Wka

Ta reda på om din långdistans förhållande fungerar

Är din långväga relation fungerar? Det kan vara svårt att avgöra. Denna Google kommer att visa dig hur du sorterar genom förvirrande mush som är ditt och din partners.

Steg

Ta reda på om din långdistans förhållande fungerar. Var villig att göra uppoffringar.
Ta reda på om din långdistans förhållande fungerar. Var villig att göra uppoffringar.
 1. 1
  Se till att du litar på varandra. Detta är en av de största delarna av att vara i ett långdistans förhållande. Om det inte finns någon tillit, ta reda på varför. Diskutera situationen med din partner, och arbeta tillsammans för att lösa dina problem.
 2. 2
  Var villig att göra uppoffringar. En relation som inte är fysiskt eller om du inte får se din partner varje dag kan vara mycket bräcklig. Du måste vara beredd att göra uppoffringar som andra kanske inte behöver göra i relationer där paret ser varandra hela tiden.
 3. 3
  Se till att du din partner. Älskar du eller känner en stark dragning till den här personen? Detta är nödvändigt för en stark långdistans förhållande.
 4. 4
  Se till att ni båda är villiga att vänta på varandra. Många långväga relationer misslyckas eftersom människor blir otålig väntan för tillgivenhet de längtar efter från sin partner, så se till att ni båda är villiga att vänta.
 5. 5
  Upprätta flera sätt att kontakta varandra i fall era datorer eller telefoner misslyckas.
 6. 6
  Veta när man ska ta lite tid borta. Med en stenig relation, kanske du behöver ledigt för att hitta dig själv. Om det finns sann kärlek, kommer du att vara olycklig utan varandra. Några dagar oftast gör susen.
  • Var medveten om att detta inte kommer att fungera i alla fall, och kan göra din partner arg. Du vet att din tjej-eller pojkvän bäst, så du ringer.
 7. 7
  Få ihop så snart som möjligt. Hängande i personen kommer att ta bort mycket av din naturliga mänsklig längtan.

Tips

 • Kärleken känner inga avstånd. Inte slå det 'til du har provat det.
 • Om du tror att du älskar någon långt borta, gör du förmodligen.
 • Försök att ha tålamod i varje situation.
 • Det är mycket lättare att älska en person som är nära, snarare än 3 tusen miles away.

Varningar

 • Dessa lösningar kanske inte fungerar för alla. Alla relationer är olika, så göra de val som fungerar bäst i din.