Wka

Hur veta att din pojkvän verkligen älskar dig

Den unga kvinnan står på andra sidan rummet, såg på sin pojkvän, och undrar om han verkligen älskar henne. Hur vet hon om det är äkta? Hon har gett detta förhållande allt hon har och hon verkligen älskar honom av hela sitt hjärta. Kommer han att bryta hennes hjärta? Hur kan hon säga och förhindra onödig hjärtesorg än vad som redan är oundviklig? Tycker du dig i denna situation där det verkar som om du är "mellan en sten och en hård plats"?

Steg

Hur veta att din pojkvän verkligen älskar dig. Kom ihåg att du inte är ensam.
Hur veta att din pojkvän verkligen älskar dig. Kom ihåg att du inte är ensam.
 1. 1
  Kom ihåg att du inte är ensam. Alla har kommit till denna plats i en punkt i deras liv.
 2. 2
  Innan närmar sig, lägga undan rädslor från tidigare relationer. Kom ihåg att han är individualistisk. Fråga honom vad han vill ha i framtiden. Om han säger att han drömmer om en framtid som berör dig, det är ett gott tecken. Om det handlar bara om honom, vet du något är inte allt som finns. Försök att fråga honom varför han gillar dig. Om han säger att du är het, det är ett tecken på att han är bara i hur vacker du är på utsidan.
 3. 3
  Följ hans inställning till dig. Släpper han dig först? Gör han små eller märkbara saker att visa dig att du är viktig för honom?
 4. 4
  Lär dig att förstå hans beteende. Har han blir lätt irriterad med dig på grund av vem du är, eller, han accepterar dina små egenheter som förutom av vem du är om han gillar det?
 5. 5
  Titta på hans kroppsspråk. Ser han på dig med mjuka, medkännande ögon? Har kysser han dig med en smekning och / eller passion eller gör han fokuserar enbart med besatthet? Ser han för dig i ett trångt rum? Är han skyddande eller leta efter dig att vara hans ensam utan att vara alltför possessiva?
 6. 6
  Etablera tillit och kommunikation mellan dig och din pojkvän. Om det är något om dig, prata med honom om det med ett villigt hjärta.
 7. 7
  Se hans reaktion när du umgås med sina vänner. Blir han lite arg, eller inte han tycker att det är bra att du och hans vänner får tillsammans?
 8. 8
  Observera hur han behandlar dig. Har press han dig? Om han pressa dig in i saker som samlag eller droganvändning, han är verkligen den typ av kille du vill ha i ditt liv? Om han kommer att pressa dig till det nu så kan det vara en varningssignal om att han inte bryr sig om vad du vill, men vad han vill.

Tips

 • Kom ihåg att han har samma oro och rädsla som du.
 • Om han sätter dig först innan hans bästa knoppar som innebär att han älskar dig helhjärtat.
 • Om han är villig att sluta antingen röka eller dricka så han bryr sig om dig.

Varningar

 • Försök inte att stänga ditt hjärta till honom för att hindra honom från att skada dig bara för att du är rädd eller osäker.
 • Gör inte anklagelser.
 • Istället för pojkvännen jagar dig eftersom du driver iväg, kan han vara en lugn typ eller missförstå dig helt orsaka honom att glida ifrån dig också.