Wka

Hur att koppla upp med tjejer ur din liga

Detta är en guide för människor som vill ge en chans att haka upp med en flicka ur deras league. Detta är din stund att försöka förändra ditt liv, och i processen kanske lära sig vissa saker om dig själv du aldrig trodde att du skulle kunna göra.

Steg

Hur att koppla upp med tjejer ur din liga. Visa ditt självförtroende.
Hur att koppla upp med tjejer ur din liga. Visa ditt självförtroende.
 1. 1
  Visa ditt självförtroende. Det finns en konstant egenskap om "Playboy" män - förtroende. Alla har en viss typ som förvandlar dem. Men att ha förtroende för varje liten sak som du säger eller gör kommer alltid att föra dig närmare till kvinnan i dina drömmar. Förtroende kommer att visa att du menar vad du säger, oavsett vad det är.
 2. 2
  Kunna kommunicera. Detta är inte en konst man måste behärska, men du åtminstone måste kunna kommunicera exakt vad du tänker när du pratar med en vacker kvinna. Även om det är oavsiktligt, kan projicera fel saker stänger dörren i ansiktet väldigt snabbt. Det finns inget utrymme för misstag. För att vara en god kommunikatör, måste du vara en god lyssnare. Du måste också synas genuint intresserad av människor, om du inte redan. Börja engagera människor i ditt dagliga liv. Ta reda på om människor som du har korta interaktioner med. Kliv ut ur din komfortzon helt. Med back-och-tillbaka samtal med främlingar kommer att hjälpa dig att tänka på fötterna när man närmar sig en snygging. Det kommer också att hjälpa dig att bygga material för din diskussion med nämnda hottie.
 3. 3
  Arbeta på ditt utseende. Detta är viktigt, naturligtvis. Business casual, off-kamera skådespelare, och rik playboy. Att uppnå utseende för alla tre kommer att ta lite tid, men inte så mycket tid och pengar som man kan tro. Det är inte vad du bär, men hur man ser på det. Med 400 dollar jeans kommer ingen roll om du ser ut som ett verktyg i dem. Var inte den killen. Var dig själv, men en bättre version av dig själv estetiskt. Spela på dina styrkor som väl. Lägga en tanke på det. Om en viss färg framhäver dina ögon, bära den. Men ser inte ut som du lägger för mycket tanke i det. Enkel klass är vad vi går för, pojkar.
  • Skor: En stor förrätt sko som är av hög kvalitet och inte alltför dyr är Ferragamo. De springer runt 225€ men är ett måste. De är också mycket igenkännbar för kvinnor i smaken. Du kommer att kunna koppla ihop dessa med alla de tre nämnda stilar. Business Casual: Hit upp avsättningsmöjligheter för sånt här. Det är svårt att dechiffrera kvalitet med denna look så inte bryta banken.
  • Trevligt par byxor, nedtryckt och tröja om det behövs. Off-Camera Skådespelare: Diesel eller A / X jeans och en enkel vit t-shirt. Om det är kallt ute, kasta på en stark skinnjacka. Hugo Boss eller Kenneth Cole på Nordstrom rack kan producera en som inte är galet dyrt. Men du kommer sannolikt att spendera runt 375€ minimum för ett högkvalitativt läder. Bär grejer runt huset ett tag innan närmar din snygging. Rich playboy: Allt du behöver är en fin kavaj och skjorta. Club Monaco, A / X, Express. Kontrollera alla dem ut för en som fungerar med dina jeans och Ferragamos. idén är att hitta en kor som ser kavaj som inte urskilja. Det kan vara knepigt i A / X, men om du ser hårt du kan hitta vassa ungdomliga grejer det.
  • Undvik logotyper till varje pris när du kan. Inget alltför uppenbar. Rika människor behöver inte visa sina etiketter såvida det inte kan hjälpas. Detta är klibbig och kvinnor av hög klass kan luktar det en mil bort. Det är också okej att blanda upp det när du är ute. Om du bär jeans och en t-shirt på happy hour på tisdag, kommer du att stå ut. Om någon frågar varför du ser ut som en luffare... Detta leder oss till nästa ämne.
 4. 4
  Veta när man ska ljuga. Det är inte ett måste, men om du vanligtvis umgås spela tv-spel hela dagen, är detta något som du kommer att behöva göra. Detta är en hal backe eftersom ljuga bara föder fler lögner, och du kan hamna i trubbel. Antalet en regel när ljuga är att lägga en viss sanning, så om du ser ut som du inte har ett jobb, säger du arbetar hemifrån. Det andra alternativet är att gå ut. Om du berättar för henne att du gillar att gå till klubbar, börja gå på klubbar. välja en favorit, lära känna människorna där, och sedan ta med henne.
  • Håll ligger så ofarliga som möjligt, så att även om de fick reda på, kommer det inte vara för stor grej för henne. Ljug inte om vilken typ av bil du kör eller hur mycket pengar du har (även om bad). Alla gör det och det är uppenbart. Det är oförskämt, och rika människor inte diskutera pengar, bara fattiga människor gör det. Allt du behöver göra är att skapa en illusion av att du är på deras nivå. Drop inslag av exotiska platser du har varit (men studera upp på dessa ställen). Trumf upp / göra upp dina intressen att anpassa med rika och intressanta människor. De flesta rika människor är mer intresserade av vad du gör för skojs skull än hur du gör din lever. Du vill att hon antar att du är en hake. Du gör detta med lugn, självsäker, smickrande lögner. Men var inte övernitiska.
  • Ljug aldrig om du uppmanas också. Läs hennes signaler och vet vad du kan komma undan med. Det är därför det hjälper att ha en vinge-man som kan bekräfta ditt skitsnack. Men det är inte nödvändigt. Dessutom kommer frekventerar fina anläggningar redan ge intryck av att du är i deras liga, så försök att styra samtalet till henne och om andra saker än dig.
 5. 5
  Veta när man ska tala sanning. Det är väldigt svårt att vara rolig när man ligger. De roligaste konversationer och ämnen är från sanningen. Och att vara kvick eller åtminstone underhållande (men inte störande) är en viktig faktor. Detta går tillbaka till kommunikation. Att prata med en främling är en dans.
  • Håll det ljus och läsa de signaler hon sänder. Berätta inte skämt! Improvisera. Gör nästan varje känsla du uttrycker vara av intresse för roliga och lättsamma humor. Vid någon punkt i samtalet vara själv avvärjande. Detta visar att man inte tar sig själv på för stort allvar, att du är säker, och det kommer att göra dina lögner mer trovärdiga.
 6. 6
  Samla information. Det är nyckeln till att förstå miljön omkring dig och hur du har varit / eller inte passar in i det. Ta dig tid att vara en observatör.
  • Ta del av de typer av platser som du ser vackra kvinnor som intresserar dig. Observera hur de klär sig på dessa platser, vilken typ av energi de avger, och vilka typer av människor du ser dem med om de inte är ensamma. Vara en svamp. Det är nästan säkert att en vacker, välklädd kvinna kommer att vara väldigt noga med vilken typ av man hon kommer att ge tid på dagen till.
 7. 7
  Kliv ut: Nu när du har arbetat på din verbala förmåga, klänning, och sparat ihop lite pengar, plocka en hemmabas som du ser vackra kvinnor på. Se till att du spenderar ett par gånger kommer det (med vänner) innan närmar henne. Träffa så många människor som arbetar där som möjligt. Kom ihåg namn och ansikten.
  • De flesta högklassiga kvinnor inte prata med främlingar! Så det kommer att hjälpa om du kan ses ur ett par gånger har kul med vänner. Om du har en syster eller flickvänner ta dem dit när du kan. Du vill ses med andra kvinnor så mycket som möjligt. Det spelar ingen roll hur de ser ut. Detta är ett av de viktigaste stegen, eftersom det är här som du vill skapa en miljö som är en hemmaplan. Bottom line, måste du gå ut. Bli en vänlig och igenkännbar ansikte där kvinnorna är.
 8. 8
  Behärska metoden. Om du har gjort allt detta kommer att göra din inställning mycket lättare. Du kommer inte att verka som en främling, men någon som verkar kul att vara runt. Men, är det viktigaste att komma ihåg att detta är en lek med siffror.
  • Du kommer inte att göra nästan lika mycket som du får avslag. Oavsett vad, kommer du att stöta oförskämd och bittra kvinnor. Det är därför det är viktigt att alltid vara artig, aldrig vulgär (såvida hon gillar det), och aldrig ge ett intryck du vill ha sex. Behandla henne som en intressant människa.
  • Heta kvinnor är självmedveten om sitt utseende. Verkar vara intresserade av hennes intellekt, fråga henne frågor som är ovanliga och göra henne tror att du är annorlunda än de andra tio tusen shmucks som drabbade henne förra veckan. I grund och botten, behandla henne som en kille (utan fisa skämt, naturligtvis).
  • Om du kan, undvik komplimanger helt. Men om du måste, inte berömma hennes utseende. Du försöker att hitta sina intressen, inte få henne i säng, så hon tänker. Aldrig köpa henne en drink. Detta fungerar inte. Värdet du lägger är en conversationalist som kan öppna upp nya saker för henne. Om du har en stor tid och efter att hon avslutar ett par drinkar, det är okej att köpa henne en. Men gör det väldigt sällan. Om inget sexuellt kommer ut av detta, det är okej. Du träffade någon ny, som är varm. Och det är på till nästa gång. Det kommer att hjälpa till att bygga ditt CV när du ses ut med henne igen, förhoppningsvis. Om det slås sexuellt, gör det hennes plats så att du inte vaknar mamma. De flesta kvinnor föredrar att gå tillbaka till sin egen plats ändå. God jaktlycka.

Tips

 • Numbers spel: Jag upprepar detta från det sista steget. Det är så viktigt. Bli inte avskräckt! Detta är försäljning. Och som någon försäljning position, säljer du verkligen själv. Om du följer dessa steg, bör du åtminstone få prata med en av varje 5 snyggingar. Och när du får bra, har sex med 1 av varje 10 till 15 kvinnor.
 • Ta det lugnt. Detta råd har byggts upp för mig under cirka tio år så ta lite tid att arbeta på ditt spel innan du provar på de stora företagen.

Varningar

 • Se upp för sina vänner, speciellt killkompisar. Om hon är så het som hon borde vara, kommer de att vara mycket skyddande. Var ödmjuk och inkludera alla i gruppen.
 • Kom ihåg att kvinnor inte bara för sex. De är människor precis som du och jag.