Wka

Hur man har en bra sommar

Sommaren är en tid att se fram emot eftersom det inte finns någon skola att få ner dig. För att ha en bra sommar, behöver du inte resa eller göra något dyrt. De är frivilliga. Du behöver bara hålla sig aktiva och ockuperade, och ha ett öppet sinne.

Steg

Hur man har en bra sommar. Hitta bekväma skor och kläder för sommaren, beroende på vad du ska göra.
Hur man har en bra sommar. Hitta bekväma skor och kläder för sommaren, beroende på vad du ska göra.
 1. 1
  Hitta bekväma skor och kläder för sommaren, beroende på vad du ska göra. Leta efter saker som du gillar och känner dig bekväm i.
 2. 2
  Stäng av TV. Koppla ur DVD-spelaren. Ut ur ditt hus och få lite frisk luft. Inte spendera merparten av din tid inomhus.
 3. 3
  Hitta en lokal park för att spela på kvällarna. Promenader i parken kan vara en av de bästa saker hela sommaren. Hitta en lokal cul-de-sac och cykla (fem till tio varv per dag som ett förslag). Ridning din cykel är ett bra sätt att hålla formen och syssla som helst på året.
 4. 4
  Duga. Hitta en sport som du gillar. Simma på en lokal pool. Simning är ett bra botemedel mot sommaren tristess.
 5. 5
  Om du är en musikalisk person, och high-school åldern, gå med i ett band sommar marsch! Marching band är ett bra sätt att ha kul, träffa nya människor, och inte bli uttråkad hela sommaren.
 6. 6
  Håll kontakten med vänner och familj. Fråga dina vänner och familj vad de gör så att du kan få fler idéer om vad man ska göra.
 7. 7
  Om du blir uttråkad en dag, kontakta någon av dina vänner. Kanske bjuda in dem över för en sleepover, eller bara chatta. Om alla dina vänner är borta för sommaren, prova nya saker. Du kan göra några nya vänner där.
 8. 8
  Läs om du känner att du blir uttråkad. Prenumerera på en tidning eller komisk om du inte gillar böcker.
 9. 9
  Hitta någon som behöver hjälp med arbete. Att få ett bra sommarjobb är noga med att hålla dig sysselsatt.
 10. 10
  Kolla in lokala museer. Museer i din hemstad kan vara bra sätt att fördriva tiden samt öka din kunskap.
 11. 11
  Ge dig själv en makeover. Måla naglarna, få en frisyr, etc. Prova på en ny doft i köpcentra. De satte upp testare som du kan använda utan att köpa produkten.
 12. 12
  Inget begränsar dig. Om du har en idé, oavsett hur löjligt och galet det kan vara (så länge det inte är olagligt) gå och gör det! Om du tror att det inte finns ett sätt att få hjälp med att göra din plan hända.
 13. 13
  Var aktiv! göra något liknande sport, klubbar etc. Åtminstone få ett jobb.
 14. 14
  Ordna en stadsdel spel. Försök fånga flaggan eller Manhunt vid en lokal park / fält med massor av skydd på natten. Glöm inte ficklampor, bugg spray och walkie talkies!

Tips

 • Delta i sommarlägret. Hitta en billig en i ditt område och be en kompis om de vill delta i med dig. Det behöver inte vara hela sommaren, några veckor där man inte har något planerat är en bra tid för det.
 • Du måste vara 16 år eller äldre för att volontär på de flesta ställen.
 • Håll en liten bok om viktiga telefonnummer, som du inte vill förlora kontakten med någon.
 • Gå till biblioteket för böcker. Om du inte har ett lånekort be en förälder att gå med dig för att hjälpa dig att få en.

Varningar

 • Söka skugga när det blir för varmt.
 • När du utför bisysslor, glöm inte att dricka mycket vatten! Du vill inte riskera att få värmeslag.
 • Försök att inte göra något som gör att du eller andra för risker. Sommaren är tänkt att vara roligt och givande, inte en tid då du sätter dig i riskzonen. Om du är minderårig, bra, kul betyder inte dricka, titta på en film är ett bättre val.
 • Använd solskyddskräm så att du inte kommer att få solbränd.