Wka

Hur att avsluta en relation med en advokat

Break ups är svårt nog som det är, men med en advokat kan du få till ett stadium där argumentera är fylld med rättssalen stil drama och försåtliga poängräkning, och det är dags att skjuta. Att bryta upp med en advokat är kanske inte så enkelt som de som inte tränade att bråka med ord tills du huvudet snurrar, så var beredd!

Steg

Hur att avsluta en relation med en advokat. Planera uppbrottet smyg, tyst även.
Hur att avsluta en relation med en advokat. Planera uppbrottet smyg, tyst även.
 1. 1
  Planera uppbrottet smyg, tyst även. Med en advokat, finns det en risk för att han eller hon kommer att få dig på golvet i tårar diskuterar definitionen av "bryta upp", eftersom han eller hon tycker om dig i genitiv, varvid uttrycket "uppbrottet" skulle har ingen mening. Så det första steget är att inte nämna det, och göra det onämnbara i förklädnad.
  • Beroende på hur kreativ du är, kanske du redan har gjort en liknande övning i ett annat sammanhang, men det här är annorlunda. Vad du inte vill göra är att få honom eller henne upphetsad. Använd en övervikt av ord för att förvirra och distrahera, så att han eller hon inte kommer att kunna begrunda ditt riktiga syfte förrän senare - när du är ut genom dörren.
 2. 2
  Avresa som planerat och manus. "Det här är bara en vanlig dag, kära, men jag är inte säker på att jag inte kommer att försenas i kväll på grund av en oförutsedd beroende på det senaste mötet schemat. Och åh, ser det är vår, så jag måste ta alla mina kläder till kemtvätten idag Allt detta svarta grejer -.. åh, jag kan inte vänta med att gå och handla och få något i rött och vitt Caroline berättade häromdagen att Nordstroms är med denna försäljning och... ". Du får idén. Vid denna punkt, har han eller hon ingen aning om att du kommer att försenas på obestämd tid, kanske permanent, så det är inte något som han eller hon kan argumentera om. Du kan förvänta dig att fortsätta med din dag som vanligt.
 3. 3
  Fortsätt svepskäl, och i hemlighet förbereda den diskussion som så småningom kommer att hända, trots din noggrann planering. Hitta ett ord för "uppbrott" som han eller hon inte kan förhandla om eftersom han eller hon inte vet vad det betyder. Det innebär att du måste göra det. Gör upp ett ord som... disbaration. Shhhh! Säg inte din advokat datum ordet ännu - du måste våren på honom eller henne i rätt tid som en överraskning, lämnar ingen tid för förberedelse innan.
 4. 4
  Försvinna. Hitta platser du måste vara. Inte vill vara utan måste vara. Bo med en vän som behöver dig. Handla nya kläder eftersom din garderob behöver uppmärksamhet. Han eller hon tycker om din garderob, så tanken på detta kommer att glädja din advokat dag, särskilt om du kan anspela på underkläder eller hans eller hennes favoritfärg, eller båda samtidigt. En välgörenhetsorganisation eller andlig händelse. Familj frågor som måste åtgärdas. Advokatbyrå förstår dina andra åtaganden, förutsatt att de är korta och inte stör din totala engagemang för dem.
 5. 5
  Planera för en andra part att närvara vid den oundvikliga räkenskapens dag. Det sätt han eller hon vet att du vet att de vet vad du faktiskt säger. Och du vet att han eller hon vet att de vet vad han eller hon faktiskt säger.
 6. 6
  Värd den sista händelsen i en neutral plats, till exempel en kurator kontor, en restaurang, eller en parkbänk. Berätta din historia och hålla fast vid det. De mindre ord du använder, desto färre ord han eller hon har att argumentera om, och ju mindre du måste veta att han eller hon vet att du sa. Din uppbrott tal bör vara kortfattad, och magnifika. Titta honom eller henne i ögonen, pausa betydligt, och sedan sopa ut högdraget, lämnar honom eller henne stum i beundran, och bränna vänster hjärnor på vad som är den rätta frågan att ställa. Förslag: "Med denna slutakt disbaration, jag återfår härmed min lagliga tillstånd av lugn ensamhet där advokater är inte välkomna, och egen ingång har förseglats.".
 7. 7
  Överlev efterdyningarna, inte livet efter detta. Du har inte fått det ännu. Detta är det skede där du tror att du är klar, men han / hon..., men inget dumhuvud, inte få det:
  • Bry dig inte om att vara rimligt. Eventuella orsaker blir discussable. Resolute kommer ta dig igenom det snabbare med mindre besvär.
  • Ge inte upp. Snabbare och bry är relativa termer. Detta steg är mer som en belägring än en skärmytsling. Du behöver massor av choklad, rött vin, och kille eller tjej vänner som inte är rädda för din ex-advokat datum.
  • Inte ens försöka vara trevlig. Trevligt att en advokat är som tuggtobak - han eller hon kommer att tugga upp, spotta ut det och sedan le redo för nästa bettet.
  • Försök att hålla villa, har en känsla av "striden humor" och njuta av showen. Vid något tillfälle, kommer du förmodligen även beundra hans eller hennes uppfinningsrikedom och undrar varför han eller hon inte utöva så mycket energi att roa dig när du var redo att bli roade.
 8. 8
  Överväg att tillgripa det juridiska systemet att tala sitt språk. Om din ex-advokat datum fortsatta uppvaktning blir exceptionellt tråkiga, kan det uppvaktad behöver gå till domstol. Beroende på hur kreativ han eller hon är, och det finns andra spel som kan fungera till din fördel att distrahera honom eller henne, kan du behöva starta ett nytt spel. Slösa inte tid outs, och kom ihåg, om du var en vadslagning person, vem skulle du lägga pengar på att vinna en match med en tennis proffs? Just det - en tennis proffs. Så lägg dina pengar ner på... en annan advokat. Ja, det är frustrerande - du började med en, men nu finns det två. Häng på. Det finns sannolikt kommer att bli en tredje, men det är en bra sak! När det finns tre av dem, kan de ifrågasätta poängen sinsemellan och du kan dricka martinis på sidlinjen! Juridiska fordon som kan få dig tillbaka på vägen till lycka är anti-trakasserier order om av skydd. Se din lokala domstolen för vidare information.
 9. 9
  Veta när spelet är över. Så småningom kommer resultatet att bli Kärlek Ingenting, med advokater splittra ta. Du är nu fri att ta ditt liv och gå hem till en fredlig afterlife.
 10. 10
  När du har återfått ditt sinne för humor, särskilt om du inte har den känslan av "striden humor" (referens Star Wars citat av Qui-Gon jin), eller njuta av livets utmaningar, kanske du frestas att skämma bort dig själv igen med samma eller en annan advokat. Gör inte. Det finns gott om yrken som inte är investerade i att bevisa att du har fel och massor av icke-stridande sorterar väntar på din kärlek. Å andra sidan, det finns massor av stridslystna icke-advokater, också, så överväga att i ditt sökande efter en partner.
 11. 11
  Inse att din erfarenhet och författarens erfarenhet inte nödvändigtvis är desamma. Inte alla advokater är samma - precis som inte alla icke-advokater är desamma. Vissa advokater är mycket passiva hemma eftersom de har kämpat andras strider hela dagen, medan vissa icke-advokater verkar vilja ta strid, oavsett situationen. Ha ett öppet sinne och ett öppet hjärta i relationer. Gör inte stereotypen.