Wka

Hur vet jag om dina bästa vänner försöker dike dig

Någonsin haft att gnagande känsla i bakhuvudet att saker inte är helt rätt? Någonsin hört en spydig kommentar som inte känns som "skämtsam" som det gått iväg för att vara? Detta kommer att förklara om dina vänner försöker dumpa dig.

Steg

Hur vet jag om dina bästa vänner försöker dike dig. Fråga dig själv, de vill inte hänga ut sistone?
Hur vet jag om dina bästa vänner försöker dike dig. Fråga dig själv, de vill inte hänga ut sistone?
 1. 1
  Fråga dig själv, de vill inte hänga ut sistone?
 2. 2
  Undersöka deras beteende. Har de säger att de kommer att möta dig någonstans och sedan inte dyker upp? Gör sedan en ursäkt som "jag hade sysslor"?
 3. 3
  Observera hur de agerar. Agerar de konstigt när du kommer omkring, som de alla sluta prata när du dyker upp i närheten av dem?
 4. 4
  Tillkännagivande om de har partier eller göra saker utan dig, så prata om det framför dig medan du säger dess kommer att vara bra?
 5. 5
  Var uppmärksam, går de kontinuerligt annat sätt när man kommer mot dem?
 6. 6
  Kontrollera hur de reagerar på dig. Agerar de som om de inte kan höra dig när du ber dem en fråga?
 7. 7
  Notera om de vill spendera tid med dem. Har du bett dem att komma över och de alltid tycks alltid vara upptagen?
 8. 8
  Titta på deras svar på nätet. Loggar de ut när du får på Internet?
 9. 9
  Har de slutat ringa, skicka sms eller e-post när de tidigare gjorde det hela tiden?
 10. 10
  När du kommunicerar med dem, har de slutat dela personlig information om sig själva och började tala om mindre personliga och mer ytliga saker? Hör du tysta pauser i samtalet där något ska faktiskt sägas, som att ge konstruktiv kritik eller någon typ av känslomässigt stöd eller komma överens eller oense med dig?
 11. 11
  Vill de gå i ett hörn utan dig och prata under en tid som du antar är om dig och sedan de försöker undvika dig?
 12. 12
  Om du har en grupp, agerar någon alltid som ledare, även om de inte är?
 13. 13
  Om "ledaren" hatar dig eller säger något om dig, gör resten av gruppen tycker bara precis samma sak?
 14. 14
  Inte, inte, inte skylla dig själv
 15. 15
  Och om det är vad de gör... då de inte är dina riktiga vänner. Ursäkta.
 16. 16
  Det första du ska göra om de gör dike dig är att berätta för dig själv att du var den sanna vän och försökte upprätthålla vänskapen. Du är den goda killen här.
 17. 17
  Försök att hitta ny grupp som kan vara möjlig vän material. Att få en ny vän är det första steget på att få liv tillbaka på rätt spår.

Tips

 • Försök att prata med dem, om de ändå inte lyssnar, är de inte sanna vänner.
 • Bli inte upprörd om dessa "vänner" inte vill umgås med dig längre. Om de kommer att ignorera dig att de inte är riktiga vänner.
 • Var inte vän med någon som inte är beredd att lägga möda på dina grabbar vänskap, det bara hamnar hemskt i slutet.
 • Bli inte upprörd, det finns människor där ute som kommer att gilla dig för vem du är, du har bara inte hittat dem än. Men oroa dig inte, de finns där ute.
 • Starta inte en kamp. Låt dem veta deras beteende har upprört er - det hela skulle vara ett stort missförstånd - men om de verkligen inte vill hänga ut någon mer, behöver du inte att fysiskt bekämpa dem. Visa att du är bättre än dem.
 • Oroa dig inte om de börjar säga saker, och det blir tufft. Om du vet att du verkligen vill vara vänner med dessa människor, sedan berätta för dem hur du känner, och se om de förstår.
 • Cope. Det är inte ditt fel. Lycka till!
 • Försök och prata med dessa "vänner" till dig om varför du upprörd med dem eller varför deras upprörd med dig och om de inte svarar eller lyssna på dig med flit då de är definitivt inte sanna vänner, sina tikar precis som mina vänner var! de är dum! Lyssna inte på dem bara visa dem att din bättre och hitta bättre vänner. Också visa dem att du har hittat rätt grupp vän och visa dem att dessa vänner var bättre än de själva. Aldrig någonsin tillbaka ner och njuta av livet du har och glömma dessa tikar / tik!
 • Om dina vänner pratar och sedan säga "Du behöver inte veta" när man frågar vad det handlar om, kan du överväga att prata med dem privat om problemet.

Varningar

 • Vänta och se innan den vidtar åtgärder
 • Detta kan inte alltid vara sant, ibland är de faktiskt inte ignorera dig.