Wka

Hur att läka när din bästa vän sparkar dig ur sitt liv

Detta kan möjligen vara den mest smärtsamma sak att gå igenom-din bästa vän i hela världen, den person som du har vuxit upp med, den person som känner din djupaste, mörkaste hemligheter, den person som du skulle kunna säga något, helt sparkade ut dig av deras liv.

Steg

Hur att läka när din bästa vän sparkar dig ur sitt liv. En av de svåraste delarna om att ha en stor kamp med din bästa vän är att när du normalt skulle vända sig till dem när något hemskt hänt, kan du inte.
Hur att läka när din bästa vän sparkar dig ur sitt liv. En av de svåraste delarna om att ha en stor kamp med din bästa vän är att när du normalt skulle vända sig till dem när något hemskt hänt, kan du inte.
 1. 1
  Cry. Scream, agera som en bebis, kasta vredesutbrott. Kick, snyft. Åtminstone göra något för att få ut din ilska. Gråta tills du inte har en enda tår kvar. Få ut allt.
 2. 2
  En av de svåraste delarna om att ha en stor kamp med din bästa vän är att när du normalt skulle vända sig till dem när något hemskt hänt, kan du inte. Se dig omkring-göra en lista över som verkligen bryr sig om dig. Tänk familj, vänner, lärare, klasskamrater, arbetskamrater, grannar, religiösa ledare, etc. Dessa människor bryr sig om dig.
 3. 3
  Prata med någon. Om du känner att du inte kan prata med någon, få en nallebjörn. Nallar, till skillnad från människor, kommer aldrig att svika dig, vänder ryggen till, eller gå bort. De kommer att ge dig sin odelade uppmärksamhet och en axel att gråta på. Berätta allt, även de obehagliga detaljer du önskar att du bara kunde glömma.
 4. 4
  Skriv ner allt. Du kan börja från den dag du träffat, eller från andra hon gav dig den tysta behandlingen. Bara plocka en plats och gå för det.
 5. 5
  Tänk om de goda tiderna, de bästa minnen du har av den personen. Gör de dåliga tiderna uppväger verkligen de goda tiderna?
 6. 6
  För en dag eller två... eller en vecka eller två... eller kanske en månad, skämma bort dig själv. Sitt i soffan och äta choklad. Titta på TV tills ögonen brinna ut. Ta långa, varma bad och använder varje badolja du kan köpa.
 7. 7
  Spendera inte för mycket tid sörjande din förlust. Kom ihåg de bra sakerna och erkänna de dåliga, men kom ihåg att det finns mer i livet än den personen.
 8. 8
  Så småningom måste du komma tillbaka till verkligheten. Det är okej att sörja, och du förmodligen kommer. Men du kan inte gå över varje sekund av din relation, analysera allt du någonsin sagt till den personen. Det kommer bara göra det värre.
 9. 9
  Det finns egentligen inget botemedel för att läka ett brustet hjärta. Det kommer alltid att vara en liten del av dig som aldrig kommer att helt läka. Och du måste bara acceptera det.
 10. 10
  Var inte rädd för att börja spendera mer tid med andra människor. Kanske hittar du en potentiell ny bästa vän.

Tips

 • Lyssna på kul, positiv musik.
 • Hjälp andra människor. Att hjälpa andra får dig att tänka på dina egna problem och du kommer alltid att må bra om att göra någon annan glad.
 • Gör något som gör dig glad och kan ta dig bort från händelsen. Eller om du behöver tid att tänka, prova en fysisk aktivitet som också ger dig tid att tänka, vilja cykling eller löpning.
 • Titta på roliga filmer, läsa upplyftande böcker.
 • Prata med dina föräldrar om it.I vet att det låter som en dålig idé, men kom på att de är dina föräldrar, och de bryr sig om dig.
 • Håll en löpande journal över vad som händer i ditt liv. Men när du är ledsen, inte åter läsa alla de tragiska detaljerna. Det gör allting värre.

Varningar

 • Försök inte att lita på dem igen med något bara för att du vill ha dem tillbaka det slutar som sprids runt
 • Om du är deprimerad, inte tillgripa inte äta för mycket, skärning, alkohol, droger, eller självmord. Det finns andra sätt att räkna ut dina problem.
 • Gör inte skvaller om den andra personen. Det kommer så småningom komma tillbaka.
 • Om det verkar verkligen inget sätt att hantera dina problem själv, prata med en vän, en studie-och yrkesvägledare, eller en terapeut.

Saker du behöver

 • Vävnader
 • Choklad
 • Papper och penna
 • En nallebjörn
 • Upbeat musik