Wka

Hur får man en tagen tjej som vill vara mer än bara vänner

Detta är vad man kan kalla Jim / Pam relation (eller Tim / Dawn relation till de brittiska fans av The Office). Här är förutsättningarna, och det finns vissa sätt att gå om att lösa dem:

 • Flickan du gillar för närvarande se någon, förmodligen en helt hänsynslös pojkvän som älskar ser över vad som verkligen betyder något.
 • Den här tjejen har gjort några tydliga flirtiga kommentarer som hon vill vara mer än bara vänner med dig. Detta kan inkludera:
  • Stå eller sitta ganska nära dig
  • Lekfullt röra dig, på ett icke-sexuellt sätt
  • Griper, eller kanske ens hålla, din hand.
  • Kommentarer som gör det verkar hon skulle vilja driva en romantisk relation med dig.

Detta kan vara en riktig känslomässig och besvärlig tid för dig, och kan sluta i känslomässig katastrof om du inte är försiktig i att försöka driva henne.

Det finns tre vägar att gå om att hantera den här situationen:

Steg

Hur får man en tagen tjej som vill vara mer än bara vänner. Var säker på att detta är den verkliga affären.
Hur får man en tagen tjej som vill vara mer än bara vänner. Var säker på att detta är den verkliga affären.
 1. 1
  Var säker på att detta är den verkliga affären. Kontrollera att hennes beteende mot dig är unik. Är hon typen som flörtar med alla, oavsett relation status? Om så är fallet, då hon kan behandla dig precis som alla andra killen. Om hon har sagt att hon verkligen älskar dig mer än sin pojkvän eller sagt att hon vill lämna honom för dig, då hon sannolikt jävlas med dig. Om hon verkligen känner så, kommer hon att vara mycket mer subtil.

Alternativ ett

 1. 1
  Vänta tills den är slut. Detta är förmodligen den mest känslomässigt sårande av alla steg.
  • Acceptera att du inte vet hur länge du kommer att vänta på hennes nuvarande relation till slut. Plus, kommer du att se henne med sin pojkvän, gör par-liknande saker, och påminn dig själv om att du inte kan ställa ut henne eftersom hon ser honom. Men om du klarar av att vänta ut det, då det visar mognad och flit i dig, och du kommer att kunna ställa ut henne, och med tanke på din starka vänskap med henne, hon kommer sannolikt inte minskat.

Alternativ två

 1. 1
  "Berätta om det." Låt henne veta hur du känner. Detta skulle vara en bit av ett tillägg till steg ett, vänta ut det, men kan även användas från get-go. Men, detta är egentligen bara om du har väntat så länge på hennes relation till slutet, som du bara inte kan ta det längre.
  • Om du planerar att berätta för henne hur du verkligen känner, göra det på en plats där pojkvännen är inte ens tillnärmelsevis runt, och en plats där du är ensam tillsammans.
 • Förbered dig på att bli besviken. Hon kanske inte är redo att lämna honom för dig. Däremot kan hon vara mer än villiga att starta på nytt och börja ett nytt kärleksliv med dig, även om det kan vara lite osannolikt. Detta steg är inte mycket rekommenderas eftersom det har en mycket god chans att förstöra den stora vänskap ni två har, göra saker permanent besvärliga.

Alternativ tre

 1. 1
  Flytta på. Detta är förmodligen den svåraste steget. Det finns faktiskt andra fiskar i havet, och du kan säkert hitta någon annan om du vill. Plus, kan detta göra henne lite avundsjuk. Detta alternativ är också lite osäkert eftersom om du för närvarande uppvakta någon när din "krossa" och hennes pojkvän delas upp, kommer det att bli oerhört svårt att komma till henne när du är med någon.

Tips

 • Spendera så mycket tid med den här tjejen som möjligt, och göra små tips genom ord eller kroppsspråk att låta henne veta att du är intresserad av henne, men hålla det i schack.
 • Om du ska vänta, kom bara ihåg, om hon gör dessa "mer än bara vänner" anmärkningar, då detta kan vara ett tecken på att hennes relation med sin nuvarande pojkvän skulle kunna försvagas.
 • Har förtroende. Du gillar henne, och hon gör "mer än bara vänner" anmärkningar, så låt oss bara anta att hon gillar dig också, eller hellre vill ha dig över hennes nuvarande pojkvän.
 • Var inte vem hennes pojkvän är. Hon skulle aldrig vilja att någon precis som jerk hon dejtar nu.

Varningar

 • Låt inte hennes pojkvän vet om dina avsikter eller känslor. Dock får den tid du spenderar med henne göra honom sluta något på gång. Detta kan vara lite sinne spel för honom, och kan hjälpa dig om du vill röra honom.