Wka

Hur man se en film med din flickvän

Fick en film datum fredag ​​eller lördag med att extremt söt 15-årig flicka? Kanske detta är din första dejt med en tjej, du är lite rädd, eller du har ingen aning om vad jag ska göra. Bra för att börja denna guide kan hjälpa!

Steg

Hur man se en film med din flickvän. Var dig själv, tjejer älskar det.
Hur man se en film med din flickvän. Var dig själv, tjejer älskar det.
 1. 1
  Var dig själv, tjejer älskar det. De hatar killar som ljuger eller försöker vara någon de inte är att försöka få dem att gilla dig.
 2. 2
  Vet att tjejer kan skratta åt allt du säger, även om det inte är roligt. Det är okej att vara lite corny och rädd, tjejer uppskattar det när de kan berätta att du är lite nervös. De tycker det är sött och det lugnar ner dem en hel del.
 3. 3
  Ta med dem till en chick flick, eller en läskig film. Tjejer älskar läskiga filmer eftersom de kan låtsas vara mycket rädd och mysa upp i knät. Men kom ihåg, kommer några flickor att verkligen freaked av läskiga filmer som inte får sluta bra för dig. Så egentligen, låt dem välja vad de vill se. Värsta fall, ser du en tråkig film med en söt flicka vid din sida, det är inte så illa.
 4. 4
  Prata inte för mycket. Tjejer älskar att prata så du bör låta dem och också uppmärksamma vad de säger, på allvar.
  • Ta reda på saker om dem, vilken typ av musik de gillar, vad är deras fritidsintressen, sånt.
 5. 5
  Ha roligt och vara trevligt. Tjejer gillar inte snobbar. Var inte alltför lättstött.
 6. 6
  Kom ihåg: Försök inte flytta med din arm runt henne, åtminstone tills du vet att hon är cool med det.

Tips

 • Var dig själv!
 • Kom ihåg att visa lite att du är rädd, men också vara riktigt söt och snäll mot dem.
 • Ha kul.
 • Tjejer vet saker, ge dem kredit, kan de berätta när du ljuger, fejkar, när du gillar dem, och en hel massa andra saker.
 • När du släpper dem på deras hus, gå dem till dörren, säger "God natt", och typ av Vänta några sekunder och börjar lämna. Om du har tur och hon hade en bra tid, man vet aldrig kanske hon kommer att ge dig en liten puss på kinden. Som förmodligen skulle göra din dag. Du kommer att vara bra därifrån.

Varningar

 • Prata inte för mycket eller vara irriterande, kommer hon hatar det.