Wka

Hur man har ett hemligt kontor romantik

Angelägna om någon på jobbet? Följ våra råd om hur man har en affär med dem utan dina andra kollegor eller chefen reda.

Steg

Hur man har ett hemligt kontor romantik. Kommunicera i stealth.
Hur man har ett hemligt kontor romantik. Kommunicera i stealth.
 1. 1
  Kommunicera i stealth: Om din önskade läget av kommunikation textning använda Snapchat. Om du föredrar e-post försöker Flagebuzz. Undvik att använda din mobiltelefon / kontorstelefon.
 2. 2
  Var professionell: bara för att du vet vilken typ av underkläder de bär, betyder inte att du inte kan vara professionell på kontoret. Mellan 9 och 5, måste romantik verkar vara det sista du tänker på. Upprätthålla ett arbete som uppträdande vid alla tillfällen - Undvik att röra, kvardröjande blickar, eller intima samtal. Om något, ge din partner en större kaj än andra kolleger.
 3. 3
  Ordna rendezvous: Inställda tider och platser att träffas där du vet att du kommer att få lite avskildhet. Ordna din rendezvous som en MI5 agent: planera täckmantelhistorier, anländer från olika håll och tänker flyktvägar. En tom trapphuset, där du kan höra människor som kommer, är att föredra framför en stationär skåp, där du lätt kan överrumplas.
 4. 4
  Om mötet efter timmar plockar en plats långt från ditt arbete plats, kommer du lätt upptäckas i puben på hörnet. Kom ihåg att resa dit för sig, kommer ingenting väcka misstankar mer än 2 av er lämnar tillsammans.
 5. 5
  Lämna inte något bevis: det kan vara allt från en återställd email, till läppstift varumärken, av missriktad underkläder. Täck dina spår hela tiden. Om du har haft en snabb fumlar i fotokopia rummet, se till att allt är på plats innan du återvänder till ditt skrivbord (och att du inte har gjort några kopior.) Undvik att skicka e-postmeddelanden via företagets systemet eftersom det bara kommer att bli en fråga tid innan man blir av misstag skickas till Matt i räkenskaperna. Och aldrig begå den ultimata synden - att vrida upp för att arbeta i samma kläder två dagar i rad. Detta är en säker eld tecken på att du inte gör det hem kvällen innan, och kommer att starta rykten innan du kan säga "skandalös"
 6. 6
  Avvärja skvallret: någon gång, kommer någon börjar bli misstänksamma. Quell något skvaller som omger dig och din amour genom hänsynslöst starta fler slipprig rykten.
 7. 7
  Om du väljer att ha en förlängd lunchrast, alltid be om lov från din chef först och endast om din chef säger att det är OK. Om någon frågar varför du har en förlängd lunchrast, säger allt annat, t.ex. Jag har en hel del flex-det-IME och jag behöver använda det och jag kommer att ha en lite längre mooching i stan och shopping. Om du blir tillfrågad såg du X? vara ärlig men kort med ett svar som ja jag gjorde, men inte berätta varje liten detalj vad du och X gjorde, talade om etc. Allt som allt håller längre lunchraster till då och då - Om det görs ofta det kan orsaka din chef, andra människor och skvaller till bomull på.
 8. 8
  Visa inte offentligt hångel. Det är bäst att lämna kyssar och kramar när ni två är på egen hand, det finns ingen annan närmar sig, höra och när ni två är utanför arbetsutrymmen och utanför arbetstid (t.ex. ni båda är hemma, på lämnar, den flexi dag). Ge inte de nyfikna parkers och / eller skvaller med ammunition. Plus att du vet aldrig vem som kan sprida nyheten till dina kollegor och / eller din chef när du inte om att göra dig?
 9. 9
  Minns professionalism och diskretion på arbetsplatsen är nyckeln. Försäkra dig om att kusten är klar, det är innebörden dina kollegor, chef och framför allt skvaller är inte runt, oavsett om det är i arbetslokaler eller utanför arbetslokaler. (Fara - Du vet aldrig vem som tittar eller risken att din chef / colleages / skvaller ser ni två och du vet aldrig vem som kan berätta om dig när du inte är runt gör du)

Tips

 • Inte ger någon ammunition särskilt till skvaller.
 • Alltid bo professionellt på jobbet. Om din chef och kollegor märker du inte dra din vikt och om de märker att du gör en hel del misstag, kan de bomull på och även ställa frågor för att ta reda på varför.
 • Om två av er vill hålla kontakten via e-post / instant messenger ALLTID använda dina egna hemadresser e-post och instant messenger-adress inte fungerar e-postadresser och arbetar snabbmeddelande adresser. Minns med verk e-postadresser och direktmeddelanden adresser messenger, kan IT-personalen se e-post, kommer det att vara på IT-servrar och alla, inklusive din chef kan se e-post / instant konversationer budbärare.