar

 • Fortsätt att prata med honom efter, även om du bara vill ha honom som en vän, eftersom det annars kommer att bli besvärligt nästa gång du ser honom.
 • Inte tala om för alla efter, kan han bli arg.
 • Var inte för klängig efter att han inte kan gå för en relation och du får inte vara antingen
 • Var inte alltför klängig förut, kommer det sätta honom
 • Bli inte för fäst. det är inte värt det om du tror att han kanske gillar någon annan eller har permanent vän planlagd dig.
 • Agera inte som en stalker. Det är bara pinsamt för alla inblandade