Wka

Hur att dölja de vanligaste tecknen på åldrande

Medan vi alla vill tro att vi ser unga, har moder natur andra planer för vårt utseende. Som vi ålder, våra hudförändringar. Skratta märken runt ögonen, åldersfläckar på vår hud, rynkor runt munnen är alla uppenbara tecken på åldrande. Med hjälp av några kosmetiska produkter, kan vi dölja dessa kontrollampa tecken på hög ålder och föra fokus tillbaka till de egenskaper som gör dig en individ.

Steg

Hur att dölja de vanligaste tecknen på åldrande. Förbered huden med en torka som renar och toner.
Hur att dölja de vanligaste tecknen på åldrande. Förbered huden med en torka som renar och toner.
 1. 1
  Förbered huden med en torka som renar och toner. Följ med en god kvalitet fuktkräm som innehåller solskydd.
 2. 2
  Applicera en hud primer efter fuktighetskräm har dränkts in. Detta kommer att bidra till retexturise huden så att stiftelsen kan spridas mjukt och jämnt och stanna längre.
 3. 3
  Doppa en grön concealer på fingret. Blanda den på huden i ansiktet där det finns starka röda fläckar och vener (oftast på kinderna, hakan eller näsan).

 4. 4
  Doppa en stiftelse pinne som matchar din foundation på de åldersfläckar med fingrarna. Använd en concealer (som också matchar din foundation) för mörkare åldersfläckar - det är tjockare och kommer att gömma dem mer effektivt. Blanda det sakta och jämnt in i huden tills ålder plats är inte märkbar.


 5. 5
  Fukta en latex svamp som är lätt och avlägsna överflödigt vatten genom blotting torrt med hushållspapper.
 6. 6
  Skaka flaska foundation väl innan du häller lite på baksidan av din hand. Badda med fingret på pannan, näsan, hakan och kinderna innan utjämning in den med fuktad svamp i jämna, svepande rörelser.


 7. 7
  Täck under ögat påsar och mörka ringar med en ljusreflekterande concealer penna (ej vanlig concealer, som ser tung och framhäva några rynkor). Dot några på varje påse och blanda försiktigt med fingret, är noga med att inte dra huden.
 8. 8
  Ge din hud en varm lyster och ungdomlig utstrålning genom att använda en flytande highlighter med ljusreflekterande partiklar till dina kindben och näsryggen. Blanda med fingertopparna.
 9. 9
  Applicera kräm rouge (vilket är bättre för äldre hud, eftersom pulver rodna kan lämna huden ser torr och mindre ungdomliga) genom att le och blanda rouge med fingertopparna på äpplen av dina kinder.


 10. 10
  Fyll en stor puderborste med lite ljusreflekterande puder. Tryck med fingret för att ta bort överflödigt pulver.
 11. 11
  Använd borsten för att applicera en ljus damning över hela ansiktet för att "ställa in" stiftelsen hjälp bevilja ett jämnare utseende. Detta steg är valfritt - om din hud är särskilt torr, kan tillämpa pulver att det ser värre.
 12. 12
  Använd en annan stor, rund borste för att tillämpa bronzer på näsan, halsen och kindben, vilket kommer att förbättra ditt ansikte skepnad.


 13. 13
  Titta i spegeln och se till att allt är jämnt blandas och placeras. Avlägsna smink pannband, sätta på din favorit outfit, och njuta av en kväll ute.

Saker du behöver

 • en grön concealer
 • en god kvalitet flytande foundation som matchar din hudton
 • en concealer eller stick foundation som matchar din hudton
 • alkoholfria rensning & toning våtservetter
 • fuktkräm
  • vissa hud primer
  • en latex make-up svamp
  • lite vätska överstrykningspenna
  • en Ijusreflekterande concealer penna
  • vissa pulver
  • bronzer
  • och en stor rund borste