Wka

Hur man undviker att bli irriterande medan omkring dina vänner

Är dina vänner irriterad ibland med ditt beteende? Om du inte ändrar ditt sätt, kan du hitta dig själv utan några vänner alls. Här är några saker du kanske vill se upp för.

Steg

Hur man undviker att bli irriterande medan omkring dina vänner. Om du har en pojke / flicka vän inte prata om honom och om din vän inte har en pojke / flicka kompis försöka prata med dem och fråga dem vem de vill om de inte redan vet.
Hur man undviker att bli irriterande medan omkring dina vänner. Om du har en pojke / flicka vän inte prata om honom och om din vän inte har en pojke / flicka kompis försöka prata med dem och fråga dem vem de vill om de inte redan vet.
 1. 1
  Om du har en pojke / flicka vän inte prata om honom och om din vän inte har en pojke / flicka kompis försöka prata med dem och fråga dem vem de vill om de inte redan vet. Försök att göra ett samtal om dem, inte om dig såvida de frågar dig ♥. Säg inte vad som helst och sitta ner och prata inte om din kärlek. Om du berättar för din vän, du bara kan ha en wingman att hjälpa dig också! Vi har alla varit där, och vem annars men dina vänner kommer att hjälpa dig?
 2. 2
  Prata inte om saker du inte förstår. Om två personer försöker ha en konversation om kärnklyvning och du inte vet något om det, och sedan ställa frågor. De kanske uppskattar ditt intresse om du verkligen ska försöka förstå eftersom det visar att du vill vara med i deras intimitet på något sätt. Nej de kommer tro att du är irriterande och gå därifrån. Hej, om du verkligen är intresserad, slå upp det senare! Det är inget fel med det.
 3. 3
  Prata inte bara prata. Hitta något som ger mening och värde för dig att prata om men inte skryta!
 4. 4
  Slå upp samtal om saker som du kan bidra giltiga poäng av argument eller information. Detta kommer att få folk att vilja lyssna på dig.
 5. 5
  Styr dina kroppsliga funktioner. Ingen gillar en gas maskin. Det är OK att ibland låta en ut på din vän, men inte alltför ofta. Rapningar är också okej då och då, men gör det inte var 5 sekund. Dessutom, om du vet det eller inte, kan burps luktar illa och folk gillar dem inte andas in deras ansikte.
 6. 6
  Om någon av dina vänner har sin pojkvän / flickvän där, hålla relationen prata till ett minimum. Ingen tycker om att veta hur ofta du gör det och var du gör det.
 7. 7
  Vill inte spricka knogarna hela tiden. Detta är mer av en sak du göra själv. Dess okej att knäcka en eller två gånger, men inte vara en av dessa människor som sprickor varje ben i kroppen, en direkt efter den andra. Om du märker när detta händer, är konversation dödas i gruppen.
 8. 8
  Om någon säger till dig ett skämt eller säger något kvickt, inte bara sitta där och skratta. Tänk på något att säga. Och inte bara någon gammal sak. Ställ en fråga om ämnet för skämt eller något. Om allt du gör är att skratta [även om det ibland detta beteende sätts upp för att den personen att fly till sitt eget sinne, eftersom de kan vara uttråkad med samma gamla tråkiga samtal och tråkiga människor. Kanske de valde att inte säga något eftersom de inte ansåg att det skulle vara värt det eller leda till något positivt. Den personen måste känna sig helt bekväm i att kunna göra detta], kommer den personen (och i det långa loppet, andra) förväntar endast ett fniss eller två efter dig. De kommer inte att hitta dig intressant och de ska i sin tur, hitta dig att vara en barnlek och pushovers är alltid irriterande.
 9. 9
  Gör inte det om de säger nej. Folk hatar vanligtvis människor som.
 10. 10
  Gör några skämt som snuskiga skämt, men endast om lämpliga tider och inte upprepa det om de inte hör, men om de frågar dig vad du sa berätta men säg inte hörde du mig. det skulle vara dumt av dig.

Tips

 • Tystnad är alltid bättre än att vara irriterande.
 • Du behöver inte känna dig dålig om detta. Att vara "irriterande" är helt enkelt en fråga om åsikt. Spendera inte tid med att undra vad folk tänker om dig. Att vara sig själv är det bästa du kan göra!
 • Om du tror att du behöver förändra sig själv för att passa in i en grupp, kanske du bör byta grupp i stället för dig själv?
 • Prata inte för mycket och inte ströva på om något irrelevant.
 • Fira att du är unik!
 • Var inte ett verktyg och du kommer inte vara irriterande. Tänk själv och har dina egna åsikter.